Party agenda Komende party's

Inloggen leden
Erofeestjes | Keihard de lekkerste

Voorlopig geen party's

Geen party's i.v.m. coronavirus

Helaas....

We hoeven je het niet meer te vertellen: COVID-19 / het coronavirus waart door het land en daar merken we allemaal de gevolgen van.

Vanwege de huidige lockdown is het niet toegestaan om een party (in welke vorm dan ook) te organiseren.

Voor onze feestjes houdt dit in dat we tot minstens 9 februari 2021 geen party's op het programma kunnen zetten. De eerstvolgende party staat nu gepland op vrijdag 12 februari als "inhaal party" voor de gasten die we 18 december helaas hebben moeten afzeggen.

Wij proberen in de tussentijd op een inventieve en creatieve manier om te gaan met de situatie zodat we in de komende periode alsnog een aantal leuke dingen kunnen organiseren die binnen de regels vallen, zoals online activiteiten en leuke verlotingen. We houden jullie hiervan uiteraard op de hoogte.

Word ook zeker lid van onze leuke nieuwsbrief (als je dat nog niet bent) want daar delen we als eerste onze laatste nieuwtjes.

 


Terug naar de homepage

 

 

Overige geplande party's in de aankomende maanden:
(data en thema onder voorbehoud i.v.m. evt. corona maatregelen)

Al deze data zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.


EXTRA CORONA MAATREGELEN: Wij zijn altijd al erg zuinig op onze gasten maar in deze bijzondere tijden zijn we dat dubbel. Tijdens al onze party's gelden de corona richtlijnen die door de overheid en het RIVM zijn vastgesteld + nog een beetje meer. De hoofdregel is: Blijf altijd thuis als je (zelfs milde) klachten hebt!

SDC.com is wereldwijd de grootste online swingerscommunity waar je als lid makkelijk en snel swingers en singles bij jou in de buurt kunt vinden.

Klik op de banner en word vandaag nog gratis lid!

Mis niets meer van ons opwindendende nieuws over party's, seks, swingen en lifestyle en sluit je nu gratis aan bij de Erofeestjes community. Met onze nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en extra's.