FAQ's Antwoord op al je vragen

Direct aanmelden
Erofeestjes | Keihard de lekkerste

Algemeen:

 Parenclubs in Nederland (en daarbuiten) zijn er in vele soorten. Van klein maar fijn tot groot en über luxe. Allemaal met hun eigen charme.
Erofeestjes is op bepaalde vlakken gelijk qua faciliteiten, maar vooral anders door de relaxte sfeer en de grote mate van actie. Om te beginnen hebben wij als vrijwilligers een niet-commerciële benadering (dus zeer lage entree) en zijn wij een hele open organisatie. Iedereen kan lekker zichzelf zijn en blijven. Het is bij ons geen modeshow, danspaleis of vleeskeuring met alleen "Ken en Barbie" types.
Daarnaast zie je dat veel mensen in clubs nogal eens stilzwijgend langs elkaar lopen. Wij proberen juist om de mensen bij elkaar te brengen en dat begint vaak met een praatje en een drankje. Zo wordt het écht feestje van én met ons allemaal.
Seks vindt eigenlijk vooral plaats op de grote 'zachte vloer', centraal in de party-ruimte, zodat iedereen vanaf de loungebanken, bar en dansvloer lekker uitzicht heeft op de vele actie. Uiteraard zijn er ook andere plekken en bedden voor een intiemer samenzijn, maar geen aparte verstopte kamertjes met een slot op de deur. Wij zorgen er samen met onze gasten (jullie!) voor dat niemand zich buitengesloten, onzeker of onprettig voelt
 Wij hebben maar één dresscode en dat is de kleding die jullie zelf het meest sexy vinden. Op alle feesten geldt de dresscode direct bij binnenkomst zodat het feest lekker snel op gang komt. De meeste dames kleden zich om in spannende lingerie of kinky outfit en voor mannen is een boxershort of een Roman-skirt heel gewoon. Ook gewoon lekker naakt is prima. Voor nieuwe stellen is er natuurlijk de mogelijkheid om eerst even te "acclimatiseren" en een rondleiding + uitleg te krijgen.
Op bepaalde themafeesten met een afwijkende dresscode geven we dat aan bij de aankondiging op onze agenda pagina.
 De data en prijzen van onze feesten staan altijd op de agenda-pagina. Buiten die data geven wij geen party's. Onze party's zijn ongeveer één maal per drie weken.
De entreeprijzen en openingstijden variëren per party en thema.
Omdat wij een groep vrijwilligers zijn houden wij de entreeprijs altijd zo laag mogelijk aan de hand van de te maken kosten.
Zodra we je uitnodigen sturen we altijd uitgebreide informatie met alle tijd- en prijsdetails.
Het is ook mogelijk om te betalen met PIN, Bancontact/MisterCash en andere debetcards (geen creditcards). Info hierover volgt bij de uitnodiging.
 Zeker hebben we die! Naast de algemene huisregels die Club Organza heeft hebben we aanvullende huisregels die we ook bij elke uitnodiging meesturen. De meeste regels zijn vanzelfsprekend en daarnaast geven we ook wat tips mee om de avond een onvergetelijke ervaring te maken. Een verkorte versie van de huisregels kunnen jullie lezen in dit PDF-bestand.
 Vanzelfsprekend gaan wij uit van ieders gezond verstand met betrekking tot veilige seks en goed gebruik van condooms. En dat gebeurt gelukkig ook nagenoeg altijd. Maar we gaan graag een stapje verder om jullie gezondheid te beschermen. In samenwerking met o.a. de GGD en SOA-AIDS hebben wij een safe-sex protocol opgesteld. Zo krijgen nieuwe gasten bij binnenkomst altijd onze flyer over safe-sex en goed condoomgebruik in hun handen. Verder stellen wij ruim voldoende gratis condooms beschikbaar door de hele club en staat er overal hygiënische gel binnen handbereik. Alle info over ons safe-sex protocol kun je hier lezen.
 Single mannen zijn zeker welkom bij ons! De aanwezige dames komen juist (veelal) om plezier te hebben met meerdere mannen. Om mee te kunnen feesten moet je als man wel aan een aantal simpele voorwaarden voldoen. O.a. fris, fruitig, fatsoenlijk enz. Onze doorbabe Miss X maakt een keuze uit de vele mannen die zich aanmelden en haar keuze is bindend (en niet voor discussie vatbaar). Zo weten we zeker dat de sfeer optimaal is.
Omdat we een selectiebeleid hebben en geen 'open deur', zoals diverse clubs en gangbangs dat wel hebben, is de Erofeestjes sfeer ook zo befaamd geworden. Iedereen kan onbezorgd feesten zonder opdringerige types.
 Je voornaam en mailadres gebruiken we voor onze (privé)toegangslijst aan de balie. Die krijgt niemand anders te zien, ook onze overige teamleden en Organza niet. Het e-mailadres is noodzakelijk om jullie uit te kunnen nodigen en van alle informatie te voorzien. Omdat dit een besloten party is werkt alles op persoonlijke uitnodiging. Na ieder feest gooien we ook alle mails, foto's etc. weg. Dat is ook de reden dat je je voor elk feest opnieuw moet aanmelden. Meer daarover is te lezen in ons Privacy beleid.
Het is overigens toegestaan om een (SDC) 'nickname' te gebruiken bij je/jullie aanmelding. Geen probleem. Zolang je je maar bij binnenkomst aan de balie aanmeldt met dezelfde naam die je hebt opgegeven bij de aanmelding.
 Nee. Dat gaat in principe niet. We sturen je dan wel bericht maar als we daarna geen enkel bericht van bevestiging meer terug krijgen zetten we / jullie niet op de gastenlijst. Om de privacy, discretie én de juiste sfeer voor jou/jullie te waarborgen willen we minimaal een volledige aanmelding via de website. Onze ervaring leert helaas dat mensen die zich alleen via SDC aanmelden met regelmaat niet komen opdagen. Dat komt de sfeer niet ten goede. Aanmelden via de website is overigens slechts een kleine moeite.
 Om te beginnen komt veel van onze e-mail (dus ook de uitnodigingen) in de map spam van mailboxen terecht. Dat hebben wij helaas niet zelf in de hand maar providers en softwareprogramma's houden e-mails met erotische inhoud tegen.
Direct na aanmelding via de website sturen wij een eerste automatisch bericht, gevolgd door een ontvangsbevestiging binnen enkele dagen. Krijg je deze niet, check dan je map spam op berichten.
Hebben jullie / Heb je een week voor aanvang van een party nog steeds geen bericht gekregen stuur dan een mailtje naar party@erofeestjes.nl en we reageren snel via een alternatief Hotmail of Gmailadres.
 Simpel: Meld je direct af zodra je weet dat deelname niet kan of lukt. Mensen die zonder bericht wegblijven staan bij Erofeestjes bij een volgende aanmelding altijd standaard onderaan de wachtlijst voor toekomstige party's. Wij werken hard aan een goede gastenlijst en perfecte sfeer, dus zonder bericht wegblijven vinden wij onfatsoenlijk en 'not done'.
Uiteraard zijn oorzaken als ziekte, autopech enz. soms pas last-minute en dat begrijpen wij natuurlijk.
 Spontane geilheid kan gebeuren ;-) Voor single mannen geldt echter een strikt toegangsbeleid, dus last-minute aanmelden of onaangekondigd bezoek aan de deur is nutteloos. Je komt simpelweg niet binnen.
Voor stellen en single dames wordt een uitzondering gemaakt mits er nog voldoende plek is.
 Neem dan via e-mail contact op met ons. Ons mailadres is info@erofeestjes.nl voor alle algemene vragen.

Voor stellen en single dames:

 Nee hoor, integendeel. Als vrouw alleen (of als stel) kun je gerust komen en rustig rondkijken. Je wordt zeker niet besprongen door verkeerde meneren. Miss X zorgt dat er alleen fatsoenlijke en leuke kerels zijn naar ieders smaak. Als jij dat wilt kan er veel spannends gebeuren. Maar altijd en alleen met wederzijdse goedkeuring. Juist daarom weten ook veel single dames intussen de weg naar Erofeestjes te vinden. Dat is niet voor niks. Vooral als je de eerste keer bij ons bent zullen we je (indien gewenst) goed opvangen of voorstellen aan bekenden van ons die je graag verder introduceren. Wij zijn erg zuinig op alle dames die met ons komen feesten. En als jij zin hebt om lekker een avondje in een erotische sfeer goed los te gaan op de dansvloer zonder seks of opdringerige mannen? Dan ben je ook gewoon welkom!
 Dat kunnen wij moeilijk voor jullie bepalen. Sommige beginnende stellen zijn enorm open en ontdekkend en anderen nog iets meer aftastend. Wat we wel kunnen bieden is veel uitleg over wat je bij Erofeestjes kunt verwachten. Lees daarvoor o.a. onze pagina info voor stellen en bepaal dan zelf of jullie je hierbij herkennen.
Kort maar krachtig: jullie komen altijd in een omgeving waar veel seks om je heen gebeurt, waar het altijd open en respectvol is en waar nooit iets zal gebeuren waar jullie zelf niet aan mee willen doen.

Voor alleengaande heren:

 Als je zin hebt om als single man mee te komen feesten moet je altijd zorgen dat je je tijdig aanmeldt. Zorg ook dat je aanmelding compleet is ingevuld (geldig mailadres, motivatie en minimaal één foto). Niet volledige aanmeldingen bekijkt Miss X niet. We verwachten ook dat je daadwerkelijk komt opdagen. Wegblijven zonder tijdig afmelden vinden wij "not done". Verder ben je natuurlijk goed verzorgd en heb je je verdiept in de regels van het swingen en/of gangbang met amateurdames. Wij stellen verder geen speciale eisen aan leeftijd of je bezoekjes aan een sportschool. Miss X kiest een selectie van de single mannen en als je niet past binnen de wensen van de aangemelde dames dan krijg je daarover ook eerlijk antwoord.
 Uiteraard hebben de dames voorkeur voor bepaalde mannen en dat speelt natuurlijk altijd mee in de keuzes die Miss X maakt. Maar zoveel mensen, zoveel wensen dus je hoeft zeker geen topmodel of filmster te zijn om mee te kunnen feesten. Iedereen maakt gelijke kans. Je leeftijd willen we graag weten om een leuke gastenlijst te maken. Erofeestjes is namelijk voor alle leeftijden en voor iedereen. We willen geen jongerendisco of bejaardensoos worden. Om een juiste mix te maken beschikken we graag over die gegevens. Dus ook als je een gezellig buikje hebt maak je gewoon kans om lekker mee te komen feesten. Schroom niet!
 Nee. We ontvangen geen betaalde dames die beroepsmatig aanwezig zijn dus we geven geen seksgarantie.
Maar voordat je nu denkt: "Laat dan maar zitten!"...
De dames en stellen die ons bezoeken zijn zelf ook op zoek naar een leuke avond met plezier en uiteraard lekker veel ongedwongen seks. In 999 van van 1000 gevallen verlaat dus iedereen aan het einde van de party met een grote glimlach de club. Omdat we allemaal liefhebbers zijn maakt iedereen echter wel zijn eigen keuzes en repecteren we die ook. Het kan dus best zijn dat je voor een bepaalde dame niet het juiste type bent of dat ze net een heerlijke seks-sessie achter de rug heeft en even lekker wil uitrusten.
Als je denkt: "Ik heb entree betaald dus ik heb recht op seks", dan kun je beter een andere party bezoeken waar wel betaalde dames zijn.

SDC.com is wereldwijd de grootste online swingerscommunity waar je als lid makkelijk en snel swingers en singles bij jou in de buurt kunt vinden.

Klik op de banner en word vandaag nog gratis lid!

Mis niets meer van ons opwindendende nieuws over party's, seks, swingen en lifestyle en sluit je nu gratis aan bij de Erofeestjes community. Met onze nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en extra's.