Hotels, taxi en openbaar vervoer Overnachten in de buurt

Direct aanmelden
Erofeestjes | Keihard de lekkerste
Hotel van der Valk Breukelen

Van der Valk | Breukelen

Meest geboekt door onze gasten.

Meer info ...
 

Carlton President Maarssen

Carlton President | Maarssen

Luxe en comfort voor een prima prijs.

Meer info ...
 

Logement Aan De Vecht

Logement aan de Vecht | Breukelen

Ideale uitvalsbasis voor een weekendje weg.

Meer info ...
 

Voor taxivervoer van en naar de club kun je o.a. gebruik maken van de volgende telefoonnummers:

+31 (0) 6 292 03 389

of

+31 (0) 6 463 70 933

De taxi's zijn vlakbij de club aanwezig dus je hoeft bij vertrek niet lang te wachten tot je weer huiswaarts kunt gaan. Geef ons a.u.b. tijdig aan wanneer je wilt vertrekken (bv. voordat je weer gaat omkleden). Dan zorgen wij dat er een taxi voor je klaar staat. Bij het evt. korte wachten op de taxi staan er altijd belegde broodjes, snoep, pepermunt en een flesje water klaar. Neem deze gerust ook mee voor op de terugreis.

Wij hebben overigens geen zakelijke banden met deze taxibedrijven. Ze zijn echter stipt, netjes en betrouwbaar gebleken dus het aanbevelen waard.

Om te beginnen raden we jullie aan om niet met het openbaar vervoer een Erofeestje te bezoeken.

Als er geen alternatief vervoer voor jou of jullie is, dan is reizen met de trein naar NS-station Maarssen de beste optie. Er rijden geen bussen richting de club. De afstand naar de club is dan ongeveer 3 kilometer. Er kan op het station een OV-fiets gehuurd worden (let dan wel op de openings- en sluitingstijden!).

Een wandeling vanaf het station duurt ongeveer 30 minuten, fietsen duurt rond de 10 minuten.

NS-station Maarssen is niet aangesloten op het Nachtnet van NS dus treinen rijden tot een zeker tijdstip (vaak tot ongeveer 01.00 uur in de richting Utrecht en Amsterdam). Hou daar altijd rekening mee en plan je reis vlak voor aanvang op de NS Reisplanner of via 9292-OV.

Gelukkig zijn er bij Erofeestjes vaak heel veel lieve mensen die graag een lift willen geven voor je terugweg. Vraag dus gerust even vrijblijvend rond of spreek iemand van ons team aan zodat we je kunnen helpen.

 


SDC.com is wereldwijd de grootste online swingerscommunity waar je als lid makkelijk en snel swingers en singles bij jou in de buurt kunt vinden.

Klik op de banner en word vandaag nog gratis lid!

Mis niets meer van ons opwindendende nieuws over party's, seks, swingen en lifestyle en sluit je nu gratis aan bij de Erofeestjes community. Met onze nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en extra's.