Geile verhalen "Dromen zijn bedrog? Nou, deze niet!" (deel 2)

Inloggen leden
Erofeestjes | Keihard de lekkerste

Geschreven door Nymph R.

Special Party

"Dromen zijn bedrog? Nou, deze niet!" (deel 2)

Hallo lieve mensen van Erofeestjes. Hier het vervolg van mijn eerste belevenissen op jullie party. Ik heb erg genoten tijdens het schrijven van het vorige deel en het haalde weer veel heerlijke gevoelens naar boven.

Ik ga verder waar ik vorige keer eindigde: Het werd al een beetje rustiger rond middernacht. Ik denk dat er nog zo'n 100 mensen aanwezig waren. Maar die 100 bezoekers hadden schijnbaar, net als ik, de smaak goed te pakken want overal rolden de lichamen over elkaar heen en links en rechts hoorde je het heerlijke gekreun als iemand op het punt stond om zich te ontladen.

Een andere medewerker van Erofeestjes (Peter?) stond met een paar mannen te kletsen en vermoedelijk kende hij deze mensen al langer. Op de beiden bedden in de buitenruimte ging het er heftig aan toe. Op één bed lagen 2 dames zich uitstekend te vermaken met een man of 6 en op het andere bed lagen 2 stellen. Ik keek toe van een loungebankje en het zag er spannend en lekker uit.

M. stelde me voor om samen eens op de bovenverdieping te kijken. Het zou daar nu wat rustiger zijn en we konden ons daar vast samen even vermaken. De bovenruimte is best wel groot. Hemelbed, een kamertje apart, maar voorzien van een glazen wand zodat iedereen kan meekijken, een soort kamertje met gloryholes en achterin nog een ruimte met 8 matrassen (?) waar je door een kruipgat in moet klimmen. Het was inderdaad niet al te druk. Ik schat ongeveer 40 mensen waren er bezig. We keken er een beetje rond en vonden een plekje op het hemelbed naast een dame die met 3 mannen in de weer was. We lagen direct naast ze en ik begon langzaam aan de halfslappe pik van M. te trekken totdat hij weer fier rechtop stond. M. speelde met zijn vingers over mijn zwaar gevoelige klitje en zo kwamen we weer terug in de gewenste staat van opwinding.

De dame draaide zich ook naar ons toe en legde haar hand op mijn borst. Terwijl ze om en om door de heren werd afgeneukt wist ze mijn tepels te vinden en kneep er voorzichtig in. Iets wat ik heerlijk vind! M. draaide zich naar die andere dame en stelde zich op in de wachtrij om haar ook af te neuken. Ik keek toe hoe mijn collega die vrouw werkelijk keihard nam. Alweer zo'n bloedgeile aanblik. "Zij wil ook" zei hij tegen de aanwezige mannen terwijl hij naar mij wees. Terwijl ik zag hoe M. die vrouw minutenlang volpompte voelde ik de eerste vreemde handen al over mijn rug glijden. "Ga op je knietjes" zei M. Ja, dat wilde ik wel. Hij keek al neukend toe of de mannen achter mij een condoom hadden omgedaan en één voor één werd ik keihard van achteren genomen. Ik heb de mannen niet bekeken (mijn hoofd lag diep verstopt in het matras), behalve eentje die direct mijn strakke kontje in wilde. Daar was ik niet aan toe en M. heeft hem ook gauw weggestuurd. Ik vermoed dat rond de tien, 15 mensen mij doorlopend hebben geneukt. Tot ik op een gegeven moment écht niet meer kon! Ik kreeg niet echt een gevoel van klaarkomen maar het voelde geweldig! Alweer als neuksletje gebruikt, Yes!

M. had zijn condoom ook volgespoten en nam me direct bij de hand. Hij begeleide me naar de sling waar ik in moest gaan liggen. Een heel onhandig ding om in te klimmen. Toen ik eenmaal lag pakte hij een handdoek en legde deze over mijn ogen. "Niet kijken maar alleen genieten" zei hij.

Ik was slechts enkele minuten geleden nog keihard geneukt door meer mannen dan waar de gemiddelde vrouw in haar hele leven mee neukt, maar nu wilde hij de stand verdubbelen. Ik had geen bezwaar. Deze slet was er klaar voor. M. deed nog wat glijmiddel op mijn kut en riep zoveel mogelijk mannen bijeen. Hoeveel het er waren zal ik nooit weten maar het leken er wel 100. Zeker 20 minuten werd ik ongenadig hard en diep afgepaald. Ik trok en zoog ondertussen aan wildvreemde pikken en kreunde tussendoor als een gek. Zelfs beneden konden ze me horen. En daar kwam het weer aan: een ongekend orgasme! Vanuit mijn hoofd trok mijn orgasmespier een directe lijn naar mijn compleet afgepompte kut en de stralen squirt schoten meters ver en langdurig de ruimte in. "Nu stoppen mannen" kreunde ik en hield mijn handen voor mijn kutje. Ik moest even een paar minuten bijkomen.

Dit was een hele heftige sessie. Eerst al die mannen in doggystyle op het hemelbed en daarna nog dit peleton aan kerels in de sling. Heel intens. Veel mannen bedankte me voor het genot. Erg lief en attent van ze. Eigenlijk moest juist de mannen hun bedanken.

Met natrillende benen door het intense orgasme liepen we naar de douches. M. vroeg me of alles nog steeds naar mijn zin was. Ik knikte instemmend en met een glimlach. We douchten samen het zweet van onze lichamen en ik merkte dat mijn lichaam even niet meer kon. Ik wilde zitten, een glas water en iets te eten. M. haalde water en ik nam bij het buffet een bordje met lekkers.

Op een bank keek ik naar de actie in de andere sling die beneden hangt en stelde me voor dat ik daarnet precies hetzelfde had gedaan. Echt, écht een heel geil gezicht. Zoveel mannen die samen één vrouw helemaal naar een hoogtepunt neuken. Een aantal stellen en mannen wilden nog toenadering zoeken maar ik wees ze vriendelijk af en zei dat ik even moest bijkomen. Uiteraard begrepen ze dat. Een wat jongere meid met een Vlaams accent kwam even naast me zitten en vertelde dat ze me had gezien. Ze was zelf ook flink aan de gang geweest deze avond en ze was er ook even klaar mee. We wisselden wat ervaringen uit en het bleek een hele aardige vrouw te zijn met een zeer goede baan en een geheim leven als nymphomane en hotwife. Ik hoop haar ooit nog eens terug te zien. Haar naam is Babette of Barbara.

Het was dik over 1 uur 's nachts en ik wilde eigenlijk wel richting huis. M. had hetzelfde idee. Samen hebben we iets gedaan wat voor mij onvergetelijk is. Daarom wil ik jullie van Erofeestjes ook enorm bedanken dat jullie dit allemaal doen! Het is niet voor iedereen weggelegd, want enorm heftig, maar er zijn echt heel veel stellen en dames die op zoek zijn naar dit soort feesten. Ontspannen mensen met een overmatige sexdrive en opvallend respectvol. Dankzij jullie (en dankzij M. natuurlijk) ben ik nu in een leven beland waar ik écht helemaal mezelf kan zijn. Helaas gooide corona eten in het roet voor een volgend bezoek maar geloof mij: I'll be back!


Pluspunten:
- Ongelooflijk lief en aardig team
- De actie is geweldig
- De bezoekers zijn attent en zeer respectvol (ook de single mannen)

Minpuntjes:
- Jullie entreeprijs is veel te laag voor wat jullie bieden (jullie mogen zelf ook best iets verdienen voor alle moeite hoor ;-)
- Het is boven wel erg warm (maar mogelijk was dat toeval op deze avond)


Lieve groet van Nymph R.

Terug naar overzicht


SDC.com is wereldwijd de grootste online swingerscommunity waar je als lid makkelijk en snel swingers en singles bij jou in de buurt kunt vinden.

Klik op de banner en word vandaag nog gratis lid!

Mis niets meer van ons opwindendende nieuws over party's, seks, swingen en lifestyle en sluit je nu gratis aan bij de Erofeestjes community. Met onze nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en extra's.