Party agenda Komende party's

Inloggen leden
Erofeestjes | Keihard de lekkerste

X-treme Greedy Girls

13 augustus - VOLGEBOEKT

"Pits Pussy's" F1 pre-party

vrijdag 3 september 2021

> Overige geplande party's in de komende maanden


13 augustus 2021

Flyer Erofeestjes party

PARTY ONDER VOORBEHOUD!
In verband met corona kunnen er aanvullende maatregelen en/of wijzigingen zijn.

PARTY VOLGEBOEKT!
Momenteel kunnen we geen nieuwe aanmeldingen meer aannemen.

De uitgenodigde mensen hebben intussen een e-mail ontvangen. Ongeveer een week voor de party sturen we alle genodigden nog een e-mail met alle details over deze party.

X-treme Greedy Girls Part II

  • 13 augustus 2021 va. 19.30 tot 24.00 uur
  • Venue Club Organza, Breukelen
  • Stellen: € 50,00 | Single dame: € 25,00
  • Entree single man: € 80,00
  • ALL-INCLUSIVE! Fris, wijn, bier, fingerfood, locker, handdoeken etc.(excl. gedistilleerd)

De tweede editie van de X-treme Greedy Girls zoals alleen wij die kunnen geven. Met alleen de aller-opwindenste, geilste, bloedmooie vrouwen.

 Voorafgaand aan de Greedy Girls Party sturen de aangemelde dames vaak een spannende, opwindende of gewoon bloedgeile foto in. Zodra er foto's zijn ingestuurd kunnen jullie die hier bewonderen.

Coronamaatregelen:

Zodra jullie op de gastenlijst staan ontvang je van ons informatie welke corona maatregelen er zullen gelden voor de betreffende party.


3 sept. 2021

Flyer Erofeestjes party

"Pits Pussy's" Unofficial F1 Pre-party

  • 3 september 2021 va. 21.00 tot 02.00 uur
  • Venue Club Organza, Breukelen
  • Stellen: € 30,00 | Single dame: € 10,00
  • Entree single man: € 50,00
  • Minimale barbesteding € 15,00 (incl. € 5,00 huur locker)

Op vrijdag 3 september gaan we hard, keihard! Op deze enige echte "Pits Pussy's" Unofficial Formula 1 pre-party gaan alle remmen los! We gaan deze avond full throttle knallen met de lekkerste en leukste stellen en singles uit binnen- en buitenland. MAXimaal bodywork voor de echte liefhebbers en ongekende G(eile)-Force.

Onder het motto "Let's Burn Some Rubber" gaan we feesten tot de MAX! Wij verwachten veel aquaplaning op deze avond. Dus zorg voor goed profiel op de rubbers want het wordt glibberig en glad. Onze DJ-s gaan deze avond in de hoogste versnelling en trekken hun beste skills uit de kast om jullie te voorzien van de beste beats uit de DJ-booth.

Maar "Pits Pussy's" is meer dan alleen dansen en sjansen. Wie Erofeestjes kent weet dat we gaan voor fun, pleasure and SEX! We beginnen op soft, dan wisselen we naar 'full-wet' en de laatste rondjes finishen we uiteraard hard, keihard! Vanuit de pitlane voorzien onze Pits Pussy's jullie van lekkere hapjes en voor deze ene keer regelen wij niet alleen gratis bubbels voor de winnaar maar gewoon voor elke deelnemer.

Dus neem op vrijdag 3 september swingend de Tarzanbocht op de A2 richting Club Organza en zorg dat jullie klaar zijn voor het lekkerste erotische F1-event van het jaar.

Dit is een besloten party dus wacht niet langer en meld je nu alvast aan om op pole-position te starten. Hoe dan ook kom je als bezoeker op deze party altijd als winnaar uit de strijd!

De dresscode voor deze avond is 'Feel Sexy and Fast' maar een F1 thema outfit is natuurlijk erg leuk, passend en spannend. Dames als sexy Pits Pussy en heren in een supersnelle boxer.

Nu aanmelden


 

 

Geplande party's in de aankomende maanden:
(data en thema onder voorbehoud i.v.m. evt. corona maatregelen)

Al deze data zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.


EXTRA CORONA MAATREGELEN: Wij zijn altijd al erg zuinig op onze gasten. Tijdens al onze party's gelden de corona richtlijnen die door de overheid, RIVM en GGD zijn vastgesteld. De hoofdregel is: Blijf altijd thuis als je klachten hebt!

SDC.com is wereldwijd de grootste online swingerscommunity waar je als lid makkelijk en snel swingers en singles bij jou in de buurt kunt vinden.

Klik op de banner en word vandaag nog gratis lid!

Mis niets meer van ons opwindendende nieuws over party's, seks, swingen en lifestyle en sluit je nu gratis aan bij de Erofeestjes community. Met onze nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en extra's.