3

EROFEESTJES PARTY’S KALENDER:

Klik op de onderstaande links of flyers voor meer informatie

LET OP: Alle feesten zijn besloten en exclusief toegankelijk na aanmelding en definitieve bevestiging. Single heren zonder goedkeuring van Miss X zal altijd toegang worden ontzegt.

 

13 december 2019: "Greedy Girls" Gangbang!

greedy 13122019 website 300px

Eindelijk! Greedy Girls is terug! Heter, harder, extreem lekker en ongekend geil!

Op veler verzoek eindelijk weer op de agenda. Liefhebsters kennen deze party nog maar ál te goed van voorgaande jaren. De meest beruchte GB-party in Nederland met select aantal van de meest onverzadigbare nymfomane vrouwen die je ooit gaat ontmoeten (van ranke petit tot rijpe huisvrouw).

LET OP: dit is een party voor dames die puur voor veel mannenvlees gaan en dus minder geschikt voor beginnende of minder actieve dames en stellen.

Ben jij die dame (van een stel) die niets lekkerder vindt dan verwend te worden door veel mannen in een besloten, veilige en relaxte omgeving? Wil jij in het middelpunt staan (en liggen) van een Giga actieve gangbang met alleen heren die speciaal voor jou geselecteerd zijn? Zonder verplichtingen, zonder gedoe en waar jouw wensen waarheid kunnen worden? Doe dan lekker met ons mee en meld je nu aan.

En Miss X zoekt natuurlijk weer veel mannen. Ben jij die onvermoeibare man met het juiste gereedschap en de ‘skills’ om de dames een onvergetelijke avond te bezorgen? Ben jij klaar voor een avond 100% genieten! Zo ja? Dan is dit jouw moment. Meld je dan nu aan!

Klik hier of op de flyer voor meer info

Aanmelden kan nu direct via de aanmeldpagina of klik op deze link.

 

zaterdag 14 december 2019: "Villa X" Swingers Special!

villax 14122019 website 300px

Miss X en Team Erofeestjes heten jullie van harte welkom in "Villa X". Een puur pretpaleis van genot over twee verdiepingen spanning, sex en plezier!

"Villa X" is gebouwd op een fundament van erotiek en spanning, gemetseld door de meest actieve swingers & swingles en afgetimmerd met heerlijke trance & dancebeats van de beste DJ's en gevaarlijk goede "rookies" achter de draaitafels

Op zaterdag 14 december pikt Erofeestjes met "Villa X" de draad weer op in Club Organza met dit Eindejaarsevent van Erofeestjes onder de titel "The Cum'Back 2019". Deze exclusieve besloten party is alleen toegankelijk voor actieve stellen en single dames. Slechts enkele extra gigolo's zullen op onze uitnodiging (of voordracht*) aanwezig zijn om de liefhebsters van een "mannetje meer" extra in de watten te leggen.

Voor deze speciale party van Miss X en Team Erofeestjes is een aparte website met alle informatie (www.villax.nl). Klik op de flyer of de link hieronder en lees snel verder.

Klik hier of op de flyer voor meer info

Aanmelden kan nu direct via de aanmeldpagina of klik op deze link.

 

 
 

* Aangemelde stellen kunnen een single man (huisvriend) voordragen om deel te nemen. Meer info aanvragen via email.

 

3 januari 2020: "XXL New Years Bang 2020!"
newyear 03012020 300px

Zien is geloven, meedoen is genieten! Dit mogen jullie niet missen!

(Let op: Dit is geen gangbang maar een KNALLER van een party).

We gaan dit keer weer groots! Na alle oliebollen, schoonouders op bezoek en iets te veel drank en eten is het tijd om het nieuwe jaar swingend in te luiden. En dat gaan we dubbel en dwars doen!

De grootse, leukste en actiefste swingers- en swingles Nieuwjaarsparty van Nederland en omstreken. De club wordt één groot pretpaleis! En we nodigen jullie uit om bij deze unieke party te zijn!

De New Years Bang! is één van de drukste party's van het jaar dus meld je tijdig aan want de plekken zijn beperkt.

Met relaxte, leuke en actieve stellen, een lekker aantal, door Miss X geselecteerde, single heren en stoute single ladies gaan we keihard los tot in de late uurtjes. Dit is een Erofeestje waar je bij moet zijn geweest. Vooral vanwege de vele positieve, openminded mensen, de unieke sfeer en de bijzondere locatie is dit een feest dat je niet mag missen.

Klik hier of op de flyer voor meer info

Aanmelden kan nu direct via de aanmeldpagina of klik op deze link.

 

Coming party's 2020:

- 24 januari 2020 - "Greedy Girls"

- 14 februari 2020 - "Valentine Special"

- 13 maart 2020 - "Sluts & Studs"

Al onze feesten vinden plaats in Club Organza in Breukelen.

Abonneer nu op onze nieuwsbrief en lees altijd het laatste nieuws over onze party's.