valentine 14022020 website


- Datum: vrijdag 14 februari 2020
- Tijd: Stellen va. 20.45 - Single heren va. 21.15 uur tot 02.00 uur
- Locatie: Club Organza | Breukelen
- Entreeprijs: Stellen: € 30,00 | Single heren: € 60,00. Single dames altijd gratis entree.


Zucht... Valentijnsdag staat weer voor de deur. De verliefheid slaat toe, vlinders in je buik en romantiek hangt in de lucht.

Het is weer tijd om je (geheime?) liefde te verrassen of je partner te overstelpen met prachtige cadeatjes. En wat is nu een leuker cadeau dan..... knalharde seks! Een avond doorbrengen met de leukste en lekkerste swingers en singles en genieten van dat ene spelletje waar we allemaal dol op zijn :-)


Onze 'Valentine Special' is een 100% actiefeestje zoals jullie van ons kunnen verwachten. Een heerlijke sfeer, lekkere beats, open-minded mensen en alle ruimte voor geile actie.

Uiteraard zijn op dit feestje met mannenoverschot alleengaande mannen ook van harte welkom om zich aan te melden. Maar hou er rekening mee dat Miss X voor deze party slechts een beperkt aantal heren zal toelaten (afhankelijk van de wensen van de aanwezige stellen en dames).

Direct aanmelden  →

Wij zullen weer met de meest actieve dames, stellen en meerdere extra heren feesten. Dus extra fun voor de dames onder ons die eens lekker los willen gaan. Maar natuurlijk ook in een leuke relaxte atmosfeer met de vertrouwde erofeestjes gezelligheid.

Een heerlijk happy doeners feestje, maar wel een feest zonder persé moeten. Jullie bepalen natuurlijk altijd zelf wie, wat, waar etc. Veel mag maar zeker niets moet. Dit wordt een geweldig gezellige en vooral geile orgie die zijn weerga niet kent.

Maar naast alle geile actie is er natuurlijk ook veel ruimte voor fun, een babbeltje met de overige gasten, lekker dansen en sjansen op de heerlijke dance en trancebeats van onze DJ's en een heerlijk home-made hapje van onze catering.

Nieuwe stellen krijgen uiteraard alle mogelijk om eerst even de sfeer te proeven. Ons team van vrijwilligers laat jullie je snel thuis voelen.

Dit is een besloten party maar aanmelden is makkelijk en snel geregeld. Ga naar de aanmeldpagina op deze website en kies het juiste aanmeldformulier.

Ben jij een single dame, man of een swingend stel en wil je meedoen? Reageer dan snel want het aantal plaatsen is beperkt.

Single heren worden na hun aanmelding geselecteerd door Miss X, onze digitale doorbabe. Zij kiest voor ons uit de vele aanmeldingen de leukste en lekkerste mannen uit. Haar keuze is bindend en dus niet open voor discussie.

Dit is je kans om eens met leuke, relaxte en vooral ook lekker actieve mensen te feesten in één van de mooiste en leukste clubs van Nederland.

Meer weten of heb je een vraag? Mail ons dan: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (niet voor aanmeldingen!)

Nu aanmelden  →

 

Tot snel bij ons,

Team Erofeestjes