Geile verhalen Een bloedhete "Elfsnedentocht"

Inloggen leden
Erofeestjes | Keihard de lekkerste

Geschreven door Mike

Sluts & Studs

Een bloedhete "Elfsnedentocht"

Over weeralarm,oude bekenden en nieuwe inzichten.

Het nieuwe jaar luiden we zoals gewoonlijk in met een Bang! En het was te merken dat jullie klaar waren met december en in actie wilden komen. De gastenlijst puilde uit helaas moesten we daardoor diverse mensen teleurstellen. De weergoden zaten ons niet mee Het KNMI gaf een weeralarm af en hoewel het berekoud was buiten werd het in onze blokhut toch behaaglijk warm. Het werd een erg heet feestje zelfs. Het werd een soort "elfsnedentocht" ;-) Om het feest sneller te laten starten hadden we vrijkaarten in het vooruitzicht gesteld voor de 1e vier dames/stellen die in actie zouden komen. Dat is weer eens wat anders dan bonus- of airmiles. En warempel, nog voordat Cor was uitgespeeched was er al volop actie.

 Ondergetekende was te druk met tekst en uitleg geven aan verlate gasten om er van te kunnen genieten maar de stemming zat er al snel goed in. Gekreun en gegil vermengden zich met de vette beats uit die stereo-anlage. Tussen de bedrijven door snel een slok Spa en een korte babbel met diverse gasten. Zo was het leuk om D en C weer eens te zien. Zij waren het immers die Peter en Mike bij elkaar brachten met een door hen georganiseerd feestje, jaren terug. Ook waren er veel nieuwe mensen en enkele dames alleen. Leuk om te zien wat een Erofeestje met nieuwe bezoekers doet. Hun reacties variëren maar zijn bijna altijd positief. En om met mijn mannenoog te beoordelen waren er ook nu weer erg veel erg appetijtelijke dames gekomen, daarbij kwam het voordeel van Mike zijn om de hoek kijken, ik praatte met de meeste dames even kort en ook de heren deelden mijn aandacht. Zo werd het langzaam aan rustiger met binnenkomers. Dus was het tijd om Peter zijn dingetje mijn taken over te dragen en zelf van het feestje te gaan genieten.

De zachte vloer puilde zowat uit van de mensen, overal was hete geile actie te zien. Dames met 1 heer , 2 of nog meer. Maar ook stellen die lekker keken en met elkaar vreeën of nog aan het opwarmen waren. Ik besloot om het even rustig aan te doen en ging strategisch op een bank zitten. Recht tegenover mij was van muur tot muur (zeg maar breedbeeld) hete actie aan de gang. Dit was FullHD live seks. Wat een heerlijk gezicht om al die mensen zo te zien genieten. Mr. Happy stak zijn kop op om het ook eens goed te bekijken. Ik liep even naar de matras toe. Daar zag ik L een mooie jonge vrouw die voor het eerst was en gelijk al een vrij- kaart in de wacht had gesleept met haar knappe vriend M. We babbelden even over hoe zij het beleefd had en ander dingen, maar al snel werden we omringd, door vrijende mensen, lol. We moesten het veld ruimen overal om ons heen was het nu 1 grote vrijpartij. Nog snel even wat afhandelen met Peter. Ik zag een heerlijke dame en sprak nog even snel met haar. Praatje hier, kus daar en even een paar heerlijke billen in mijn handen nemend eindigde ik weer bij de speelhoek.

N. stond met een man te praten en nam haar even in mijn armen om haar lekker te zoenen. N is een erg lekker dame moet je weten, en een heerlijk sexbeest boven- dien. Ik vertelede haar dat ik het hele jaar nog geen seks had gehad, niet gelogen ondanks dat veel mensen dat weigerden te geloven,(masturberen is geen seks toch?). Ze bukte en nam mijn pik tussen haar lippen en zoog hem snel van boterzacht naar keihard. Damn wat een geil gevoel. ik stelde haar voor om in de Swing te gaan liggen. En zodra ik gerubberd was duwde ik kleine Mike langzaam maar zeker tussen haar natte gevoelige lipjes. Centimeter voor centimeter drong ik bij haar naar binnen. Tot ik niet verder kon, ze sperde haar ogen op en ik trok me langzaam terug. Kreunend genoot ze van mijn kloppende schacht die diep in haar zat. Sneller ging het nu op en neer een hand op haar buik een andere man streelde haar borsten die ook snel op en neer gingen, terwijl ze een grote dikke lul pijpte. Damn dit was een geil gezicht ik ging er nog dieper en sneller van stoten. Ze hijgde en ik voelde haar fluwelenkutje om mijn pulserende knots samentrekken. Haar ogen trokken weg en een orgasme rolde over haar schokkende lijf, ze kreunde en schokte terwijl mijn ballen doordrenkt raakten van haar sap. Ik neukte nu met volle overgave en bijna had ik haar weer zover tot ik besefte dat ik buiten adem raakte en ik moest opgeven. Toch maar een goed voornemen maken om m'n conditie verder op te voeren in het nieuwe jaar haha. Ik zoende haar en liet haar in vertrouwde handen terwijl ik me op friste en mijn gereedschap kuiste.

Nog even wat dingen regelen, condooms bijvullen, met gaten babbelen en verdikkie stond ik toch weer ineens bij de speelruimte ;-). Daar kwam ik M en M tegen, een leuk een aantrekkelijk jongstel. We kwamen er achter dat hoewel zij reeds vaker geweest waren en we elkaar ook elders wel eens tegen waren gekomen, de dame in kwestie en ik nog nooit seks hadden gehad. Tijd om daar verandering in te brengen. Mijn vleesgeweer stond al op scherp. Ze zakte door haar benen en nam mijn pik tussen haar lippen. En hoewel deze dame voor in de twintig was stelde ze een stukje vakvrouwschap ten toon dat grote kunde verried en kwatta heer blij maakte. Met andere woorden ze pijpte me gek. Diep en nat zoog ze me, mijn dubbele decimeter verdween bijna volledig in haar kundige pijpmondje. Ze begon wild haar hoofd heen en weer te bewegen en ieder plekje van mijn keiharde lul werd bewerkt door haar. Haar vriend keek lachend toe terwijl ik wankel op mijn knikkende benen stond. Ik nam haar hoofd in mijn armen en begon haar in haar mond te neuken, weliswaar voorzichtig, hoewel dit meisje wel tegen een stootje kon, duwde ik haar over mijn paal heen. Op en neer duwde ik mijn pik ze keek me ondertussen soms met van die geile zaadvragende ogen aan. Bijna kwam ik daverend klaar mijn zaad begon te kolken in mijn overvolle ballen. En ik moest heel erg mijn best doen om haar niet daar en dan te trakteren op een enorme lading kikkervisjes. Wonder boven wonder lukte hem me de pijp- koningin los te maken van haar nieuw gevonden lustobject, mijn vleesbanaantje. Er was nog zoveel lekkers dat ik nog niet wilde komen, immers uitgestelde orgasmen betalen zich later dubbel terug was mijn ervaring.

Snel een RedBull-alike drankje erin dan maar. Nog even met een paar "nieuwe" mannen hun ervaringen doorgenomen. En toen was daar A deze dame die graag "glimt van het zaad"was druk in de weer. Ik stookte de boel op door haar luid te vragen of ze zaad over haar lijf wilde, de debutanten om ons heen veerden op. En al snel werd ze door de ene na de andere kerel ondergespoten precies zoals haar wens was. Ik kwam verderop uit bij D. deze dame was voor het eerst bij ons. En hoewel rustig begonnen , ze had me al gewaarschuwd dat ze langzaam startte maar als ze los ging dan ook helemaal, was ze nu lekker volop in actie gekomen. Ik had me de eerste keer toen ik me verfriste al afgevraagd welke dame die oerkreet had geslaakt die op een applaus werd getrakteerd, en nu stond ik op het punt er zelf achter te komen. Ze zag me staan en wenkte me. Ik vlijde me naast haar neer en mijn boxershort werd met de snelheid van het licht verwijdert. "Twang!" daar sprong mijn speer naar voren. Ook deze vrouw bleek veel kennis van het mannelijk orgaan te bezitten. Spelend met haar tong,lippen en handen zoog en streelde ze me op slagsterkte. Ik vroeg een racerubber aan mijn buurman en nadat ik het regenjasje had aangetrokken nam ik plaats voor haar opengesperde benen. Langzaam verdween mijn beste vriendje in haar kletsnatte grotje.

Ik kon net niet helemaal doorstoten want ik zag haar gezicht vertrekken als ik te diep ging in dit standje. Zo neukten we heerlijk door. Haar vriend lag naast ons met een andere dame te spelen en nadat die twee klaar waren richtte zij haar aandacht weer op hem. Ze ging op hem zitten en zijn ook al niet geringe pik verdween nu in haar. Ik nam plaats achter haar lekkere ronde billen en ze spoorde met een hese stem aan om ook mijn paal in haar kutje te persen. Ik duwde mijn pik naast de andere in haar krappe kutje. Zo stoten we door. Hmmpff wat een geile sensatie om met zijn tweeën een heet stuk als D te neuken. Ze kwam kreunend en met een gil klaar, maar haar kale vriend en ik gingen door met onze noeste arbeid. Toen bleven we beiden stil liggen/zitten en begon zij te bewegen. Dit was bijkans nog geiler om te voelen hoe ze haar lichaam op twee harde pikken spietste om haar kutje maximaal op te laten rekken door pulserend warm mannenvlees. Uiteindelijk buiten adem vielen we allemaal om.

Tijd voor een douche en een versnapering. Weer terug bij de speelhoek kwam ik weer een ander M tegen. Zij zat op haar knieën en moest tussen 3 harde palen,waaronder die van haar eigen vent, kiezen. Ze zag mij staan genieten van het tafereel een maakte meteen een kom hier en laat mij je gek zuigen gebaar. Aan het glimmen van haar lekkere borsten te zien was ze reeds overvloedig van DNA voorzien door voorgangers van mij. Maar een Bukkake heeft zeker ook zo zijn charme en dus melden mijn beste vriendje en ik ons bij haar aan. Gulzig zoog ze ons om en om nog harder en als ze de anderen zoog trok ik me af op het schouwspel een voorbeeld dat de andere heren overnamen. Niets zo gezellig als een Circle-jerk nietwaar? Nog een heer barste uit in een spetterende finale en nog meer zaad liep over haar bevallige lijf. Het scheelde niet veel of ook ik zou mee gedaan hebben, maar ik had me voorgenomen om het nog even uit te stellen.

Op nog geen meter afstand was een andere lekkere dame bezig die mijn aandacht op vroeg. Ik wond er geen doekjes om maar rubberde mijn lul. En begon direct in haar achteruitgestoken uitnodigende vleesroos te neuken. Ze kreunde keek om en een grote glimlach verscheen op haar gezicht dit was volgens mij haar opzet geweest toen ze zich naar mij omkeerde met haar lekkere kont. En dus voldeed ik aan haar verwachtingen door haar een heftige vrijpartij te geven. We deden het op zijn hondjes en zo gromde ik ook onderwijl mijn best doend om niet klaar te komen, ik wilde het uitstellen tot zo laat mogelijk. Ze kwam zinderend tot een hoogtepunt en schokkend viel ze voorover terwijl ik vrolijk na neukte in haar lekkere natte spleetje. Ik rolde om en lag nog even te genieten toen ik een reeds aangeklede N. zag. Ze stond op het punt om weg te gaan, maar de aanblik van mijn op springen staande genotsknots liet haar niet onberoerd. Ze kwam naar me toe ik ging staan en direct werd ik oraal onder handen genomen.

Ook zij was niet onbekend met het mannelijk instrumentarium en dat liet ze duidelijk merken. Ik kon niet langer blijven staan en ging erbij liggen. Mijn zwabberbenen gaven het op van genot. Ze knielde voor me en ging genadeloos door met haar werkzaamheden. En terwijl ze mijn scrotum likte trok ik nog even aan mijn strammermax voordat zij hem weer in haar vragende smachtende mond liet verdwijnen. Dit kon natuurlijk niet zonder gevolgen blijven. Ondanks mijn eerdere pogingen om e.e.a. te verlaten was dit nu niet meer mogelijk. De lust kwam op als een warme vloedgolf tenenkrommend spierverstijvend rug buigend en toen was er heel even niets meer in mijn universum. Voor een eindeloze luttele vier seconden was ik volkomen weg uit het heden en verleden. Alles en niets waren 1 geworden terwijl ik met een oerkreet klaar kwam liet ik m'n lichaam in Amersfoort terwijl mijn Ik ergens anders was.

De vrouw in kwestie bleef aan mijn pik zuigen en golf na golf kolkend warm zaad schoten door de schacht omhoog om met geweld in haar mond en op mijn borstkas te belanden. Schokkend en in het laken bijtend kwam ik weer langzaam op aarde terug. Haar lachende tevreden gezicht was het eerste dat weer tot me doordrong. Ergens verderop hoorde ik Peter zeggen dat ik vooral door moest ademen. Pff iedere keer als ik het later "op papier zet"verbaas ik me erover dat het wel steeds heftiger lijkt te worden, dat beloofd wat voor komend feestjaar. Helaas was de tijd niet stil blijven staan en omdat ik nog verplichtingen elders had moest ik nu afscheid nemen,en hoewel het reeds laat was, was er nog genoeg actie te zien en te beleven. Er is nog veel meer te vertellen en gedaan maar het belangrijkste was dat jullie de gasten enorm hebben genoten, ik geniet nog het meest van de vele bedankjes en complimenten voor ons de organisatoren.

Wil ik hiervandaan nog even iedereen die het feest moest missen door griep of ander leed nog even beterschap wensen en natuurlijk uitnodigen om zich op te geven voor ons volgende feestje.

Groet en blijf gezond M.

Terug naar overzicht


SDC.com is wereldwijd de grootste online swingerscommunity waar je als lid makkelijk en snel swingers en singles bij jou in de buurt kunt vinden.

Klik op de banner en word vandaag nog gratis lid!

Mis niets meer van ons opwindendende nieuws over party's, seks, swingen en lifestyle en sluit je nu gratis aan bij de Erofeestjes community. Met onze nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en extra's.