Club Organza Onze locatie

Inloggen leden
Erofeestjes | Keihard de lekkerste

Na jarenlang heerlijk te hebben gefeest in de gezellige 'Berghut' in Amersfoort zijn we vanwege de sloop van het pand op zoek gegaan naar de perfecte nieuwe locatie die helemaal aan onze en jullie eisen voldoet. En die hebben we gevonden in Club Organza  .

Niet alleen de centrale ligging in het land tussen Amsterdam en Utrecht en op slechts enkele minuten van de snelweg A2, maar ook alle aanwezige faciliteiten voldoen ruimschoots om heerlijk te kunnen feesten.

Wij huren tijdens onze party's de ruimte van Organza en zij staan dus los van onze organisatie en Erofeestjes staat los van de overige party's in Organza.

 

Alles voor een avond onbezorgd keihard feesten!

Wij beschikken over een prachtige private entree, een ruime locker- en omkleedruimte, schone toiletten- en douchegelegenheid enz. Met name de centrale 'Party & Playzone' is een pretpaleis voor de échte hardcore swingers en singles. Daarnaast kunnen onze vaste DJ's zich samen met jullie uitleven in een professionele discotheek en beschikt Organza over een gezellige en goed gevulde bar.

De club heeft een eigen privé oprit en ruime bewaakte en discrete parkeerplaats. Wij hebben plaats voor maximaal 250 gasten die wij horizontaal plaats kunnen bieden in de aanwezige ruimtes. Naast de grote 'partyzone' op de benedenverdieping en de overdekte en verwarmde buitenruimte (tevens rookruimte) met verschillende speelbedden en loungebanken zijn er nog twee verdiepingen vol speelmogelijkheden, inclusief een volledig ingerichte SM-ruimte.

Afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen gebruiken wij één of meerdere verdiepingen van de club.

Bekijk hier de locatie op de kaart en om je route te bepalen. Bij uitnodiging sturen we ook een complete en uitgebreide routebeschrijving mee.

 

Naast de Erofeestjes kun je bij Club Organza nog op vele andere manieren een fantastische tijd beleven. Bezoek hun website voor meer info: Club Organza  .

 

Faciliteiten:

Privé terrein met eigen oprit en discrete gratis parking

Ruime entree en altijd vrolijke en persoonlijke ontvangst door ons team

Grote omkleedruimte met eigen lockers en toezicht op jullie eigendommen

Douches, toiletten op beneden- en bovenverdieping

Gezellige en goedgevulde bar. Drankjes tegen de laagste horecaprijzen (via drankkaart)

Onze eigen ervaren Erofeestjes TOP-DJ's in de DJ booth voor de beste beats

Loungebanken en intieme chill-out hoekjes

Sling (beneden en boven) en complete SM-ruimte (boven)

Zeer ruime speelvloer (beneden), hemelbedden, glory-holes, fuck chairs & tables enz. (boven)

Grote verwarmde buitenruimte, tevens rookruimte met gezellige statafels, loungebanken en speelbedden

Er is mogelijkheid om je even samen terug te trekken, maar er zijn geen compleet afsluitbare ruimtes

Pinnen met bankpas en de meeste creditcards is mogelijk

Rolstoelvriendelijk

... en nog veel meer

Onze party locatie:

Foto Club Organza

 

Foto Club Organza

 

Foto Club Organza

 

Foto Club Organza

 

Foto Club Organza

 

Foto Club Organza

 

Foto Club Organza

 

Foto Club Organza

 

Foto Club Organza

 

Foto Club Organza

 

Foto Club Organza

 

Foto Club Organza

EXTRA CORONA MAATREGELEN: Wij zijn altijd al erg zuinig op onze gasten maar in deze bijzondere tijden zijn we dat dubbel. Tijdens al onze party's gelden de corona richtlijnen die door de overheid en het RIVM zijn vastgesteld + nog een beetje meer. De hoofdregel is: Blijf altijd thuis als je (zelfs milde) klachten hebt!

SDC.com is wereldwijd de grootste online swingerscommunity waar je als lid makkelijk en snel swingers en singles bij jou in de buurt kunt vinden.

Klik op de banner en word vandaag nog gratis lid!

Mis niets meer van ons opwindendende nieuws over party's, seks, swingen en lifestyle en sluit je nu gratis aan bij de Erofeestjes community. Met onze nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en extra's.