Geile verhalen "Hitsige Herfstparty Rotterdam"

Inloggen leden
Erofeestjes | Keihard de lekkerste

Geschreven door Kaha

XXL Thuisparty

"Hitsige Herfstparty Rotterdam"

Nadat we op de SDC de aankondiging zagen staan hebben we ons opgegeven voor het feestje. En zijn tevens lid geworden van de Erofeestjes site. Na wat heen en weer gemaild te hebben met Mike T. In afwachting of we erbij zaten na de selectie kwam het verlossende mailtje: u behoort tot de gasten van deze avond. Toen kon het feest beginnen, de voorbereiding thuis, de route naar het feest nakijken en toen was het de 20e. Zover in de auto en naar Rotterdam, het was voor ons niet zoeken zijn wel bekend in Rotterdam .

En om kwart over acht aangekomen op het adres werden we ontvangen door Mike T. en Peter. De ontvangst was goed, lekker ontspannen sfeer, nadat we onze tas boven hadden gebracht en boven wat rond gekeken zijn we naar beneden gegaan en wat te drinken genomen, lekker aan tafel wat zitten kletsen en zo lieverlee kwamen de rest van de gasten binnen, een heel lekker gezelschap bij elkaar. Toen eenmaal E binnen was met de muziek en de sfeerkaarsjes aangestoken werden door P kon het feest beginnen Er hing gelijk een lekker geile sfeer, een beetje flirten voelen zoenen mmm lekker. Om +- tien uur gingen we naar boven, ik (K1), Mike T., K2, E en H zijn we lekker met z’n allen op het bed beland.

Het was daar inmiddels al lekker warm en dat werd het daar steeds meer, voelde me goed in dit gezelschap. Ben eerst lekker met E aan de gang gegaan op bed met Mike naast ons heb E eerst eens lekker gepijpt en werd tevens lekker gebeft door H, ik werd alleen maar geiler toen heeft E om zijn lekker staaf een regenjasje gedaan en ben ik op mijn rug gaan liggen dan kon hij lekker met zijn neukstaaf naar binnen en kon ik lekker de inmiddels aangeschoven Peter eens lekker pijpen en ook H stond daar nog naast mmm lekker twee pikken om te pijpen terwijl ik werd geneukt door E maar mijn handen waren soms ook bij Mike aanwezig die door K2 onder handen werd genomen mm lekker om te zien maar niet de mannen naast me vergeten.

Na een tijdje ging E weg, Peter ging weer verder op, H was weg daar lag ik dan maar niet lang alleen Mike schoof aan en zijn we lekker verder gegaan, heb zijn staaf eens even onder handen genomen en nadat hij lekker lag te kronkelen heeft hij zijn regenjas om zijn staaf gedaan en ben ik er eens lekker op gaan zitten en heb die paal eens lekker gereden mmmm lekker geil en nat werd ik daar van, daar kwam H weer aan, inmiddels lag ik op mijn zij en Mike schoof hem er lekker achter langs in, tegelijk pijpte ik H maar weer eens goed en dat vond Mike lekker om te zien mmm, hij vergat zeker mijn borsten niet, een lekkere blikvanger haha.

Na een anderhalf uur zijn we maar eens wat gaan drinken beneden, niet lang haha daar liep ik P tegen het lijf nou ja hij tegen mijn borsten aan lol, ben toen met P naar boven gegaan en op bed met hem beland na wat geknuffel kwam ook Peter langs en er lagen nog wat mensen op een luchtbed tegenover ons. P kon zich even niet concentreren dus ging hij weg maar Peter was er nog, nou dat heb ik geweten, we zijn eens lekker aan de gang gegaan mmm lekker zoenen en ben ik op mijn rug gaan liggen, zo kon hij hem er eens lekker in mijn natte kutje stoppen mmm dat was lekker neuken tussendoor haalden hij hem er uit en begon me te vingeren aan mijn g-spot, wat kwam ik klaar zeg mmm de spetters vlogen er af, daarna stopten hij hem er weer lekker in en dat ging weer lekker te keer, na een tijdje eruit en weer vingeren kwam ik weer klaar, wat een geil gevoel en lekker nat mmmm. Dat zou ik heel de avond vol kunnen houden.

Daarna heb ik hem eens lekker aan zijn staaf gezogen, lekker diep mmmm daarna even een break maar daar was Mike weer mmm, die heb ik eens lekker laten voelen hoe het is om zijn staaf tussen mijn borsten te nemen nou dat vond hij heerlijk en hij heeft mij weer eens flink gepakt, de vonken vlogen eraf en nat dat ik was. P kwam weer eens kijken en inmiddels was Mike weer verder kijken. P was op oorlogssterkte, hij begon me te beffen, te likken en ja natuurlijk aan mijn borsten te voelen, wat hebben die mannen toch met borsten lol, maar verder in het verhaal, wij zijn lekker aan de gang gegaan ook kwam E en L bij ons liggen mmm lekker ben ik met E aan de gang gegaan, heb haar kutje een beurt gegeven en die mannen toe laten kijken, vinden ze lekker twee vrouwen bezig.

E is ook lekker maar ik werd inmiddels van achteren door P ook flink genomen mmmm, ik werd lekker nat daar kwam H weer eens langs, die heb ik om hulp gevraagd om het kutje van mij over te nemen, hij is toen lekker met E aan de gang gegaan. Ik ben ik overgestapt naar L heb zijn staaf eens onder handen genomen en P bleef maar lekker aan me zitten, ik kon zo gelijk zien hoe H met E bezig was, dat is ook lekker om te zien hoe je eigen mannetje met een vrouw bezig is, haar vingert en neukt en je ligt daarnaast met twee kerels mmmmmm.

Ik werd daar zo geil van dat ik een voorstel doe naar de twee kerels voor een DP nou dat hoefde ik geen tweede keer te zeggen, voor ik het wist had ik er twee in mmm anaal en vaginaal gevuld, lekker daar word ik zo geil van, na dit standje is P verder gaan kijken en ben ik met L nog verder gegaan maar daar kwam Mike om te zeggen: het is tijd om te stoppen, dat is altijd jammer als je het naar je zin hebt, maar er is een tijd van komen en gaan zo is dat ook met klaarkomen lol.

Zijn lekker gaan douchen en aankleden na nog een lekkere foto met Mike gemaakt te hebben voor zijn verzameling. We zijn naar beneden gegaan, hebben afscheid genomen van de nog aanwezigen en hebben dit feest als zeer geslaagd ervaren, in één woord top, het zijn leuke en lekkere gozers die weten hoe je een feest moet organiseren.

Jullie zijn gezellig, lekker en spetterende vrouwenverwenners.

Vanaf deze kant BEDANKT en we hopen weer eens tot gauw xxx!

Terug naar overzicht


SDC.com is wereldwijd de grootste online swingerscommunity waar je als lid makkelijk en snel swingers en singles bij jou in de buurt kunt vinden.

Klik op de banner en word vandaag nog gratis lid!

Mis niets meer van ons opwindendende nieuws over party's, seks, swingen en lifestyle en sluit je nu gratis aan bij de Erofeestjes community. Met onze nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en extra's.