Geile verhalen "Gigoloparty met een Vlaams dessert"

Inloggen leden
Erofeestjes | Keihard de lekkerste

Geschreven door The Boss

Special Party

"Gigoloparty met een Vlaams dessert"

Daar was ie dan de eerste gigoloparty van dit jaar en het werd meteen een druk bezocht en goedgewaardeerd feestje. Omdat we veel nieuwe gasten hadden en ook nog een nieuwe website was er dus extra veel werk te verzetten. Peter en ik hadden de taken weer verdeeld, dus hij regelde de correspondentie met de dames en stellen en ik selecteerde de heren. Enfin laten we maar gelijk met het feest verder gaan, want dat willen jullie toch lezen nietwaar ?? Ik was vroeg, nog voor de eigenaar waren we (ik en meerijder HW) terplaatse. Dus toen Cor en zijn vrouw kwamen konden we meteen aan de slag. Peter was minder gelukkig die stond vast in het verkeer. Over achten kwamen de eerste gasten (en Peter) en ook nu was het een mengelmoes van bekende en nieuwe gezichten. Waarbij gezegd mag worden dat er heel veel zeer aantrekkelijke dames bij waren (heren niet jaloers worden maar daar heb ik nu eenmaal een minder goede kijk op :-)

Dus zoals het een goed gastheer betaamt mijn verhaaltje vertelt over kluisjes, drankjes etc. Ook de heren kwamen weldra aangezet en het werd lekker druk in de Hut. Cor stak zijn: "niet met de schoenen op het beddengoed" etc praatje af en al spoedig waren de eerste mensen lekker aan het vrijen. Het was een beetje vreemd in het begin. De heren waren terughoudend, precies zoals we ze verzocht hadden, tot tevredenheid van de ene en gemis van de andere dames. Tussen de bedrijven door geprobeerd om met zoveel mogelijk gasten te socializen en een praatje met ze te maken. Als mensen voor het eerst in de Hut komen is er soms even een shock maar als het feest opgang komt gaan de meesten lekker los. Een enkeling kan zijn/haar draai niet vinden en verlaat ons dan voortijdig, jammer maar helaas.

Tegen elf uur was ik ook reeds flink in de stemming, als gastheer hoorde ik me uiteraard ook wat passiever op te stellen op dit feestje. Gelukkig stond Pretslet Karin vlak bij me. Ik wreef even over haar lekkere billen en niet veel later stond ze al met kleine Mike in haar hand. Aan mijn middenbeensbeentje trok ze me naar de speelhoek en alras werd de kleine rakker oraal verwend.

Met vakvrouwschap (of moet ik zeggen fuckvrouw?) werd ik opgestijfd. Heerlijk zoals deze blonde dame met mijn gereedschap speelde. Maar ja een pretslet is pas een pretslet als ze stevig wordt genomen en dus trok ik haar over me heen en al zoenend ging ze op mij zitten. Haar kutje was reeds ingereden en het kostte haar dus niet heel veel moeite om over mijn paal te zakken. Met harde stoten duwde ik mijn onderlijf omhoog, even laten zien hoe het moet aan onze toeschouwers (haha) en dat had effect Karin kwam spuitend klaar op mijn lans. Pussyjuice vloog alle kanten op. Lekker hoor. Nogmaals reed ik haar zo klaar, deze dame is net een vulkaan heet, nat en gewillig. Toen besloot ik om haar eens op z'n hondjes te nemen.

Ik wist van eerdere encounters dat ze dat enorm kan waarderen (ja, Karin ik lees ook jou stukjes :-)) en inderdaad ook nu kwam ze weer schreeuwend en spuitend klaar. Omdat de avond nog jong was besloot ik nog even verder te gaan kijken, ik liet een andere heer mijn karwei overnemen en die deed dat met zichtbaar genoegen. Na een was en drinkbeurt weer even onder gasten gegaan. Omdat de heren wat terughoudender waren was het een beetje tam vond ook een leuke blonde jongedame die voor me stond. Oh en hoeveel wilde je er hebben dan vroeg ik? Een stuk of tien???

Daarop raakte we aan de praat over heren etc. Ik zag Pi. staan een mooie jonge kerel en vroeg haar wil je die? Gelijktijdig wenkte ik Pi. Hij kwam er bij en tussen ons in begonnen we nu deze schoonheid op te vrijen. Hij zoenend, ik strelend en andersom. Haar borsten wezen fier vooruit en haar poesje was reeds kletsnat bleek uit een nadere inspectie. Ook toen ik mijn vinger met haar sap naar haar mond bracht likte ze die geil af. Een hees "laten we naar de matras gaan"klonk. In de hoek van de "speeltuin" vonden we een mooi plekje. Pi liet zich niet onbetuigd en begon met hand en mond aan haar genotsgrot te werken. Tegelijkertijd nam zij mijn harde knoeper in haar roeper. Kundig werd er aan mijn pik gezogen terwijl ze kronkelde onder Pi's vaardigheden. Ik gaf hem een regenjas en hij had niet veel aansporing nodig om haar kutje flink te vullen. Onderwijl bleef ze mij pijpen. Tjemig wat een geil gezicht. Ik hielp haar omhoog te komen zodat ze goed Pi's Pik in haar kutje kon zien stampen.

Hij ging te keer alsof zijn leven ervan afhing. De dame peep ondertussen nog stevig door. Ik wilde eigenlijk niet storen en verliet hen heftig doorneukend. Verderop werd ik gewenkt door een paar met de uitspraak: "dat is nou een lekkere pik om te pijpen". De dame die doggystyle werd genomen (en die me eerder op de avond had verteld dat manlief om twaalven jarig zou zijn ) keek geil en hongerig en na een knik van haar man zette ik me op mijn knieen voor haar. Intensief begon ze mij te pijpen , waarbij ik moet opmerken dat het wel lijkt als of er de laatste tijd pijplessen gratis zijn uitgedeeld onder de dames, want ook deze schone stoute dame wist hoe ze een vleesbanaan moest eten. Ik keek opzij en zag Pretslet Karin vlakbij (ik had haar reeds gevraagd of ze iets voor een jarige wilde doen). Ze zei me dat het twaalf uur was. Dus even een verjaardagslied ingezet en Karin blies de feestkaars van de jarig aan. Een koele Cola bracht wat verzachting, maar ik liep tegen P. op.

Een heerlijk lekkere blondine die ook nog eens super aardig is en ook nog beregeil, de ideale combinatie dus.Zij vond mijn sloopkogel er maar een beetje bij hangen en besloot een stukje mond op staaf beademing toe te passen. Liggend op de bank lag ik in no time te kronkelen van genot. Deze dame kan zogezegd het wit uit je ogen pijpen en dat deed ze dus ook samen met handig handwerk was dat een supergevoel. Stop ik wil je nemen kon ik er nog uitkrijgen. Op de matrassen een droogplekje gezocht, lol. En toen heerlijk gaan liggen. P ging op mijn happyhappy mushroom zitten en wat volgde was het beest met twee ruggen maar dan hard en heftig. Terwijl ik kneedde aan haar dikke borsten reed ze zich zelf naar een hoogtepunt.

Dat vroeg om een beloning en weldra zat ze op haar hondjes terwijl ik een stuk van mezelf in haar kwijt kon. Stevig neukend en met een klets op haar billen naaide ik haar nogmaals klaar. Luid kwam ze heerlijk met haar heupen stotend klaar. Helaas ook dit moest ik stoppen. Niet omdat het niet lekker was maar gewoon omdat ik af was. Bezweet en moe liep ik naar de bar. Onderweg naar de bar zag ik een "schone madam" (ik zei struise maar dat was verkeerd volgens deze vlaamse deerne). Deze dame had zich niet alleen lekker verpakt, ze was zelf ook niet te versmaden. Veel heren hadden oog voor haar.

Ik ging even snel douchen na gedane arbeid. Heerlijk even geen polonaise aan mijn lijf dacht ik toen ik onder het gemalen water stond. Fout gedacht want een paar tellen later kwam de rondborstige Y bij me onder de douche. Ze greep zich vast aan mijn handvat om niet uit te glijden en ik zette hem maar even in de up-right position voor haar. Y wreef haar lekkere lijf geil en loom tegen me aan en toen volgde een douchepijpscene heerlijk. Na een martelgang van ik weet niet hoeveel minuten, ik moest mijn best doen om niet klaar te komen, nam ik afscheid en beloofde haar mijn kikkervisjes. Fris en fruitig keerde ik terug in het strijdgewoel. Overal was het een geile orgie geworden en iedereen vermaakte zich kostelijk.

Bij de bar kwam ik weer het stel met de Vlaamse schone tegen. Deze dame was door moeder natuur bedeeld met een heel fraai lichaam en dito borsten. We begonnen beetje te teasen en haar partner stelde voor om naar de matrassen te verhuizen en dat deden we gedwee. Daar aangekomen begon een andere heer R. zich over haar poesje te ontfermen. Na een bevestiging mijnerzijds of ik proper was daar van onder gaf de zuiderbuurvrouw mij een blowjob. En wat voor 1. Deze dame had zich dan ook voorgenomen om mijn staaf geheel in te slikken. Steeds verder duwde ze haar mondje over mijn pulserende pik, nat en diep heel diep. Ik begon haar in haar mond/keel te neuken en met lange voorzichtige halen duwde ik mijn 2 decimeters in en uit haar vragende zuigmondje.

Ze kneedde en likte mijn ballen en kronkelde van genot terwijl R haar flamoes bewerkte. Ik kreunde ook en haar hand en mond werk begon zijn vruchten af te werpen. Ik zei haar nog dat ik weldra zou arriveren en vroeg haar waar ik mocht lossen. Niet in mijn mond maar over mijn wang, keel, borsten etc. gebaarde ze. Dat was het einde van het universum (althans het mijne) met een soort slow motion kreun en een schok van hoog voltage schoot mijn warme zaad in dikke golven over haar gezicht en lijf ik bleef schokken en spuiten onderwijl kreunend van genot. De kloders zaad spoten door mijn exploderende lul naar buiten. Na een eeuwigheid kwam ik weer tot mijn positieven. Verbaasd om me heen kijkend kwam het geluid en het beeld van de omgeving terug in mijn wereld. Nog even na gevreeƫn en toen was het weer gedaan.

Een snelle douche later was ik klaar voor mijn huisreis. Ik verontschuldigde me bij Peter dat ik ff eerder wegging ivm werk de volgende dag en keerde met 2 lifters terug naar de grote mensenwereld.

Iedereen die mee feestte bedankt en tot een volgende keer.

Terug naar overzicht


SDC.com is wereldwijd de grootste online swingerscommunity waar je als lid makkelijk en snel swingers en singles bij jou in de buurt kunt vinden.

Klik op de banner en word vandaag nog gratis lid!

Mis niets meer van ons opwindendende nieuws over party's, seks, swingen en lifestyle en sluit je nu gratis aan bij de Erofeestjes community. Met onze nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en extra's.