sluts 01112019 website


- Datum: vrijdag 1 NOVEMBER 2019
- Tijd: van 20.45 voor stellen/dames en va. 21.15 voor single heren tot 02.00 uur
- Locatie: Club Organza - Breukelen (Utr.)
- Besloten party. Aanmelden verplicht


DE HERFSTSPECIAL VAN EROFEESTJES.

BEPERKT AANTAL TICKETS BESCHIKBAAR DUS WACHT NIET TE LANG MET AANMELDEN!

Direct aanmelden  →

Zien is geloven, meedoen is genieten! Dit mogen jullie niet missen!

We gaan dit keer weer groots! Na de onfortuinlijke annulering van de laatste Sluts & Studs party hebben we iets met jullie goed te maken. En dat gaan we dubbel en dwars doen!

De grootse, leukste en actiefste swingers- en swingles orgie van Nederland en omstreken. De club wordt één groot pretpaleis! En we nodigen jullie uit om bij deze unieke party te zijn!

Met relaxte, leuke en actieve stellen, een lekker aantal, door Miss X geselecteerde, single heren en stoute single ladies gaan we keihard los tot in de late uurtjes. Dit is een Erofeestje waar je bij moet zijn geweest. Vooral vanwege de vele positieve, openminded mensen, de unieke sfeer en de bijzondere locatie is dit een feest dat je niet mag missen.

Zoals altijd feesten we in de sfeervolle Club Organza met gezellige en goedgevulde bar, lekkere loungebanken, heerlijke muzikale vibes van onze briljante DJ's 'Double DP' en natuurlijk een extra grote "zachte vloer" op het podium.

Maar er is meer! We gaan jullie weer verrassen met vele extra's en natuurlijk gratis welkomstbubbels. En dat allemaal zonder extra entreekosten!

GRATIS MASSAGE! Onze gediplomeerde en ervaren masseuse staat weer klaar om je met een heerlijke gratis relaxmassage te verwennen. Het grote succes van de partnermassage krijgt een vervolg! Laat je door onze masseuse én je partner verwennen met een full body 4-handenmassage. Dat is 100% puur genieten!

Nu aanmelden  →

Drempelvrees of bang voor hoge kosten? Nergens voor nodig! Zowel de altijd lage entreeprijs als de ongedwongen sfeer blijven hetzelfde. Wij ontvangen jullie nog ouderwetsch met een ferme handdruk en voor de dames een welgemeende kus. Erofeestjes is er tenslotte voor én door liefhebbers.

We vinden het ook erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Erofeestjes is een niet-commerciële organisatie met een besloten deurbeleid. Onze feestjes zijn er voor de actieve stellen en singles. Dus geen betaalde dames van plezier, geen foute mannen en geen verplichte nummertjes.

Ook single heren zijn welkom maar worden vooraf door onze doorbabe geselecteerd dus altijd verzorgde, potente mannen die de regels goed kennen. Ben jij als single man in staat om als een ware gigolo de dames een memorabele avond te bezorgen en ken je de regels van het swingen? Meld je dan zeker aan.

Iedereen is in principe welkom: slank of iets voller, jong en onderzoekend of al wat ouder en ervaren, van bakker tot bankier. Wij zorgen altijd voor de juiste mix van de dames en heren, mensen én wensen.

Dus als jullie twijfelen... hak de knoop door en kom gezellig mee feesten.

Let wel op! Dit is een besloten feest! Voor single heren alleen toegang na aanmelding en uitnodiging.

Dit is een feest waarbij veel mag en niets moet. We vragen jullie slechts één ding: We hebben een besloten setting en een vaste gastenlijst. Zodra jullie een bevestiging hebben ontvangen verwachten we dat je ook daadwerkelijk komt óf je tijdig afmeldt. Zonder bericht wegblijven is niet leuk voor de sfeer en zéker niet leuk voor de mensen die op de wachtlijst staan en dus wel hadden kunnen komen.

Dus de ongeschreven swingersregel: meld je alleen aan als je van plan bent te komen en niet slechts vrijblijvend.

Meer informatie voor stellen lezen jullie ook op de site van Miss X.

Hopelijk zien we jullie op vrijdag 1 november!

Nu aanmelden  →

Mike & Laura

Team Erofeestjes