Party agenda Komende party's

Inloggen leden
Erofeestjes | Keihard de lekkerste

Voorlopig geen party's

Geen party's i.v.m. coronavirus

Helaas....

We hoeven je het niet meer te vertellen: COVID-19 / het coronavirus waart door het land en daar heeft iedereen ongemak van.

Voor onze feestjes houdt dit in dat we tot minimaal 1 september 2020 geen nieuwe party's op het programma kunnen zetten.

Dat vinden wij natuurlijk ontzettend jammer en we missen onze vele gasten en de sfeer enorm. Maar zodra het weer mag én kan dan komen we keihard terug met onze heerlijke swingers en singles party's en natuurlijk de beruchte 'Greedy Girls' gangbang. Dat doen we echter pas nadat alle seinen weer op groen staan.

Wij proberen op een inventieve manier om te gaan met de situatie en mogelijk dat we in de komende maanden nog een aantal leuke dingen kunnen organiseren die binnen de regels vallen en waarbij we vooral jullie gezondheid (en die van jullie sociale omgeving) 100% kunnen garanderen.

Zo zijn we bezig met een aantal livestreams en registraties van onze TOP-DJ's op audio en video te zetten en met jullie te delen. Die kun je allemaal terugvinden op onze media pagina. Zeer de moeite waard!

Word ook zeker lid van onze leuke nieuwsbrief (als je dat nog niet bent) want daar delen we als eerste onze laatste nieuwtjes.

 


Terug naar de homepage

SDC.com is wereldwijd de grootste online swingerscommunity waar je als lid makkelijk en snel swingers en singles bij jou in de buurt kunt vinden.

Klik op de banner en word vandaag nog gratis lid!

Mis niets meer van ons opwindendende nieuws over party's, seks, swingen en lifestyle en sluit je nu gratis aan bij de Erofeestjes community. Met onze nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en extra's.