sluts 12072019 website


- Datum: vrijdag 12 juli 2019
- Tijd: van 21.00 tot 02.00 uur
- Locatie: Club Organza - Breukelen (Utr.)
- Besloten party. Aanmelden verplicht.
- Op deze avond geen kortingen of free-entry geldig (behalve SDC bracelet korting).


Vrijdag 12 juli va. 21.00 uur | Sluts & Studs XXL Summer Party

DE ZOMERPARTY VAN EROFEESTJES.

MAXIMAAL 250 TICKETS BESCHIKBAAR DUS WACHT NIET TE LANG MET AANMELDEN!

Dit wordt een avond en nacht om nog heel lang van na te genieten. Hét feest voor actieve stellen en singles die graag een mannetje meer erbij willen hebben.

En we gaan dit keer groots!

We feesten weer gezellig in één ruimte (bovenverdieping is bij voldoende aanmeldingen ook open). En het is niet voor niets een zomerparty dus speciaal voor dit feestje hebben we (bij mooi weer) de outdoor area ook open waar jullie kunnen relaxen met (hopelijk) zomerse temperaturen en daarna "bangen onder de sterren".

Met leuke en actieve stellen, een lekker aantal, door Miss X geselecteerde, single heren en stoute single ladies gaan we keihard los tot in de late uurtjes. Dit is een Erofeestje waar je bij moet zijn geweest. Vooral vanwege de vele positieve, openminded mensen, de unieke sfeer en de bijzondere locatie is dit een feest dat je niet mag missen.

Zoals altijd feesten we dus in één sfeervolle ruimte met gezellige en goedgevulde bar, lekkere loungebanken, heerlijke muzikale vibes van onze resident DJ's en natuurlijk een extra grote "zachte vloer" op het podium.

Maar er is meer! Dit wordt een avond met vele speciale verrassingen en leuke extra's. We verklappen natuurlijk nog niks maar jullie gaan er zeker van genieten. En dat allemaal zonder extra entreekosten!

Let wel op: dit is een feestje voor actief swingende doeners. Voor kijkers, barhangers en urenlange dansers is er iets minder ruimte.

Drempelvrees of bang voor hoge kosten? Nergens voor nodig! Zowel de altijd lage entreeprijs als de ongedwongen sfeer blijven hetzelfde. Wij ontvangen jullie nog ouderwetsch met een ferme handdruk en voor de dames een welgemeende kus. Erofeestjes is er tenslotte voor én door liefhebbers.

We vinden het ook erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Erofeestjes is een niet-commerciële organisatie met een besloten deurbeleid. Onze feestjes zijn er voor de actieve stellen en singles. Dus geen betaalde dames van plezier en geen verplichte nummertjes. Alle single heren worden vooraf door onze doorbabe geselecteerd dus altijd verzorgde, potente mannen die de regels goed kennen.

Iedereen is in principe welkom: slank of iets voller, jong en onderzoekend of al wat ouder en ervaren, van bakker tot bankier. Wij zorgen altijd voor de juiste mix van de dames en heren, mensen én wensen.

Dus als jullie twijfelen... hak de knoop door en kom gezellig mee feesten.

Let wel op! Dit is een besloten feest! Voor single heren geen toegang zonder uitnodiging.

Meer informatie voor stellen lezen jullie op de site van Miss X.

Hopelijk zien we jullie op vrijdag 12 juli!

Mike & Laura

Team Erofeestjes