Verloting 2020 Spannende prijzen te winnen!

Inloggen leden
Erofeestjes | Keihard de lekkerste

Gratis verloting!

"Naughty & Nice" Advents kalender 2020

  • Zeer beperkte en unieke oplage!
  • T.w.v. € 450,00 !
  • Wekenlang plezier voor hem en haar!

De "Naughty & Nice" Advents kalender 2020 maakt jullie decembermaand spannend en sexy! Maar liefst 24 dagen lang kun je elke dag een cadeautje uitpakken voor hem, voor haar of (nog leuker) voor jullie samen. Deze meest luxe uitvoering verloten wij onder alle gasten die tussen januari en november 2020 een Erofeestjes party bezoeken.
Er is wel één extra voorwaarde: je moet er iets extra voor doen.
Wat? Dat lees je verderop op deze pagina bij de voorwaarden voor deelname.


Gratis verloting!

2 x een jaar gratis full-membership op SDC.com!

  • De allergrootste swingers meeting place ter wereld!
  • T.w.v. € 120,00 !
  • Maak kennis met swingers over de hele wereld!

De grootste, beste en meest betrouwbare online swingers ontmoetingsplaats op internet, SDC.com, doet ook een duit in het zakje (een hele royale duit zelfs!) en stelt een geheel jaar gratis full-member lidmaatschap op hun website beschikbaar. Niet één keer maar gewoon 2 keer! Deze cadeaubonnen waarmee je gegarandeerd in contact komt met de leukste en lekkerste swingers in jullie buurt (of op je vakantieadres) verloten wij onder alle gasten die tussen juli 2019 en november 2020 een Erofeestjes party bezoeken.
Er is wel één extra voorwaarde: je moet er iets extra voor doen.
Wat? Dat lees je verderop op deze pagina bij de voorwaarden voor deelname.


Gratis verloting!

3 x een free-entry voucher voor een Erofeestje!

  • Gratis entree op het actiefste feestje van Nederland!
  • T.w.v. € 69,00 !
  • Per voucher 1x gratis entree voor stel of 2x voor single dame

We kunnen dit eigenlijk geen troostprijs noemen want een avondje gratis seksplezier beleven is bepaald geen straf! We geven drie gratis entreekaarten weg. Deze prijs verloten we niet onder de single mannen! Heren worden namelijk altijd geselecteerd door onze strenge doch rechtvaardige doorbabe Miss X.
Er is wel één extra voorwaarde: jullie moeten er iets extra voor doen.
Wat? Dat lees je verderop op deze pagina bij de voorwaarden voor deelname.


De voorwaarden om deze mooie cadeaus te winnen...

Wij trappelen van ongeduld om deze prachtige prijzen uit te delen maar toch vinden we het ook leuk om er iets voor terug te krijgen. Daarom stellen we een extra voorwaarde om mee te loten en kans te maken op al dit leuks. Het is een kleine moeite en levert iedereen groot plezier op.

 

Wat moet je doen:

Je bent / Jullie zijn op minimaal één Erofeestje tussen 1 juli 2019 en 13 november 2020 aanwezig geweest.

EN...

Jullie mailen ons jullie (uitgebreide!) verhaal over jullie geile belevenissen bij Erofeestjes welke wij kunnen plaatsen op onze website.

....dat was het!

Nou dat valt dus reuze mee, toch? Een aantal voorbeelden van die ervaringen kunnen jullie lezen op deze pagina.

Dus na jullie bezoek kunnen jullie je belevenissen toevertrouwen aan je toetsenbord als een ware Jan Wolkers of Heleen van Royen en jullie avonturen met ons delen. Leef je uit, maak het opwindend, spannend en vooral geil! Verras ons en onze lezers met jullie ervaringen.
Onze hostesses Miss J. en Miss D. beoordelen jullie verhaal op basis van 'vochtigheidsgraad' en zullen de mooiste en heetste verhalen belonen met bovenstaande prijzen.

De verhalen kunnen jullie insturen naar info@erofeestjes.nl.

Alle winnaars worden uiterlijk 20 november bekend gemaakt en persoonlijk gemaild. Wij zorgen dan dat de prijzen tijdig bij jullie op de deurmat liggen of klaar staan bij een volgend Erofeestje. Maar alles begint dus met een bezoekje aan een party..... (daarom onderstaande button)

Bezoekers die het afgelopen jaar (vanaf 1 juli 2019) al een Erofeestje hebben bezocht kunnen dus nu al meedoen!

 

Nu aanmelden

EXTRA CORONA MAATREGELEN: Wij zijn altijd al erg zuinig op onze gasten maar in deze bijzondere tijden zijn we dat dubbel. Tijdens al onze party's gelden de corona richtlijnen die door de overheid en het RIVM zijn vastgesteld + nog een beetje meer. De hoofdregel is: Blijf altijd thuis als je (zelfs milde) klachten hebt!

SDC.com is wereldwijd de grootste online swingerscommunity waar je als lid makkelijk en snel swingers en singles bij jou in de buurt kunt vinden.

Klik op de banner en word vandaag nog gratis lid!

Mis niets meer van ons opwindendende nieuws over party's, seks, swingen en lifestyle en sluit je nu gratis aan bij de Erofeestjes community. Met onze nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en extra's.