Party agenda Komende party's

Inloggen leden
Erofeestjes | Keihard de lekkerste

Vrijdag 4 sept. 2020

Greedy Girls Cum'Back. Lees meer...

Vrijdag 18 sept. 2020

Sluts & Studs. Lees meer...

Vrijdag 2 okt. 2020

Greedy Girls Gangbang. Lees meer...

> Overige geplande party's in de komende maanden


4 sept. 2020

Flyer Erofeestjes party
Omdat dit de eerste party na de sluiting in maart is, is deze party een combinatie van de normale Greedy Girls Gangbang en de Sluts & Studs Party. Stellen en single dames hebben echter op deze party voorrang.
Uiteraard regelen wij, zoals altijd, een aantal heerlijke mannen om de wensen van de gretige dames te vervullen!

Greedy Girls Cum'Back

 • 4 september 2020 va. 21.00 tot 02.00 uur
 • Venue Club Organza, Breukelen
 • Stellen: gratis | Single dame: gratis
 • Entree single man: € 60,00
 • Minimale barbesteding en locker (verplicht) € 15,00 (per stel M/V of single)

De lekkerste en actiefste swingers- en swingles orgie van Nederland en omstreken gaat weer van start!

Een knalharde party met een lekker 'mannetje meer', speciaal voor de liefhebsters van wat leuke extra heren. De club wordt één groot pretpaleis! We nodigen jullie uit om bij deze unieke party te zijn!

Bij Erofeestjes moet niks en kan (bijna) alles! Paren met paren, een heerlijk trio in welke vorm dan ook, een paar mannetjes meer erbij of een heerlijke orgie op de grote matrasvloer. We hebben alles al voorbij zien komen. Jullie bepalen altijd zelf wat er wel en niet gebeurt.

Met relaxte, leuke en actieve stellen, een lekker aantal, door Miss X geselecteerde, single heren en stoute single ladies gaan we keihard los tot in de late uurtjes. Dit is een Erofeestje waar je bij moet zijn geweest. Vooral vanwege de vele positieve, open-minded mensen, de unieke sfeer en de bijzondere locatie is dit een feest dat je niet mag missen.

Zoals altijd feesten we in de sfeervolle Club Organza met gezellige en goedgevulde bar, lekkere loungebanken, heerlijke muzikale vibes van onze briljante DJ's en natuurlijk een extra grote 'zachte vloer' op het podium. Maar er is meer! We gaan jullie weer verrassen met vele extra's en natuurlijk gratis welkomstbubbels. En dat allemaal zonder extra entreekosten!

We vinden het ook erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Onze feestjes zijn er voor de actieve stellen en singles. Dus geen betaalde dames van plezier, geen foute mannen en geen verplichte nummertjes.

 


 Voorafgaand aan de Greedy Girls Party sturen de aangemelde dames vaak een spannende, opwindende of gewoon bloedgeile foto in. Zodra er foto's zijn ingestuurd kunnen jullie die hier bewonderen.


Nu aanmelden

18 sept. 2020

Flyer Erofeestjes party

Sluts & Studs

 • 18 september 2020 va. 21.00 tot 02.00 uur
 • Venue Club Organza, Breukelen
 • Stellen: € 30,00 | Single dame: gratis
 • Entree single man: € 60,00
 • Minimale barbesteding en locker (verplicht) € 15,00 (per stel M/V of single)

Erofeestjes en onze Hostess Miss J. zijn jarig en dat vieren we met een 'Sluts & Studs Anniversary Party'. Voor het zoveelste jaar op rij geven wij het allerleukste, allergekste en ook het allergeilste doenersfeest van Nederland

Niet voor niets heten wij Ero-FEESTJES en die naam doen wij graag eer aan. Bij ons is elke party een knalfeest zoals jullie nog niet eerder meemaakten.

Voor deze verjaardags-editie trekken we weer alle registers open dus hebben we ook weer een leuke verrassing voor jullie klaar staan. En door onze DJ's worden jullie ook weer op heerlijke sexy beats getracteerd.

Een echt 100 actief doenersfeestje zoals jullie dat van ons verwachten. De 'Sluts & Studs' party is ons populairste feest met altijd veel aanloop dus wacht niet te lang met aanmelden. Het dak gaat er weer af met veel actieve dames, stellen en meerdere single heren. Dus extra fun voor de dames onder ons die eens lekker los willen gaan met een mannetje meer. Maar natuurlijk ook in een leuke relaxte atmosfeer met de vertrouwde Erofeestjes gezelligheid.

Een heerlijk happy doeners feestje, maar wel een feest zonder perse moeten. Jullie bepalen natuurlijk altijd zelf wie, wat, waar etc. Veel mag maar zeker niets moet. Dit wordt een geweldig gezellige en vooral geile orgie die zijn weerga niet kent.

 

Nu aanmelden

2 okt. 2020

Flyer Erofeestjes party

Greedy Girls Gangbang

 • 2 oktober 2020 va. 21.00 tot 02.00 uur
 • Venue Club Organza, Breukelen
 • Stellen: gratis | Single dame: gratis
 • Entree single man: € 60,00
 • Minimale barbesteding en locker (verplicht) € 15,00 (per stel M/V of single)

Speciaal voor de hebberige dames die niet snel genoeg hebben en met (veel) meer dan één man los willen gaan. Dit najaar laten we alle remmingen weer los! Kortom het wordt een orgie zoals alleen wij die kunnen geven. Met alleen de aller-opwindenste dames en stellen.

Wij nodigen jullie graag uit om mee te doen met dit spetterende spektakel De dames hebben maar één doel: zo geil mogelijk en zo vaak mogelijk sex te hebben. Deze meiden willen heel veel mannenvlees en vooral ook feest!

Dit is niet voor de faint-hearted maar voor de echte liefhebbers en liefhebsters.

Dit zijn de Milfs waar iedere man van droomt, veeleisende hebberige dames die nooit genoeg hebben ! Dit is de party voor dames die meer meer meer willen. Boordevol actie maar altijd met respect en plezier.

Altijd al zelf eens een keer een echt geil sexfeest mee willen maken ? Bij ons kan dat, de geilste dames van Nederland weten de weg naar Erofeestjes altijd goed te vinden. En nee, geen ingehuurde krachten die hun kunstje voor centjes komen doen maar echte lekkere Hollandse\Belgische\Duitse Milfs die helemaal los willen gaan.

Zijn jullie een stel of ben jij een opwindende vrouw die mee wil doen, eens heerlijk uit je dak gaan in een vertrouwde en veilige setting. Er is altijd een plek vrij voor heerlijke actieve nymfomane dames of actieve stellen.

 


 Voorafgaand aan de Greedy Girls Party sturen de aangemelde dames vaak een spannende, opwindende of gewoon bloedgeile foto in. Zodra er foto's zijn ingestuurd kunnen jullie die hier bewonderen.


Nu aanmelden

 

 

Overige geplande party's in de aankomende maanden:

Al deze data zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.


SDC.com is wereldwijd de grootste online swingerscommunity waar je als lid makkelijk en snel swingers en singles bij jou in de buurt kunt vinden.

Klik op de banner en word vandaag nog gratis lid!

Mis niets meer van ons opwindendende nieuws over party's, seks, swingen en lifestyle en sluit je nu gratis aan bij de Erofeestjes community. Met onze nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en extra's.