#

Vragen en antwoorden over onze party's

V> Wat is de dresscode bij jullie?

A < Wij hebben maar één dresscode en dat is de kleding die jullie zelf het meest sexy vinden. Op een Sluts & Studs feest geldt de dresscode direct bij binnenkomst zodat het feest lekker snel op gang komt. De meeste dames kleden zich om in spannende lingerie of kinky outfit en voor mannen is een boxershort of een Roman-skirt heel gewoon. Ook gewoon lekker naakt is prima. Voor nieuwe stellen is er natuurlijk de mogelijkheid om eerst even te "acclimatiseren" en een rondleiding + uitleg te krijgen.

V > Kan ik als vrouw alleen ook komen of wordt ik gelijk bij binnenkomst besprongen door allerlei vieze mannetjes?

A < Nee hoor. Als vrouw alleen (of als stel) kun je gerust komen en rustig rondkijken. Je wordt zeker niet besprongen door verkeerde meneren. Miss X zorgt dat er alleen fatsoenlijke en leuke kerels zijn naar ieders smaak. Als jij wilt kan er veel maar altijd en alleen met wederzijdse goedkeuring

V > Ik wil als vrouw alleen komen (of met een vriendin). Wat nu?

A < Veel single dames weten intussen de weg naar Erofeestjes te vinden. Dat is niet voor niks. Geef het even van te voren aan bij ons. Vooral als je de eerste keer bij ons bent zullen we je (indien gewenst) goed opvangen of voorstellen aan bekenden van ons die je graag verder introduceren. Wij zijn erg zuinig op alle dames die met ons komen feesten.

V > Jullie laten ook alleengaande mannen toe. Hoe werkt dat?

A < Single mannen zijn zeker welkom bij ons! De aanwezige dames komen juist (veelal) om plezier te hebben met meerdere mannen. Om mee te kunnen feesten moet je als man wel aan een aantal simpele voorwaarden voldoen. O.a. fris, fruitig, fatsoenlijk enz. Onze doorbabe Miss X maakt een keuze uit de vele mannen die zich aanmelden en haar keuze is bindend (en niet voor discussie vatbaar). Zo weten we zeker dat de sfeer optimaal is.

V > Ik moet als man een foto meesturen en mijn leeftijd geven. Waarom is dat? Beoordelen jullie op uiterlijk en leeftijd?

A < Simpel antwoord: Nee. Uiteraard hebben de dames voorkeur voor bepaalde mannen maar dat speelt in de keuze van Miss X geen rol want elke dame heeft zo haar eigen voorkeur. Je leeftijd willen we graag weten om een leuke gastenlijst te maken. Erofeestjes is namelijk voor alle leeftijden en voor iedereen. We willen geen jongerendisco of bejaardensoos worden. Dus om een juiste mix te maken beschikken we graag over die gegevens. Dus ook als je geen Brad Pitt bent, een gezellig buikje hebt of midden in je penopauze zit maak je gewoon kans om lekker mee te komen feesten.

V > Klinkt goed. Hoe maak ik de meeste kans om als single man mee te mogen doen?

A < Als je zin hebt om als single man mee te komen feesten moet je altijd zorgen dat je je tijdig aanmeldt. Zorg ook dat je aanmelding compleet is ingevuld (geldig mailadres, motivatie en minimaal één foto). Niet volledige aanmeldingen bekijkt Miss X niet. We verwachten ook dat je daadwerkelijk komt opdagen. Wegblijven zonder afmelden vinden wij "not done".

V > Moet ik seks hebben met iedereen die dat met mij wil?

A < Natuurlijk niet. Jij bepaalt zelf wie, wat, waar, wanneer, hoe etc. etc. Je bent nooit tot iets verplicht. Staat iemand je niet aan, dan laat je dat blijken. Daarna is het klaar. Drammerige types worden direct en voor altijd verwijderd (komt gelukkig nooit voor).

V > Waarom wil je mijn naam hebben. Is mijn privacy gewaarborgd?

A < Je voornaam gebruiken we voor onze (privé)toegangslijst. Die krijgt niemand anders te zien. Na ieder feest gooien we ook alle mails, foto's etc. weg. Dat is ook de reden dat je je voor elk feest opnieuw moet aanmelden.

V > Ik heb een bevestigingsmail gekregen om mee te komen feesten. Joepie! Wat nu verder?

A < Verder niks. Alle info en het adres staat in diezelfde bevestigingsmail. We vragen je wel de mail en de bijlage goed door te nemen. Onze huisregels en praktische zaken staan allemaal in de bijlage.

V > Worden er op jullie feestjes foto's genomen ?

A > Nee! Pertinent niet. Mobieltjes en andere apparatuur moet ook opgeborgen worden in de lockers of sealbag.

V> Waarom vermelden jullie geen prijs?

Als jullie een uitnodiging krijgen staat daar altijd de entreebijdrage in. Omdat wij een organisatie van vrijwilligers zijn kunnen wij geen vaste prijzen vermelden omdat deze per party verschillend zijn, afhankelijk van de kosten die we maken en bepaalde individuele kortingsactie zoals de SDC bracelet enz.. Maar we kunnen jullie verzekeren dat deze vele malen lager ligt dan bij een (paren)club of commerciële organisatie (wij hanteren de laagste entreeprijzen die wij zien bij soortgelijke feesten). Erofeestjes is puur door en voor actieve liefhebbers en jullie bijdrage is puur kostendekkend voor de locatie, vergunning, catering, DJ etc. Naast de entreebijdrage is de vaste prijs voor iedereen € 15,00 aan minimale barbesteding en huur van de locker (stellen € 7,50 p.p).

V > Ik heb nog een vraag over ******* wat nu?

A > Geen probleem. Mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.l en wij komen er z.s.m. op terug
* De SDC gastenlijst ,

Wij melden al onze parties aan bij SDC. Dan maken wij er een "besloten"party van dwz dat alleen mensen die wij een okay geven ook daadwerkelijk op de gastenlijst komen. Zelf zetten wij nooit iemand op die lijst, dat laten wij aan jullie, onze gasten over. De SDC lijst is dan dus ook een indicatie van wie er onder andere komen. Dit is dus zeker niet onze hele lijst met bezoekers. Er komen ook mensen die geen SDC lid zijn, of SDC leden die er voor kiezen om niet op deze lijst te staan.

Kun je de lijst niet zien of ben je nog geen lid van SDC ?

Klik dan op de onderstaande link voor een gratis 14 daags proefabonnement.

33