Party agenda Komende party's

Inloggen leden
Erofeestjes | Keihard de lekkerste

"QReedy Girls"

Zondag 5 december 2021

"Sluts & Studs BIG BANG!"

Zondag 19 december 2021

> Overige geplande party's in de komende maanden


Zondag 5 december 2021

Flyer Erofeestjes party

VANWEGE DE HUIDIGE COVID-19 MAATREGELEN IS EEN GELDIG TEST-, HERSTEL- OF VACCINATIEBEWIJS VERPLICHT.

QReedy Girls

 • ZONDAG 5 december 2021 va. 13.00 tot 17.00 uur
 • Venue Club Organza, Breukelen
 • Stellen: € 60,00 | Single dame: € 30,00
 • Entree single man: € 80,00
 • ALL-INCLUSIVE! Fris, wijn, bier, fingerfood, locker, handdoeken etc.(excl. gedistilleerd)
 • OP DEZE PARTY KAN GEEN VOLLE SPAARKAART WORDEN INGELEVERD

Vanwege de coronamaatregelen wijken we deze keer noodgedwongen uit naar de gezellige zondagmiddag.
Met het thema "QReedy Girls" mixen we de leukste stellen, dames en de lekkerste heren weer tot één geheel onder het motto: "Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is nog meer!".
Lekkere actie en veel fun!
En deze keer delen we maar liefst voor € 500,00 aan gratis seksspeeltjes en artikelen GRATIS uit! Gewoon, omdat het kan.

X-treme actief, X-treme geil!

Deze party is niet te verwarren met de populaire Greedy Girls (dus met een G) want we zullen de verhouding M/V ongeveer zo houden als op de befaamde Sluts & Studs. Uiteraard met een strenge selectie van onze doorbabe Miss X zodat alleen de crème de la crème van single heren kan meefeesten.

Zoals jullie wellicht weten moet alle horeca om 17.00 uur dicht dus vandaar hebben we de openings- en sluitingstijd vervroegd naar 12.30 (voor stellen/dames) en 13.00 uur (voor single mannen)) tot 17.00 uur. Maar dat mag de pret niet drukken toch? Zo kunnen we jullie alsnog een all-inclusive geweldige party aanbieden, met alles erop, eraan én erin.

Bij Erofeestjes moet niks en kan (bijna) alles! Paren met paren, lekkere bi-acties, een heerlijk trio in welke vorm dan ook, een paar mannetjes meer erbij rondom de sling of duik in de heerlijke orgie op de grote matrasvloer. We hebben alles al voorbij zien komen. Erotisch uitgaan kan op vele plekken, maar voor pure actie, gezelligheid én de leukste en lekkerste vrouwen en mannen komt men naar Erofeestjes! ** Dit is geen hardcore gangbang dus we laten slechts een beperkt aantal single mannen toe.**

Jullie bepalen altijd zelf wat er wel en niet gebeurt. Zelfs voor nieuwe stellen en de kijkers is er genoeg te beleven. Vergeet Pornhub en Youporn want de echte actie beleef je live bij ons. Geil, gezellig én goedkoop. Wat wil je nog meer?

Zoals altijd feesten we in de sfeervolle Club Organza met gezellige en goedgevulde bar, lekkere loungebanken, heerlijke muzikale vibes van onze briljante DJ's en natuurlijk een extra grote zachte vloer op het podium. Maar er is meer! We gaan jullie weer verrassen met vele extra's en natuurlijk gratis welkomstbubbels.

Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden en we sturen snel bericht. Zoals altijd geldt voor single mannen een selectie door onze digi-doorbabe Miss X. Haar oordeel is bindend en ze kiest alleen de beste, fitste, leukste en meest potente Studs om de aanwezige stellen en vrouwen optimaal te verwennen.

Extra lage entree voor single mannen!

Je betaalt als single man bij ons geen belachelijke prijs van € 175, geen € 150, geen € 125 maar gewoon een normale entreeprijs van €80,00 ALL-INCLUSIVE drankjes, handdoeken, locker enz. Geen verborgen kosten, geen verplichte voorverkoop en geen extra kosten aan de deur!

Nou? Waar wacht je op? Meld je nu aan en wie weet sta jij straks op de grootste en lekkerste swingers- en swingles orgie van de Benelux. Doen!

Coronamaatregelen:

Zodra jullie op de gastenlijst staan ontvang je van ons informatie welke corona maatregelen er zullen gelden voor de betreffende party. Vooralsnog is een test-, herstel- of vaccinatiebewijs verplicht.

 

Nu aanmelden


19 dec. 2021

Flyer Erofeestjes party

VANWEGE DE HUIDIGE COVID-19 MAATREGELEN IS EEN GELDIG TEST-, HERSTEL- OF VACCINATIEBEWIJS VERPLICHT.

"Sluts & Studs BIG BANG"

 • ZONDAG 19 december 2021 va. 13.00 tot 17.00 uur
 • Venue Club Organza, Breukelen
 • Stellen: € 60,00 | Single dame: € 30,00
 • Entree single man: € 80,00
 • ALL-INCLUSIVE! Fris, wijn, bier, fingerfood, locker, handdoeken etc.(excl. gedistilleerd)

We gaan ons Erofeestjes jaar afluiten met een BIG BANG! Uiteraard vanwege alle corona maatregelen weer met een middageditie. De lekkerste en actiefste swingers- en singles orgie van Nederland en omstreken! Onbezorgd en onbeperkt feesten met de leukste en lekkerste stellen en singles die wij maar kennen.
Een knalharde party met een lekker mannetje meer, speciaal voor de liefhebsters van wat leuke extra heren. De club wordt een groot pretpaleis! We nodigen jullie uit om bij deze unieke hardcore swingers- en singles party te zijn!

Bij Erofeestjes moet niks en kan (bijna) alles! Paren met paren, vrouwen met vrouwen, een heerlijk trio in welke vorm dan ook, een paar mannetjes meer erbij rondom de sling of duik in de heerlijke orgie op de grote matrasvloer. We hebben alles al voorbij zien komen. Jullie bepalen altijd zelf wat er wel en niet gebeurt. Zelfs voor de kijkers is er genoeg te beleven.

Met relaxte, leuke en actieve stellen, een lekker aantal, door Miss X geselecteerde, single heren en stoute single ladies gaan we keihard los. Dit is een Erofeestje waar je bij moet zijn geweest. Vooral vanwege de vele positieve, open-minded mensen, de unieke sfeer en de bijzondere locatie is dit een feest dat je niet mag missen.

Zoals altijd feesten we in de sfeervolle Club Organza met gezellige en goedgevulde bar, lekkere loungebanken, heerlijke muzikale vibes van onze briljante DJ's en natuurlijk een extra grote zachte vloer op het podium. Maar er is meer! We gaan jullie weer verrassen met vele extra's en natuurlijk gratis welkomstbubbels.

We vinden het ook erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Onze feestjes zijn er voor alle stellen en singles, van nieuwsgierige beginners en actieve ontdekkers tot de hardcore full-swap ervaren stellen.

Aanmelden:

We hebben een besloten gastenlijst. Na plaatsing op de gastenlijst volgt er z.s.m. bericht via e-mail en ongeveer een week vooraf nog een definitieve uitnodiging met alle informatie. Check ook altijd de map spam of ongewenste mail!
Staan jullie op onze gastenlijst maar kunnen jullie alsnog niet komen? Wees dan zo vriendelijk om ons ook even te informeren.

Extra info voor single mannen:

Wij hebben geen open deurbeleid. Onze doorbabe Miss X selecteert vooraf de aangemelde heren. Pas bij een definitieve uitnodiging kun je deelnemen. Zorg altijd voor een duidelijke foto bij je aanmelding.

Coronamaatregelen:

Zodra jullie op de gastenlijst staan ontvang je van ons informatie welke corona maatregelen er zullen gelden voor de betreffende party. Vooralsnog is een test-, herstel- of vaccinatiebewijs verplicht. Dit kan evt. wijzigen als de overheid de regels aanpast.

 

Nu aanmelden


 

 

Geplande party's in de aankomende maanden:
(data en thema zijn uiteraard onder voorbehoud i.v.m. evt. corona maatregelen)

Al deze data zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.


EXTRA CORONA MAATREGELEN: Wij zijn altijd al erg zuinig op onze gasten. Tijdens al onze party's gelden de corona richtlijnen die door de overheid, RIVM en GGD zijn vastgesteld. De hoofdregel is: Blijf altijd thuis als je klachten hebt!

SDC.com is wereldwijd de grootste online swingerscommunity waar je als lid makkelijk en snel swingers en singles bij jou in de buurt kunt vinden.

Klik op de banner en word vandaag nog gratis lid!

Mis niets meer van ons opwindendende nieuws over party's, seks, swingen en lifestyle en sluit je nu gratis aan bij de Erofeestjes community. Met onze nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en extra's.