Wie zijn wij Alles wat je over ons wilt weten

Inloggen leden
Erofeestjes | Keihard de lekkerste

Erofeestjes, al bijna 20 jaar het vertrouwde adres voor de allerlekkerste erotische party's, sexfeesten en gangbang. 100% door én voor actieve swingers en singles.

Zijn jullie soms ook wel even klaar met erotische party's en parenclubs waar het vaak meer draait om dansen, showen en oordelende blikken? Waar je moet zoeken in een doolhof van hoekjes en kamertjes om gelijkgestemde stellen of singles te ontmoeten en waar het vaak ontbreekt aan echte actie op de matrassen? Waar je als (nympho)) dame altijd een tekort aan (leuke) mannen hebt?

Of clubs die elke singe man, zonder selectie, aan de deur toelaten waardoor ook onfrisse types, nare sujetten en ongemanierde horken zonder vragen aan je willen zitten en je relaxte avond vooral bestaat uit het wegslaan van ongewenste handen?

Ben jij als man teleurgesteld na je zoveelste ('amateur'-) gangbang waar de beloofde dames liever aan de bar zitten dan op de matrassen liggen of moet vechten om 'je beurt' te krijgen maar wel flink moet betalen om binnen te komen?

 

Maak dan nu kennis met Erofeestjes!

Erofeestjes organiseert exclusieve party's zijn die zich vooral kenmerken door onze gastvrijheid en persoonlijke benadering. De leiding ligt in de handen van onze hostessen en die 'vrouwenhand' is duidelijk merkbaar.

Intussen zijn we uitgegroeid tot een organisatie met zo'n 8 vaste medewerkers en 4 extra vrijwilligers bij grote drukte. Onze swingersparty's en gangbangs hebben nagenoeg altijd een wachtlijst.

Erofeestjes is ontstaan omdat wij in de parenclubs steeds meer het idee kregen dat het niet meer gaat om de echte swingersbeleving van "seks én plezier" maar vooral om dansen, de mooiste outfits, bubbelbaden enz. tegen hoge entreeprijzen en verplichte lidmaatschappen. Wij streven er naar om alles weer samen te smeden tot een fantastische en ook betaalbare avond.

Wij zijn een klein team vrijwilligers met grootste party's en een licht eigenwijze visie op het swingen die steeds meer aanslaat bij een grote groep mensen. Wij proberen als liefhebbers om gelijkgestemde mensen samen te brengen op een betaalbare manier. Maar natuurlijk wel met alle luxe, faciliteiten en vele extra's voor een perfecte avond heerlijke fun en seks. Wij ontvangen altijd zeer open-minded stellen en singles. Daardoor ontstaat naast de vele actie ook altijd een ontspannen, bijna huiselijke sfeer. Iedereen voelt zich bij een (eerste) bezoek al snel thuis.

Uiteraard altijd met veel plezier, zeer hoge activiteit (van begin tot eind) en persoonlijke en respectvolle benadering. En dat alles in een absoluut discrete en veilige setting waar iedereen zich 100% zorgeloos en prettig voelt. Door deze sfeer te creëren ontvangen wij ook een hoog aantal single dames.

 

Exclusief en besloten, maar wel voor iedereen!

Alle feesten zijn besloten en alleen toegankelijk na aanmelding en bevestiging.

Bij ons komen heel veel verschillende stellen, dames en mannen. Van jong tot ervaren, van petit tot lang, van rank tot meer gevuld. Kortom: van de bankier tot de bakker en van makelaar tot melkboer.

Feestjes voor hardcore "doeners" dus. Zowel stellen, single dames als (vooraf geselecteerde) heren zijn van harte welkom bij ons. De lage entreeprijs maakt een bezoekje aan Erofeestjes voor iedereen mogelijk en wij houden altijd scherp oog voor jullie wensen.

 

Verschillende thema's

Wij organiseren erotische sexfeesten met meerdere thema's, altijd besloten en alleen toegang na uitnodiging. Alle feesten worden gehouden in Club Organza.

Als eerste de befaamde en razend populaire "Sluts & Studs" party. Een happy hardcore erotische party die zich onderscheid van de gemiddelde parenavond in een club of gangbang door het grote aantal actieve dames en stellen die ons steeds weer weten te vinden.

De échte keiharde klapper is de "Greedy Girls" Gangbang waar werkelijk alle remmen los gaan. Lees meer over de thema's op de speciale pagina. De verschillende thema's trekken ieder een eigen publiek en hebben ook een eigen unieke sfeer. Welke party jullie ook kiezen: jullie een geweldige avond bezorgen is ons ultieme doel.

 

Geen poespas. Gewoon lekker, leuk en actief

Wij ontvangen je nog ouderwets gastvrij met een praatje, een lach en een zoen of een hand. Betaalde dames 'van plezier' tref je bij ons niet aan, alleen echte liefhebbers. Omdat onze doorbabe Miss X selectief te werk gaat bij het toelaten van de alleengaande mannen zul je bij ons geen vreemde snuiters of rare sujetten aantreffen. Mede hierdoor krijgen wij ook veel single dames op bezoek die weten dat ze bij ons heerlijk kunnen feesten zonder nare bijeffecten. Wij zijn heel zuinig op al onze gasten en jullie veiligheid en privacy staan bij ons hoog in het vaandel.

Uiteraard pakken we elke keer weer groots uit met o.a. gratis bubbels bij binnenkomst, de beste TOP-DJ's, heerlijk fingerfood, snacks en broodjes, leuke acties en gratis cadeautjes. En dat alles voor een zeer prettige -all inclusive- entreeprijs. Kortom: zoals onze naam al doet vermoeden maken we er een écht feestje van!

 

Erofeestjes:

Altijd vrolijk en enthousiast team van vrijwilligers

Laagdrempelig en zeer betaalbaar (all-inclusive!)

Alleen vooraf geselecteerde single heren

Altijd gratis bubbels bij ontvangst

Prachtige locatie en opwindende ambiance

All-inclusive prijs met TOP-DJ's, lekker eten en drinken, condooms en gebruik van alle faciliteiten

Alleen safe-sex en uitstekend toezicht door onze crew

Alleen liefhebbers en -hebsters, geen betaalde dames!

... nog veel meer

 

Kunnen jullie je vinden in bovenstaande? Lees dan vooral verder op deze website en wie weet ontmoeten we elkaar snel op één van onze Erofeestjes. Onze party agenda is altijd up-to-date (incl. prijs en tijd) en aanmelden gaat makkelijk en snel.

Wij hopen jou / jullie binnenkort te mogen ontvangen bij Erofeestjes.

 

Nu aanmelden

Wij zijn, net als jullie, gesteld op onze privacy dus foto's zijn alleen te zien voor ingelogde bezoekers en leden

Inloggen leden
Bas | Organisator

Bas

Staff | Organisator

Miss J. | Hostess

Jolanda

Staff | Hostess

Miss D. | Hostess

Daniëlle

Hostess | Ontvangst

Frank

Frank

Floormanager | Gastheer

Pedro

Pedro

Crew | Host

Pedro

Lionel

Crew

DJ Dan

Dan

DJ D.A.N. | Resident DJ

DJ L.A.Tex

Stefan

DJ L.A.Tex | resident DJ

Miss X. | Doorbabe

Miss X

Digi-doorbabe  

Teamlid worden?

Heb jij interesse om als vrijwilliger bij Team Erofeestjes aan de slag te gaan en heb je 'skills' die voor onze party's van toegevoegde waarde kunnen zijn? Neem dan gerust contact op met Jolanda en Bas.

Stuur een mail

 

Onze party locatie:

Foto Club Organza

 

Foto Club Organza

 

Foto Club Organza

 

Foto Club Organza

 

Foto Club Organza

 

Foto Club Organza

 

Foto Club Organza

 

Foto Club Organza

 

Foto Club Organza

 

Foto Club Organza

 

Foto Club Organza

 

Foto Club Organza

SDC.com is wereldwijd de grootste online swingerscommunity waar je als lid makkelijk en snel swingers en singles bij jou in de buurt kunt vinden.

Klik op de banner en word vandaag nog gratis lid!

Mis niets meer van ons opwindendende nieuws over party's, seks, swingen en lifestyle en sluit je nu gratis aan bij de Erofeestjes community. Met onze nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en extra's.