3

EROFEESTJES PARTY’S KALENDER:

Klik op de onderstaande links of flyers voor meer informatie

LET OP: Alle feesten zijn besloten en exclusief toegankelijk na aanmelding en definitieve bevestiging. Single heren zonder goedkeuring van Miss X zal altijd toegang worden ontzegt.

 

 

11 oktober 2019: "Greedy Girls" Gangbang!

greedy 11102019 website 300px

Eindelijk! Greedy Girls is terug! Heter, harder, extreem lekker en ongekend geil!

Op veler verzoek eindelijk weer op de agenda. Liefhebsters kennen deze party nog maar ál te goed van voorgaande jaren. De meest beruchte GB-party in Nederland zo'n vijftien tot achttien onverzadigbare nymfomane vrouwen (van ranke petit tot rijpe huisvrouw).

LET OP: dit is een party voor dames die puur voor veel mannenvlees gaan en dus minder geschikt voor beginnende of minder actieve dames en stellen.

Ben jij die dame (van een stel) die niets lekkerder vindt dan verwend te worden door veel mannen in een besloten, veilige en relaxte omgeving? Wil jij in het middelpunt staan (en liggen) van een Giga actieve gangbang met alleen heren die speciaal voor jou geselecteerd zijn? Zonder verplichtingen, zonder gedoe en waar jouw wensen waarheid kunnen worden? Doe dan lekker met ons mee en meld je nu aan.

En Miss X zoekt natuurlijk weer veel mannen. Ben jij die onvermoeibare man met het juiste gereedschap en de ‘skills’ om de dames een onvergetelijke avond te bezorgen? Ben jij klaar voor een avond 100% genieten! Zo ja? Dan is dit jouw moment. Meld je dan nu aan!

Klik hier of op de flyer voor meer info

Aanmelden kan nu direct via de aanmeldpagina of klik op deze link.

 

Coming party's:

- 1 november 2019

- 22 november 2019

- 13 december 2019

Al onze feesten vinden plaats in Club Organza in Breukelen.

Abonneer nu op onze nieuwsbrief en lees altijd het laatste nieuws over onze party's.