sluts 14062019 website


- Datum: vrijdag 14 juni 2019
- Tijd: van 21.00 tot 02.00 uur
- Locatie: Club Organza - Breukelen
- Entreeprijs: Volgt bij uitnodiging of op aanvraag. Dames altijd gratis entree.


Erofeestjes is er weer helemaal klaar voor om heerlijk los te gaan op de "Sluts & Studs Party" in Club Organza. Een echt 100% actief doenersfeestje zoals jullie van ons verwachten.

Omdat we jullie voor deze editie, wegens Pinksteren, een week langer hebben laten wachten gaan we dat weer goedmaken met iets extra. Wil je weten wat? Zorg dan dat jullie er bij zijn en laat je verrassen!

De "Sluts & Studs" party is altijd een zeer populair feest met altijd veel aanloop dus wacht niet te lang met aanmelden.

Het dak gaat er weer af met veel actieve dames, stellen en meerdere single heren. Dus extra fun voor de dames onder ons die eens lekker los willen gaan met een mannetje meer. Maar natuurlijk ook in een leuke relaxte atmosfeer met de vertrouwde Erofeestjes gezelligheid.

Een heerlijk happy doeners feestje, maar wel een feest zonder persé moeten. Jullie bepalen natuurlijk altijd zelf wie, wat, waar etc. Veel mag maar zeker niets moet. Dit wordt een geweldig gezellige en vooral geile orgie die zijn weerga niet kent.

Voor kijkers of dansers is op deze party (vanwege het thema) helaas wat minder ruimte, voor actieve doeners des te meer. Nieuwe stellen krijgen uiteraard wel alle mogelijk om eerst even de sfeer te proeven.

Aanmelden is makkelijk. Ga naar de aanmeldpagina op deze website en kies het juiste aanmeldformulier.

Ben jij een single dame, man of een actief swingend stel en wil je meedoen? Reageer dan snel want dit feest is vaak al vroeg volgeboekt.

Single heren worden na hun aanmelding geselecteerd door Miss X, onze digitale doorbabe. Zij kiest voor ons uit de vele aanmeldingen de leukste en lekkerste mannen uit. Haar keuze is bindend en dus niet open voor discussie.

Dit is je kans om eens met leuke, relaxte en vooral ook lekker actieve mensen te feesten.

Meer weten of een vraag? Mail ons dan: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (niet voor aanmeldingen!)

 

Tot snel bij Erofeestjes,

Laura en Mike