Erofeestjes corona maatregelen

Inloggen leden
Erofeestjes | Keihard de lekkerste

Deze pagina wordt telkens bijgewerkt met de laatste regels en maatregelen. Laatste update: 23-09-2021


Party's weer van start.

We kunnen weer (onder voorwaarden) genieten van een avondje uit! Wij kijken er erg naar uit om jullie weer te kunnen zien. Maar helaas is alles nog niet als vanouds.

Op uitdrukkelijk verzoek van Club Organza en de verplichting vanuit de overheid (per 25 september) vragen we momenteel aan onze gasten om bij binnenkomst een test-, vaccinatie- of herstelbewijs te tonen (bv. door middel van de QR code in de CoronaCheck App).
Zodra de verplichting vanuit de overheid vervalt is dit uiteraard niet meer nodig.

Zodra jullie op de gastenlijst staan ontvang je van ons informatie welke corona maatregelen er zullen gelden voor de betreffende party.

We zijn allemaal volwassen mensen dus we gaan primair uit van ieders gezond verstand om de geldende regels in acht te nemen. Vooral omdat we heel erg zuinig zijn op elkaar en gezondheid een groot goed is.
Kunnen jullie je niet vinden in onze regels? Blijf dan a.u.b. nog even thuis.

Nog vragen? Neem dan even contact met ons op. We helpen je graag verder.


EXTRA CORONA MAATREGELEN: Wij zijn altijd al erg zuinig op onze gasten. Tijdens al onze party's gelden de corona richtlijnen die door de overheid, RIVM en GGD zijn vastgesteld. De hoofdregel is: Blijf altijd thuis als je klachten hebt!

SDC.com is wereldwijd de grootste online swingerscommunity waar je als lid makkelijk en snel swingers en singles bij jou in de buurt kunt vinden.

Klik op de banner en word vandaag nog gratis lid!

Mis niets meer van ons opwindendende nieuws over party's, seks, swingen en lifestyle en sluit je nu gratis aan bij de Erofeestjes community. Met onze nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en extra's.