Geile verhalen "Een georganiseerde geile bende"

Inloggen leden
Erofeestjes | Keihard de lekkerste

Geschreven door Ron T.

Giga-Gangbang

"Een georganiseerde geile bende"

Het was vrijdagavond. Tijd om te vertrekken naar de Berghut voor het eerste Megaherenoverschotfeest dit jaar. Na een reis van anderhalf uur komen we aan bij de hut waar het ontvangstcomité er al was (M., P. en M.). Dus na binnenkomst eerst maar eens wat gaan drinken en wat kletsen aan de bar. Er kwamen al wat meer stellen binnen en dames (er hing al gelijk een leuke sfeer) lekker ontspannen en ja, de hut heeft van zichzelf al een leuke sfeer (apres ski) maar dan met iets meer.

Om 21.00 uur komen de eerste heren binnen. Bekende en onbekende. Het word dan al lekker gezellig en druk,om half tien komt er een vrouw geblinddoekt binnen en lag gelijk op de matrassen. Wie haar als eerst klaar kon maken won een fles prosecco ( lol ). Daarna kwam de orgie op gang. Er lagen al lekker wat mensen met elkaar te seksen. Een vrouw met drie mannen en een vrouw met vier mannen. Lekker geil. De vonken vlogen er af en ook bij de banken komt de orgie op gang mmmm. Ik (H.) zag een leuke dame A. staan kijken aan de kant bij de matrassen, ben bij haar gaan staan en zijn we wat gaan strelen. Ik zei: "je wordt hier wel opgewonden van al de mensen lekker met elkaar", zij knikte en ik voelde een heerlijk nat kruisje. Al snel zijn wij op de matrassen beland midden tussen de rest van de geile menigte.

Ik ben toen heerlijk met deze dame aan de gang gegaan en heb haar eens laten zweven. Mmmm wat kwam ze klaar, ook heer M. kwam bij ons eens kijken en lekker voelen. We hebben haar een paar keer tot een hoogtepunt gebracht en toen gaf dame A. aan even pauze te nemen. Dan heb je als man daar naar te luisteren, dat zijn de codes van het spel. Ik ben gaan douchen, wat gaan drinken en bij mijn meisje K. wat gaan kletsen. Zij stond zelf met Dame S wat te kletsen. Maar toen zei K.: "ik ga me eens in de menigte storten op de matrassen tussen al dat mannenvlees" en zo gezegd zo gedaan.

Voor ze het wist was het raak hahaha. Man H. heeft haar eens onder handen genomen, ze is daar op haar rug beland en is door hem van alle kanten genomen, heerlijk om ze zo bezig te zien maar toen ze zo lag kwam de dame M. van het stel lekker op haar zitten en ze vroeg aan K. of ze haar wilde beffen. Nou dat hoef je maar één keer aan K. te vragen. Zij kan daar helemaal in op gaan en zeker als ze dan ook nog eens stevig doorgeneukt wordt. Dit werd zeker niet onopgemerkt gelaten door de andere mannen. Heer M. en de andere heer M. zijn daar ook eens even bij geschoven om eens lekker door K. gepijpt te worden. Wat was het druk daar. Ook heer L. kwam even langs en men wisselde om de beurt af om K. te neuken want die lag nog steeds op haar rug en dat vind ze lekker.

Nog twee ander Heren Y. en P. kwamen langs. Deze heren heeft ze nog wel even gepijpt maar toen was het tijd voor pauze om eens heerlijk te gaan douchen en wat te gaan drinken. Inmiddels was ik weer wat aan het stoeien met dame X., zo, dat was even een hete dame! Eerst lekker met haar aan de bar bezig geweest pffff. Wat is zij nat en geil. Voor ik het wist lagen we ergens op de matrassen, lekker genieten. Heb deze dame eens sterretjes laten zien en zij mij ook. Lekker aan mijn staaf zuigen, likken en ja wat nog meer. Het was super lekker zeg, als ik er weer aan terug denk. Op haar verzoek een rubber jas aangedaan en zijn heerlijk gaan neuken. Heer M. kwam eens langs en de dame in kwestie had wel zin in een DP. Nou dat zeg je niet tegen dovemansoren, wat een geil moment was dat pfffff, wat werd het warm in de hut maar ik moest stoppen, wilde mijn lading nog bewaren en ben weer eens gaan douchen en drinken want je verliest daar wel veel vocht hahaha.

Je kan dan ook weer even kletsen met wat mensen, is ook leuk op zijn tijd maar na een tijdje zag ik dame A. weer staan. Ik zei tegen haar dat ik nog niet klaar met haar was. Nou dat liet ze geen tweede keer zeggen, ben toen met deze dame naar de matrassen gegaan en heeft ze mijn inmiddels wat gevoeliger jong eens onder handen genomen. Voor ik het wist stond hij alweer paraat en heb toen mijn maat eens een regenjas aangedaan (M. zou zeggen racerubber) en jeetje wat was deze dame geil zeg. Na veel standjes op, onder, van achter, weet ik veel kon ik mijn lading niet meer houden en ja dat gaf wat oergeluiden. Dit vond ze geweldig om mij zo te laten komen. Pffffff ik was even van de kaart hahahaha.

We zijn toen maar eens gaan douchen en drinken, even bijtanken. Het was toen denk ik 01.00 uur. Na wat geklets zei heer H. dat hij zijn slip zoek was en is deze toen gaan zoeken met K. Na wat rond gekeken te hebben werd er niks gevonden en heer H. was maar op het matras gaan liggen. K. was weer aan de bar gaan staan maar niet voor lang want dame M. kwam K. halen om heer H. eens lekker te pijpen. Op die uitnodiging ging ze af en daar lag H. lekker relaxed. Maar dat was maar voor even want toen ze zijn staaf in haar mond nam en er aan begon te zuigen kronkelde hij overal heen. Inmiddels ben ik met de dame M. van dit stel er lekker bij gaan liggen en elkaar lekker strelen en opwinden.

Ook schoof Dame X. bij ons aan en mengde haar tussen H. en K. Dit werd een geil spel, beffen, pijpen, likken wat je maar kan bedenken. Ineens zag K. in haar linker ooghoek P. zich van zijn kleren ontdoen en hij kon dit schouwspel niet meer weerstaan. Voor zij het wist had ze zijn staaf in haar zuig mondje en ja, dat weet je P., als ze je staaf éénmaal in haar mond neemt, berg je dan maar. P. stelde voor om eens lekker te gaan liggen en heeft haar toen laten komen met zijn handen, jeetje wat lekker om te zien. Daarna heeft hij er eens een rubber om gedaan en is haar gaan neuken en weer vingeren tussendoor en weer neuken pfffffff. Ze vond het heerlijk maar toen begon de muziek te spelen dat het spel afgelopen was.

Wij zijn toen lekker gaan douchen en aankleden. Inmiddels waren er al mensen weg. Het was ook de hoogste tijd om te gaan. Hebben van iedereen afscheid genomen en bedankt voor dit geile feest, zeker voor herhaling vatbaar! Eenmaal buiten gekomen was het aan het sneeuwen dus op ons gemak naar huis. Zo dit was ons verslag van het 1e Megaherenoverschotfeest dit jaar van Erofeestjes. Heren het was top, hoe krijg je zoveel leuke en lekkere mensen toch weer bij elkaar.

Voor iedereen die nog nooit op een Megaherenoverschotfeest zijn geweest: hier lopen alleen maar mensen die weten hoe de spelregels zijn en zo hoort het ook.

P., M. en M. bedankt het was weer super lekker.

Terug naar overzicht


SDC.com is wereldwijd de grootste online swingerscommunity waar je als lid makkelijk en snel swingers en singles bij jou in de buurt kunt vinden.

Klik op de banner en word vandaag nog gratis lid!

Mis niets meer van ons opwindendende nieuws over party's, seks, swingen en lifestyle en sluit je nu gratis aan bij de Erofeestjes community. Met onze nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en extra's.