3

EROFEESTJES PARTY’S KALENDER:

Klik op de onderstaande links of flyers voor meer informatie

LET OP: Alle feesten zijn besloten en exclusief toegankelijk na aanmelding en definitieve bevestiging. Single heren zonder goedkeuring van Miss X zal altijd toegang worden ontzegt.

SWINGEND VOORJAARSVOORDEEL! Introduceer als stel een nieuw stel op de party van 29 maart en ontvang beiden 50% korting!
Komen jullie als stel zelf voor de eerste keer? Meld dat dan bij binnenkomst en we hebben een leuke kennismakings korting van € 10,00 voor jullie!

 

29 maart 2019: "Sluts & Studs" Party

sluts 29032019 website 300px

Dé party voor actief swingende stellen en singles die houden van een mannetje meer.

De beruchte "Sluts & Studs" in Club Organza: heter en actiever dan ooit!. Er is voor deze party altijd enorm veel belangstelling van actieve stellen, stoute single dames en natuurlijk een leuk aantal lekkere heren. We gaan weer heerlijk los met z'n allen!

Deze XXX happy hardcore party is berucht bij veel swingers en swingles en het populairste en drukste Erofeestje. Ook als je nog niet bekend bent met Erofeestjes zijn jullie van harte welkom. Willen jullie er bij zijn? Wacht dan niet met aanmelden! Onze doorbabe Miss X zoekt natuurlijk ook weer potente heren ter verhoging van de feestvreugd.

Klik hier of op de flyer voor meer info

Aanmelden kan nu direct via de aanmeldpagina of klik op deze link.

 

19 april 2019: "Sluts & Studs" Party

sluts 19042019 website 300px

ALWEER EEN SPECIALE EDITIE!

Onze eigen Mr. Mike kan er weer een jaartje bijtellen en viert deze avond zijn ..-e(?) verjaardag. En wie jarig is trakteert! Kom zelf kijken wat hij voor jullie in petto heeft.

Dit wordt een échte "Nympho Special Anniversary" in Club Organza met de meest actieve stellen, dames en potente heren. Doen jullie lekker mee.

De party's van Erofeestjes worden steeds populairder en we kunnen ons altijd verheugen op vele actieve stellen en single dames die weten waar ze moeten zijn voor de échte actieve avonden in een zeer relaxte en warme sfeer. Op al onze feesten laten we een mannetje meer toe om de dames heerlijk te verwennen. Dus ook single heren zijn welkom! Meld je aan en doe mee. Onze digi-doorbabe Miss X kiest weer de lekkerste heren uit om als een ware gigolo de dames te verleiden.

Klik hier of op de flyer voor meer info

Aanmelden kan nu direct via de aanmeldpagina of klik op deze link.

 

Coming party's:

- 10 mei 2019

- 14 juni 2019

- 28 juni 2019

- 12 juli 2019 - XXL Summer Special!

- zomervakantie

- 30 augustus 2019

Al onze feesten vinden plaats in Club Organza in Breukelen.

Abonneer nu op onze nieuwsbrief en lees altijd het laatste nieuws over onze party's.