3

EROFEESTJES PARTY’S KALENDER:

Klik op de onderstaande links of flyers voor meer informatie

LET OP: Alle feesten zijn besloten en exclusief toegankelijk na aanmelding en definitieve bevestiging. Single heren zonder goedkeuring van Miss X zal altijd toegang worden ontzegt.

 

14 juni 2019: "Sluts & Studs" Party

sluts 14062019 website 300px

Dit wordt weer een hete avond en nacht in Club Organza met de meest actieve stellen, dames en potente heren. Doen jullie lekker mee?

Omdat we jullie, vanwege Pinksteren, een week langer hebben laten wachten dan gebruikelijk gaan we dat goedmaken met iets extra. Kom zelf kijken wat we voor jullie in petto hebben.

De party's van Erofeestjes worden steeds populairder en we kunnen ons altijd verheugen op vele actieve stellen en single dames die weten waar ze moeten zijn voor de échte actieve avonden in een zeer relaxte en warme sfeer. Op al onze feesten laten we een mannetje meer toe om de dames heerlijk te verwennen. Dus ook single heren zijn welkom! Meld je aan en doe mee. Onze digi-doorbabe Miss X kiest weer de lekkerste heren uit om als een ware gigolo de dames te verleiden.

Klik hier of op de flyer voor meer info

Aanmelden kan nu direct via de aanmeldpagina of klik op deze link.

 

Alvast voor in de agenda:

12 juli 2019: "Sluts & Studs" XXL Summer Party

sluts 12072019 website 300px

Dé zomerparty voor actief swingende stellen en singles die houden van een mannetje meer.

De beruchte "Sluts & Studs XXL Summerparty" in Club Organza: drukker, heter en actiever dan ooit!. Er is voor deze party altijd enorm veel belangstelling van actieve stellen, stoute single dames en natuurlijk een leuk aantal lekkere heren. We gaan weer heerlijk los met z'n allen!

Deze XXX happy hardcore party is berucht bij veel swingers en swingles en het populairste en drukste Erofeestje. Ook als je nog niet bekend bent met Erofeestjes zijn jullie van harte welkom. Willen jullie er bij zijn? Wacht dan niet met aanmelden! Onze doorbabe Miss X zoekt natuurlijk ook weer potente heren ter verhoging van de feestvreugd.

We gaan jullie weer verrassen met vele extra's (we houden nog even geheim wat dat is). Wacht niet met aanmelden want we hebben voor deze party slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Klik hier of op de flyer voor meer info

Aanmelden kan nu direct via de aanmeldpagina of klik op deze link.

 

Coming party's:

- zomervakantie

- 30 augustus 2019

- 20 september 2019

- 11 oktober 2019

- 1 november 2019

Al onze feesten vinden plaats in Club Organza in Breukelen.

Abonneer nu op onze nieuwsbrief en lees altijd het laatste nieuws over onze party's.