sluts 10052019 website


- Datum: vrijdag 10 mei 2019
- Tijd: van 21.00 tot 02.00 uur
- Locatie: Club Organza | Breukelen
- Entreeprijs: Volgt bij uitnodiging of op aanvraag. Single dames altijd gratis entree.


De beroemde en beruchte "Sluts & Studs Party" staat weer voor de deur.
Een echt 100% actiefeestje zoals jullie van ons verwachten met actieve stellen en singles. Uiteraard zijn op dit feestje met mannenoverschot alleengaande mannen van harte welkom om zich aan te melden.

Dit is de drukstbezochte en meest populaire party van Erofeestjes en vaak al ruim van tevoren volgeboekt. Wij adviseren je om dus niet te lang te wachten met aanmelden.

Wij zullen weer met de meest actieve dames, stellen en meerdere extra heren feesten. Dus extra fun voor de dames onder ons die eens lekker los willen gaan. Maar natuurlijk ook in een leuke relaxte atmosfeer met de vertrouwde erofeestjes gezelligheid.

Een heerlijk happy doeners feestje, maar wel een feest zonder persé moeten. Jullie bepalen natuurlijk altijd zelf wie, wat, waar etc. Veel mag maar zeker niets moet. Dit wordt een geweldig gezellige en vooral geile orgie die zijn weerga niet kent.

Voor kijkers of dansers is op deze party (vanwege het thema) helaas iets minder ruimte, voor actieve doeners des te meer. Nieuwe stellen krijgen uiteraard wel alle mogelijk om eerst even de sfeer te proeven.

Dit is een besloten party. Aanmelden is makkelijk. Ga naar de aanmeldpagina op deze website en kies het juiste aanmeldformulier.

Ben jij een single dame, man of een swingend stel en wil je meedoen? Reageer dan snel want het aantal plaatsen is beperkt.

Single heren worden na hun aanmelding geselecteerd door Miss X, onze digitale doorbabe. Zij kiest voor ons uit de vele aanmeldingen de leukste en lekkerste mannen uit. Haar keuze is bindend en dus niet open voor discussie.

Dit is je kans om eens met leuke, relaxte en vooral ook lekker actieve mensen te feesten in één van de mooiste en leukste clubs van Nederland.

Meer weten of heb je een vraag? Mail ons dan: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (niet voor aanmeldingen!)

 

Tot snel bij ons,

Laura en Mike