Erofeestjes corona maatregelen

Inloggen leden
Erofeestjes | Keihard de lekkerste

Deze pagina wordt telkens bijgewerkt met de laatste regels en maatregelen. Laatste update: 15 oktober 2020


Tijdelijk alleen kleinere private party's.

Wij houden ons graag aan de regels die de overheid ons oplegt. Vanwege het maximaal aantal toegestane mensen per party en de verplichte beperkingen voor het horecagedeelte kunnen wij alleen kleinschalige party's organiseren. Daarbij geven we actieve stellen en stoute dames voorrang en worden single heren slechts zeer beperkt toegelaten.

Hou onze agenda in de gaten voor de eerstvolgende party. De mensen met een uitnodiging ontvangen via e-mail verdere info over onze maatregelen.


EXTRA CORONA MAATREGELEN: Wij zijn altijd al erg zuinig op onze gasten maar in deze bijzondere tijden zijn we dat dubbel. Tijdens al onze party's gelden de corona richtlijnen die door de overheid en het RIVM zijn vastgesteld + nog een beetje meer. De hoofdregel is: Blijf altijd thuis als je (zelfs milde) klachten hebt!

SDC.com is wereldwijd de grootste online swingerscommunity waar je als lid makkelijk en snel swingers en singles bij jou in de buurt kunt vinden.

Klik op de banner en word vandaag nog gratis lid!

Mis niets meer van ons opwindendende nieuws over party's, seks, swingen en lifestyle en sluit je nu gratis aan bij de Erofeestjes community. Met onze nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en extra's.