3

EROFEESTJES PARTY’S KALENDER:

Klik op de onderstaande links of flyers voor meer informatie

 

13 maart 2020: "Greedy Girls" Gangbang!

greedy 13032020 300px

Eindelijk! Greedy Girls is terug in 2020! Heter, harder, extreem lekker en ongekend geil!

Op veler verzoek eindelijk weer op de agenda. De meest beruchte en grootste Gangbang-party in de Benelux met selecte groep van de meest onverzadigbare nymfomane vrouwen die je ooit gaat ontmoeten (van ranke petit tot rijpe huisvrouw).

LET OP: dit is een party voor dames die puur voor veel mannenvlees gaan en dus minder geschikt voor beginnende of minder actieve dames en stellen.

Ben jij die dame (van een stel) die niets lekkerder vindt dan verwend te worden door veel mannen in een besloten, veilige en relaxte omgeving? Wil jij in het middelpunt staan (en liggen) van een giga-actieve gangbang met alleen heren die speciaal voor jou geselecteerd zijn? Zonder verplichtingen, zonder gedoe en waar jouw wensen waarheid kunnen worden? Doe dan lekker met ons mee en meld je nu aan.

En Miss X zoekt natuurlijk weer veel mannen. Ben jij die onvermoeibare man met het juiste gereedschap en de ‘skills’ om de dames een onvergetelijke avond te bezorgen?

Klik hier als je alvast wat voorpret wilt beleven met een aantal foto's van enkele van de aanwezige nympo's.

Ben jij klaar voor een avond 100% genieten! Zo ja? Dan is dit jouw moment. Meld je dan nu aan!

Klik hier of op de flyer voor meer info

Aanmelden kan nu direct via de aanmeldpagina of klik op deze link.

 

vrijdag 3 april 2020: "Sluts & Studs Anniversary"

sluts 03042020 300px 1

Erofeestjes is jarig en daarom pakken we weer uit met een knalparty! Tradidtioneel één van de drukste party's van het jaar en een echt 100% actiefeestje zoals jullie van ons kunnen verwachten met actieve stellen en singles.

Uiteraard zijn op dit feestje met mannenoverschot alleengaande mannen ook van harte welkom om zich aan te melden. Wij zullen weer met de meest actieve dames, stellen en meerdere extra heren feesten. Dus extra fun voor de dames onder ons die eens lekker los willen gaan.

Maar natuurlijk ook in een leuke relaxte atmosfeer met de vertrouwde erofeestjes gezelligheid. Een heerlijk happy doeners feestje, maar wel een feest zonder persé moeten. Jullie bepalen natuurlijk altijd zelf wie, wat, waar etc. Veel mag maar zeker niets moet.

Dit wordt een geweldig gezellige en vooral geile orgie die zijn weerga niet kent. Maar naast alle geile actie is er natuurlijk ook ruimte voor fun, een babbeltje met de overige gasten, lekker dansen en sjansen op de heerlijke dance en trancebeats van onze DJ's en een heerlijk home-made hapje van onze catering.

Klik hier of op de flyer voor meer info

Aanmelden kan nu direct via de aanmeldpagina of klik op deze link.

 

Alvast voor in de agenda:

sluts 23042020 300px 1

 

Overige bekende data van party's in 2020: 22 mei - 12 juni - 10 juli - zomerbreak - 28 augustus

Al onze feesten vinden plaats in Club Organza in Breukelen.

Abonneer nu op onze nieuwsbrief en lees altijd het laatste nieuws over onze party's.