Onze party's Voor elk wat wils!

Direct aanmelden
Erofeestjes | Keihard de lekkerste
Sluts and Studs swingers en singles party

'Sluts & Studs' Swingers en Singles Party

 

Als eerste de befaamde en razend populaire "Sluts & Studs" party. Een happy hardcore party die zich onderscheid van de gemiddelde parenavond in een club of gangbang door het grote aantal actieve dames en stellen die ons steeds weer weten te vinden.
Een party die intussen vaak door anderen is gekopieerd maar nog nooit geëvenaard! Een avond voor echte "doeners".
Op deze party laten we uiteraard ook een heerlijk aantal extra geselecteerde! single heren toe om de dames op en top te verwennen.

Mede daardoor weten ook vele single dames de weg naar deze party te vinden. Hier kun je nog écht ongedwongen uit je dak gaan zonder zorgen en zonder schaamte. En door ons selectiebeleid hoef je je nooit zorgen te maken over het gedrag of niveau van de aanwezige heren.

De naam dekt de lading volledig: een happy hardcore gezelschap dat zich heerlijk laat gaan in een geweldige ambiance. Het geilste en meest actieve feest van Nederland, nergens zie je zo veel actie, genot en geilheid om je heen als hier. Dit feest is echt voor de liefhebbers van actie. Hier kan heel veel, maar uiteraard alleen met wederzijds goedvinden.

Op dit feest kun je van alles meemaken. Van squirten tot bukkake en van dubbele penetratie tot snowballen, trio's, quatro's en veelvouden daarvan. Lekker los gaan in de sling, aan de bar of op de loungebanken. Waar jullie maar willen. Wij kijken niet raar op van wat lichte SM spelletjes of een paar dames die met een strap-on aan de gang gaan. Bij ons kun je het net zo gek en geil maken als je wilt, maar altijd met respect naar de andere bezoekers.

Wij hebben onze doorbabe Miss X die voor ons de leukste mannen uitkiest uit de vele aanmeldingen. Zij bepaald wie er wel of niet wordt uitgenodigd. Er geldt een maximum aan het aantal uitgenodigde heren. Dit is een feest speciaal voor de dames en stellen die graag meerdere seks-partners hebben op één avond.

Zoals bij elk van onze feesten geldt natuurlijk dat het vooral jullie feest is, jullie bepalen altijd zelf wie, wat, wanneer en hoe je iets doet. Bij ons komen geen betaalde sekswerkers (dames van plezier en dergelijke), maar lekkere, leuke en vooral ook geile mensen zoals jij en ik. Wij bieden dan ook geen seksgarantie of iets dergelijks. Wij verplichten niemand tot iets. Wil je met je partner eerst een keertje komen kijken dan adviseren wij je om dit van tevoren even bij je aanmelding te vermelden. We nemen dan wat extra tijd voor jullie voor een introductie en uitleg.

De Sluts & Studs is ons best bezochte feestje en bijna altijd vroegtijdig volgeboekt. Hierdoor kan het gebeuren dat we vol zitten als je je te laat aanmeldt.

 


Greedy Girls gangbang event

'Greedy Girls' Giga-Gangbang Party

 

De Greedy Girls Giga-Gangang Party is helemaal hot! Uitgegroeid tot de grootste niet-commerciële gangbang in de Benelux met 100% nymphomane meiden en MILF's, van jonge twintigers tot lekker gerijpte vamps. De échte keiharde klapper waar werkelijk alle remmen los gaan.
Wij laten nooit en te nimmer betaalde dames toe!

Omdat we steeds meer lekkere dames hebben leren kennen die nooit genoeg mannen kunnen verslinden, hebben we speciaal voor hen de Greedy Girls Giga-Gangbang party gecreeërd. Op deze party's laten we slechts 25 tot 35 dames toe die helemaal los willen gaan, geen geaai, geflirt of sweettalk maar lekker veel seks met zoveel mogelijk mannen erbij. We laten dus niet zomaar iedere dame meedoen, alleen de echte liefhebsters.

Deze nympho's, van ranke petit tot rondborstige MILF, gaan voor veel en hard mannenvlees. Deze party is berucht om zijn ongekende actie van start tot finish waar de heren vol aan de bak moeten (en mogen) om de veeleisende dames tevreden te stellen. Wij hebben een maximum aan dames ingesteld om er zeker van te zijn dat er genoeg aanbod aan heren is en iedereen voldaan en tevreden weer naar huis gaat.

Ben jij zo'n onverzadigbare vrouw (van een stel)? Meld je dan zeker eens aan. Dit is een unieke ervaring die met geen enkele andere gangbang te vergelijken is. Met uitsluitend nette kerels die zich fatsoenlijk kunnen misdragen en goed toezicht om te letten op jullie welzijn en plezier.
Onbezorgd los gaan dus!

De 'Greedy Girls' staat op de bucketlist van menig vrouw, stel en man. Dit is een event waar we niet alleen grommend over de matrassen rollen maar ook nog eens een ouderwets leuke sfeer neerzetten. Met TOP-DJ's en altijd lekker eten, drinken en gezelligheid.

De heren worden uiteraard geselecteerd door onze Miss X dus ook voor deze party geldt dat niet zomaar iedereen blind wordt toegelaten. Wel zal zij iets minder streng zijn dan anders, maar zeker niet de wensen van de dames uit het oog verliezen.

We benadrukken dat we geen betaalde dames ontvangen of uitnodigen. Dit is een echt Erofeestje door én voor liefhebbers en -hebsters.

Voor deze party is er vaak een wachtlijst voor zowel de dames, stellen als heren. Wij adviseren dus om tijdig aan te melden.

 Voorafgaand aan de Greedy Girls Party sturen de aangemelde dames regelmatig een spannende en opwindende foto in (niet verplicht!). Dit zijn alleen foto's van de nympho's die daadwerkelijk aanwezig zijn. Zodra er ingestuurde foto's zijn kunnen jullie die hier bewonderen.


Al zin gekregen?

Kunnen jullie je vinden in bovenstaande thema's? Lees dan vooral verder op deze website en wie weet ontmoeten we elkaar snel op één van onze Erofeestjes. Onze party agenda is altijd up-to-date (incl. prijs en tijd) en aanmelden gaat makkelijk en snel.


 Overige thema party's

 

Naast bovenstaande succesvolle terugkerende thema's organiseren we twee keer per jaar ook andere unieke formules.

- "A Trip To Heaven" op Hemelvaartsdag (altijd op een donderdag)
- "Pits Pussy's" in het Formule 1 weekend op Zandvoort (de vrijdag voor de race)

Deze worden apart aangekondigd in onze party agenda.


Alvast voor in de agenda:

Erofeestjes party flyer

 

Bekijk volledige agenda

SDC.com is wereldwijd de grootste online swingerscommunity waar je als lid makkelijk en snel swingers en singles bij jou in de buurt kunt vinden.

Klik op de banner en word vandaag nog gratis lid!

Mis niets meer van ons opwindendende nieuws over party's, seks, swingen en lifestyle en sluit je nu gratis aan bij de Erofeestjes community. Met onze nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en extra's.