3

EROFEESTJES PARTY’S KALENDER:

Klik op de onderstaande links of flyers voor meer informatie

Mededeling: Afscheid Mike

Zoals jullie wellicht weten heeft onze 'founding father' en geliefd gastheer Mike de laatste maanden veel medisch ongemak gehad waardoor er al enkele feestjes geannuleerd werden.

Na lang beraad en goed overleg heeft Mike besloten om te stoppen met het organiseren van de party's en zijn taken over te dragen aan Peter en Bas. Op die manier kan hij in alle rust werken aan herstel en zich richten op zijn andere drukke werkzaamheden. Dat betekent het einde van een prachtig, veelbewogen en vooral swingend tijdperk dat we niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan!

Op vrijdag 24 januari zal Mike nog eenmaal als jullie gastheer aanwezig zijn. Wij willen jullie daarbij van harte uitnodigen om hem een prachtig afscheid te geven. We maken er uiteraard een feestelijke en vooral actieve avond van! Deze party is in het thema "Sluts & Studs" maar we gaan ons uiterste best doen om zoveel mogelijk stellen en dames die Mike een warm hart toedragen aanwezig te kunnen laten zijn. Maar uiteraard zijn ook nieuwe stellen welkom om de heerlijke sfeer van Erofeestjes te komen proeven.

We verwachten veel mensen dus het kan zijn dat jullie na je aanmelding iets langer dan gebruikelijk moeten wachten op een uitnodiging. Alle aanmeldingen worden wel altijd binnen enkele dagen beantwoord. Kijk ook zo af en toe in de map 'spam' als jullie geen bericht ontvangen.

Vraag van onze kant: We kunnen helaas niet iedereen meer bereiken die de afgelopen jaren bij Erofeestjes aanwezig zijn geweest (met name nog in de Berghut) dus we hopen dat jullie ook in eigen kring (per mail, via SDC, app enz.) het afscheid van Mike willen melden. Het zou prachtig zijn als we nog een keer samen met Mike keihard 'ouderwetsch' kunnen knallen ter ere van onze gastheer.

We hopen dat we op 24 januari samen met jullie kunnen proosten op de "good old times" en er een prachtig afscheidsfeest van maken!

Team Erofeestjes

 

vrijdag 24 januari 2020: "Sluts & Studs" Afscheid Mike

sluts 24012020 300px 1

De eerste Sluts & Studs van 2020! Een echt 100% actiefeestje zoals jullie van ons kunnen verwachten met actieve stellen en singles.

Uiteraard zijn op dit feestje met mannenoverschot alleengaande mannen ook van harte welkom om zich aan te melden. Wij zullen weer met de meest actieve dames, stellen en meerdere extra heren feesten. Dus extra fun voor de dames onder ons die eens lekker los willen gaan.

Maar natuurlijk ook in een leuke relaxte atmosfeer met de vertrouwde erofeestjes gezelligheid. Een heerlijk happy doeners feestje, maar wel een feest zonder persé moeten. Jullie bepalen natuurlijk altijd zelf wie, wat, waar etc. Veel mag maar zeker niets moet.

Dit wordt een geweldig gezellige en vooral geile orgie die zijn weerga niet kent. Maar naast alle geile actie is er natuurlijk ook ruimte voor fun, een babbeltje met de overige gasten, lekker dansen en sjansen op de heerlijke dance en trancebeats van onze DJ's en een heerlijk home-made hapje van onze catering.

Klik hier of op de flyer voor meer info

Aanmelden kan nu direct via de aanmeldpagina of klik op deze link.

 

14 februari 2020: "Valentine Special 2020!"
valentine 14022020 300px

Zucht... Valentijnsdag staat weer voor de deur. De verliefheid slaat toe, vlinders in je buik en romantiek hangt in de lucht.

Het is weer tijd om je (geheime?) liefde te verrassen of je partner te overstelpen met prachtige cadeatjes. En wat is nu een leuker cadeau dan..... knalharde seks! Een avond doorbrengen met de leukste en lekkerste swingers en singles en genieten van dat ene spelletje waar we allemaal dol op zijn :-)

Onze 'Valentine Special' is een 100% actiefeestje zoals jullie van ons kunnen verwachten. Een heerlijke sfeer, lekkere beats, open-minded mensen en alle ruimte voor geile actie.

Dit is een Erofeestje waar je bij moet zijn geweest. Vooral vanwege de vele positieve, open-minded mensen, de unieke sfeer en de bijzondere locatie is dit een feest dat je niet mag missen.

Klik hier of op de flyer voor meer info

Aanmelden kan nu direct via de aanmeldpagina of klik op deze link.

 

13 maart 2020: "Greedy Girls" Gangbang!

greedy 13032020 300px

Eindelijk! Greedy Girls is terug in 2020! Heter, harder, extreem lekker en ongekend geil!

Op veler verzoek eindelijk weer op de agenda. De meest beruchte en grootste Gangbang-party in de Benelux met selecte groep van de meest onverzadigbare nymfomane vrouwen die je ooit gaat ontmoeten (van ranke petit tot rijpe huisvrouw).

LET OP: dit is een party voor dames die puur voor veel mannenvlees gaan en dus minder geschikt voor beginnende of minder actieve dames en stellen.

Ben jij die dame (van een stel) die niets lekkerder vindt dan verwend te worden door veel mannen in een besloten, veilige en relaxte omgeving? Wil jij in het middelpunt staan (en liggen) van een giga-actieve gangbang met alleen heren die speciaal voor jou geselecteerd zijn? Zonder verplichtingen, zonder gedoe en waar jouw wensen waarheid kunnen worden? Doe dan lekker met ons mee en meld je nu aan.

En Miss X zoekt natuurlijk weer veel mannen. Ben jij die onvermoeibare man met het juiste gereedschap en de ‘skills’ om de dames een onvergetelijke avond te bezorgen? Ben jij klaar voor een avond 100% genieten! Zo ja? Dan is dit jouw moment. Meld je dan nu aan!

Klik hier of op de flyer voor meer info

Aanmelden kan nu direct via de aanmeldpagina of klik op deze link.

 

Overige data van party's in 2020 volgen snel

Al onze feesten vinden plaats in Club Organza in Breukelen.

Abonneer nu op onze nieuwsbrief en lees altijd het laatste nieuws over onze party's.