Geile verhalen "Hoe was jou Sluts & Studs?"

Inloggen leden
Erofeestjes | Keihard de lekkerste

Geschreven door Stel Nicaart

Sluts & Studs

"Hoe was jou Sluts & Studs?" Nou, lees zelf maar...

Nicol had er zichtbaar zin in! Ze had een stel extreem hoge hakken aan, van die plastic glazen plateau zolen met palen van bijna 20cm, dit maakt dat haar normale beenlengte ineens meters lang lijkt. Helemaal door de sexy kousen die ze er bij droeg. Ze droeg een extreem kort leren plooiend minirokje dat stout naar buiten uitwaaierde door een soort van tule petticoat die ze eronder droeg. Het rokje is zo kort dat het haar heerlijke (sliploze) billen en poesje prima onder de aandacht bracht om te zien en natuurlijk te voelen. Boven het rokje een super strak leren korset waardoor je haar taille haast met twee handen kan omsluiten (nou ja bijna dan...). Het korset stopt onder haar lekkere borsten zodat die open en bloot, vrij en uitnodigend met stoute harde tepels om aandacht vroegen.

Verder was ze lekker stout opgemaakt, fris en fruitig, een echte hete fun-babe, as always... Al met al een een super stoute verpakking met een dito geile inhoud, en laat dat nou net de bedoeling zijn op zo'n avond. Het was 18:00 uur 's avonds, ik zat nog in Frankrijk (was een ongepland last minute business-tripje, maar zaken gaan altijd voor!) en zit nog in Toulouse op het vliegveld terwijl ik weet dat Nicol al aan het voorbereiden is in de badkamer thuis... Ze zou ditmaal alleen naar Amersfoort rijden. Gastheer Mike had me al gerust gesteld dat hij zich wel zou ontfermen over haar, mocht ik wat langer wegblijven. Nou dat "ontfermen" ken ik. Haha ze blijft er dan in! Nicol was dus al om acht uur in de Berghut om even bij te kletsen met de Mike en Peter en de rest, we waren tenslotte al drie jaar schaamtevol afwezig geweest op de feestjes van de heren.

Ik ben uiteindelijk in een enorme strotbui geland op Schiphol en laaggevlogen naar Amersfoort waar ik om half tien aankwam. Tot mijn opluchting had ik nog niet veel van de actie gemist. Het was al gezellig druk, ik denk wel 15 vrouwen verkleed als Boytoys, die vol spanning zouden gaan genieten van de misschien wel 70 aanwezige Toyboys! Nicol stond omringt door mannen te kletsen aan één van de bartafeltjes in de centrale ruimte. En groot gesloten gordijn scheidde de matrassen/actie ruimte van het bar gedeelte. Verder stonden er in twee hoeken grote comfi bankstellen waar van je kon begrijpen dat daar ook wel de nodige actie zou zijn te zien later op de avond. Het werd al lekker warm en de airco kon het nauwelijks trekken.

Dus gezellige drukte aan de bar om je natje te krijgen. Ze schenken er van alles tegen vriendelijke prijzen. Twee grote schermen lieten xxx-films zien om de temperatuur nog op te pompen haha.. uit de geluidsinstallatie knalt lekker dance, trance techno shit. Alle mannen in ondergoed, vaak zwarte slip en bloot bovenlijf. De meeste vrouwen waren haast net zo uitnodigend als Nicol, de meeste hadden een kort jurkje of doorschijnende kanten setjes aan dus een feest voor het oog. Helemaal door de met hoge hakken en of leren laarzen.

De grap is dat iedereen zich netjes gedraagt in het bar gedeelte, ook al loop je erbij zoals Nicol toch is er niemand die je ongevraagd iets doet, alsof je gewoon in een kroeg staat, alleen dan half naakt met mooie vrouwen om je heen die er uitzien alsof ze levend verslonden willen worden haha.. Overigens helemaal niet allemaal als extreem strakke anorexia modellen hoor, nee joh gewoon mooie leuke stoute meiden, stuk voor stuk nymphomanisch als het er eenmaal heet aan toe gaat! Iets na tienen ging het gordijn open! We zagen die 50 m2 grote orgie matras uitnodigend liggen, net als de love swing waarin een dame wijdbeens kan hangen terwijl heren op kruishoogte haar vol afneuken? Nicol bleef in eerste instantie even staan om te kijken wie het eerste tot actie over zou gaan maar daarover had ze niet echt veel te zeggen.. er waren meteen 8 mannen die haar vriendelijk doch dringend, met een lach, verzochten mee te gaan naar de feestvloer.

Voor ze het wist zat ze al op haar hurken en werd ze omringt door 5 mannen met dito vijf harde kloppende palen, tja dat was dus één grote proeftuin en ik zag dat Nicol het zich heerlijk diep liet smaken. De één na de andere paal schoot haar keel in terwijl haar handen nooit leeg bleven en er vrolijk op los rukten. Heerlijk vond ze de aandacht en gretig gaf ze toe aan wat er aan lekkers werd aangeboden. Tegelijkertijd schoten er allemaal handen over haar lijf, borsten en natuurlijk werd haar kontje en met name haar kletsnatte poes ook niet vergeten... het gesop en gespetter van haar sappen klonk als extra uitnodiging om mee te doen! In no time kreeg ze van een paar mannen al haar hun eerste romige beloning wat maakte dat haar naakte lijf glansde van het hete zaad door het gedimde licht boven de matrassen.

Een man kroop achter haar en duwde haar voorover op haar knieën, meteen gingen alle andere mannen ook door de knieën en en bleef ze heerlijk deepthroat pijpen terwijl de eerst man zijn staalharde paal brutaal en diep in haar kletsnatte natte poes pompte. Vanaf dat moment was het hek van de dam. Heerlijk hard werd Nicol vol geneukt! De één na de ander stelde zich in positie en ze losten elkaar af waardoor Nicol in allerlei standjes zalig Nirvana werd ingepompt. En daarin was ze niet alleen, de 50m2 lag toen al helemaal vol met minstens 10 vrouwen en elk had een geile opgewonden groep mannen om haar heen. Zo ook de bankstellen waar op elke bank wel een dame zat/lag/stond/hing maar in ieder geval schokte van de pompende slagen in hun respectievelijke natte poesjes dan wel gulzige kelen.

Heerlijk om aan mee te doen maar óók heerlijk om te zien en te horen, je kon echt merken dat de meiden het niet ongemoeid liet wat hun overkwam, Dames Wimbeldon tennis gesteun is er niks bij... onze oosterburen hebben daar een woord voor: UBER-GEIL! Dit was met recht Sluts & Studs! Nicol heeft denk ik wel een uur lang gelegen, gekropen, gehangen, geschokt en gekomen! Heel veel stoute doeltreffende mannen hadden haar heerlijk geil genomen in haar drijfnatte poes, en een meervoud daarvan had ze zalig geil gepijpt (gepepen?). Ik kon niet meer op 4 handen tellen wie ze allemaal al had gehad... Nu was ik sowieso afgeleid.. de reden heet Karin! Die heerlijke stoute Karin, de dame naast Nicol, was al net zo geil bezig.

Ik stond een oogje in het zeil te houden bij Nicol, was natuurlijk opgewonden en mijn jongeheer stond hard en kloppend omhoog te pulsen. Ik draaide me even om om de rest van de ruimte te overzien en zag Karin achter me op haar hurken heerlijk op een paal van een liggende man pompen. Haar hoofd nog geen 10 cm van mijn staalharde pik, en als in een natuurlijk reflex opende ze haar mond zonder te stoppen met het masseren van die harde paal in haar krampende poes. Ik pakte haar haar en ze keek me geil en smekend aan, waarna ik mijn harde eikel dankbaar diep in haar keel liet glijden. Ze zoog me zo gulzig en diep dat ik het niet meer hield! Balls deep nam ze mijn heerlijke harde paal diep in haar keel! Ze maakte dat ik veel te snel maar overheerlijk spontaan met enorme pulsen en een oerbrul mijn eerste hete stralen zaad vol in haar keel en over haar heerlijke lijf liet spetteren en druipen, ze zat er helemaal onder! God was was het heerlijk!

Trots bedankte ze me terwijl ze het zaad geil over haar borsten uitsmeerde en de volgende pik alweer luid klokkend diep in haar keeltje verdween.. hmm lekker! Ik draaide me om en zag ook de rode wangen van Nicol, op haar knieën zat ze met haar kontje heerlijk omhoog en zag ik net de volgende harde eikel die langzaam soppend haar natte lippen uiteen duwde, en met een heerlijke stoot tot diep achterin haar poes door perste, een diep grom werd ontlokt uit Nicols keeltje, dit wilde ze! En heerlijke XXL paal die haar krampende strakke poes helemaal vulde met passie! Intuïtief begon ze haar onderlijf heen en weer te wiegen en steeds liet ze die 20 cm aan heerlijke glimmende paal tot aan de eikel uit haat poes glijden om dan met een harde beuk naar achteren zich weer helemaal vast te spiesen op zijn enorme pik.

Je zag hem genieten en ineens plantte hij zijn beide handen om haar strakke slanke taille, haar heerlijke heupen boden een prima greep op haar lijf en je zag de spanning opbouwen in zijn lijf.. en als een duvel uit een doosje begon hij ineens Nicolien als een razende Roeland af te neuken! Echt bunkerhard boorde hij zijn extreme pik diep in haar natte poes en Nicol haar ogen sperden wijd open, een enorme schorre kreet schoot uit haar keel, ze stopte met heen en weer wiegen en concentreerde zich vol op die snoeiharde zuiger in haar die haar brutaal en zonder tegenspraak bunkerhard afpaalde! "Ohhhh! Goddomme wat heb jij een zalige pik! Godsamme wat ga je diep! Jeeees wat ben jij extreem groot! Ohhjaaaa, neuk me!" kreunde ze, "Neuk vol met je monsterpaal! Doe maar met me! Doe alles met me! Neuk me jhaaaa!!!"

Dit was het moment waar ze op stond te wachten, een man met doortastende dominantie die haar helemaal daar neer zette waar ze wilde zijn op dat moment, ze was er om verschrikkelijk geil afgeneukt te worden! Dat zegt ze wel nooit (want dat klinkt zo vulgair), maar als het erop aankomt is dat exact wat ze wil dat er gebeurd! Minuten lang beukte de man door! Draden geil hingen tussen haar benen en het was zalig om het soppen te horen en zijn met geil bedekte glimmende zuiger te zien pompen als een locomotief, het bracht haar haast in katzwijm en mij weer op volle geile oorlogssterkte. Karin gilde met Nicol mee en samen begonnen ze téte a téte te tongzoenen terwijl ze beide op hun hondjes heerlijk hard werden afgeneukt als een Siamese-tweeling!

De man verschoot zalig zijn hete zaad en tot de laatste druppel krampte Nicol zijn ballen leeg met haar strakke pulsende poes! Ik stond net achter haar toen de man zeer voldaan zijn enorme pik uit haar poes liet glijden, en enorme kwak zaad was opgevangen in zijn condoom! Nicols poes stond vol open na te krampen en iedereen kon diep in haar heerlijke poes kijken om te zien dat het daarbinnen stoomde van geilheid, ze moest meer! Veel meer! Tja dat liet ik me niet ongemoeid en ging wijdbeens boven haar kont door mijn knieën, ik richtte mijn pik naar beneden en liet mezelf met mijn harde paal diep in haar glijden, jees wat was ze kleddernat! ik voelde hoe haar poes dankbaar en enigszins opgerekt van die monsterpik van daarnet zich om mijn paal sloot.

Warm en heet voelde het, nat en geil. heerlijk om een vrouw te voelen die zich vol overgave met haar poes om je heen sluit! Nicol was haast delirium van geilheid en het was haar geeneens opgevallen dat haar eigen man zijn paal in haar had laten glijden. Ze was nog helemaal beduusd van de geile afmattende beurt die ze net kreeg, er was maar één manier om haar weer bij de les te houden, en dat is minstens zo hard doorgaan! En het was dus ook godgeklaagd zalig hoe ze zich door mij vol overgave wederom bikkelhard liet neuken! Ik stootte zo hard door dat ze voorover op het matras kwam te liggen, haar benen gestrekt en mijn paal schoot door haar bilspleet nog steeds in en uit haar poes. Meteen heb ik haar omgedraaid op haar zij en één been in de lucht getild, iedereen keek vol op haar natte klit terwijl mijn paal zijn werk deed en haar heerlijk vol doorneukte terwijl haar tong opnieuw langs die van Karin flitste.

Twee mannen hielden het niet meer en spoten brutaal het zaad in het gezicht van de twee zoenende meiden die spontaan elkaar geil kreunend begonnen af te likken. Geen druppel zaad mocht verloren gaan en ze waren beide totaal vleesgeworden seks! Ik hield het niet meer en als echtgenoot heb je een voorrecht, namelijk zonder condoom! Ik voelde weer mijn lijf krampen, mijn ballen rollen en met de laatste harde stoten spoot ik opnieuw een heerlijke geile lading zaad uit mijn eikel! God wat was het zalig om mijn paal te voelen exploderen in die heerlijke heet geneukte natte poes van Nicol, het feit dat mijn zaad diep in haar poes knalde waar daarvoor al 20 andere palen in hadden doorgestoten, Nicol keek op en kreeg toen pas door dat ik haar neukte, een zeer voldane stoute glimlach kwam op haar gezicht en ondeugend kneep ze geraffineerd met haar poes in mijn schokkende paal.

Zalig vielen we zoenend in elkaars armen, dit was geweldig! Na even intiem te hebben nagenoten zijn we de matras afgerold en linea recta de douche in, daarna schoon en fris aan de bar. Gezellig kletsen met een paar stellen die later waren aangekomen en die even de kat uit de boom keken voordat ook zij zich in het feestgedruis stortten.. dit tot dat een man Nicol begon te masseren op haar rug midden aan die bartafel, meteen kreeg hij assistente van een man of 5 en voor Nicol het wist voelde ze overal handen en tongen en natuurlijk ook pikken, midden in de zaal zag ik haar genieten en in haar blik zag ik dat het tijd was om zelf ook in actie te komen. Ikzelf had daarvoor eerst een oogje in het zeil gehouden of iedereen wel een condoom omdeed maar dat was geen probleem. Ze zat nu weer op haar hurken de ene na de andere pik diep af te zuigen, ze werd volledig omringt door mannen en tussen de benen door zag je hoe ze alle klokkenspellen heftig liet slingeren.

Ook zag ik dat ze al weer de draden geil tussen haar benen had hangen, wat was het toch een stoeipoes! Ik kon uiteindelijk de verleiding niet weerstaan, ben tussen twee benen door met mijn handen en drie vingers diep in haar poes gedoken. Mijn vingers hamerden er vrolijk op los, ik zette met al mijn kracht haar G-spot in vuur en vlam en ik voelde hoe haar G-spot zich vulde met haar eigen geile sappen, als een spons zoog haar geilste plek zich vol met sap, sap dat maar op een manier weg kon en dat was met al haar kracht naar buiten squirten! Nicol keek tussen de mannen door naar mij en besefte dat als ik dit deed dat er maar één reactie van haar werd verwacht en dat was toegeven aan die geile golven die steeds heftiger door haar lijf knalden, en na een extreme geile eindroffel met mijn vingers op haar G-spot spoot ze schokkend haar geil met dikke stralen uit haar poes.

God wat kon die meid squirten! En enorme plas geil kletterde op de vloer, haar benen drijfnat, haar schoenen drijfnat en mijn hele hand en onderarm droop van de stralen geil die ze brutaal via mijn hand uit haar krampende poes liet squirten, en dat merkte je aan de mannen waarvan er drie spontaan haar van een heerlijke laag zaad voorzagen, als Icing on the Cake! Ze bleef spuiten en het werd dweilen met de kraan open, ze bleef maar komen, goed dat er handdoeken waren.. haar poesje verkrampte en bruiste spetterend een enorme geile stralen sap uit! Het leken wel wijnglazen vol! Dus tja dan maar weer even de boel opruimen en weer douchen! daarna toch weer even pauze en lachen en kletsen ,maar de matras lonkte nog steeds, het is namelijk allemaal veel te leuk en te aanstekelijk wat je daar zag gebeuren! Dit was het moment dat de echte die-hard's in actie kwamen!

De meeste mannen waren echt wel minstens één of twee keer gekomen en het was al een uur of twaalf. Toch bleef het animo geweldig en de geile lol idem dito. Nicol heeft ook toen weer heerlijk geil genoten en is ook op haar klit verschrikkelijk schokkend klaargekomen te midden van 6 actieve kerels. Wijdbeens lag ze de harde diepe slagen van steeds weer nieuwe staalharde pikken op te vangen. Aan iedere zijde hielden mannen haar benen omhoog en wijd uit elkaar terwijl een volgende collega haar weer diep vol pompte met al zijn geile passie die hij maar bezat. Haar hoofd hing achterover in de ferme handen van een man die kordaat en spontaan zijn eikel diep in haar keel stootte, je hoorde haar genieten en steeds meer losgaan!

Vingers flitsten over haar tepels en klit, palen vulden haar poes en keel en het hete zaad vloeide over haar handen en lijf... Het orgastische vuur in haar werd tot een inferno aangewakkerd, ze ging klaarkomen op een onnavolgbare manier! Vier mannen moesten haar in bedwang houden terwijl ze kreunend, grommend en schokkend kronkelde en verschrikkelijk heftig en ongecontroleerd klaarkwam! Ze liet echt verschrikkelijk goed merken dat dit echt wel haar ding is, dit heeft ze nu eenmaal echt nodig zo af en toe!

Ze viel haast in katzwijm en kon nauwelijks nog praten, ze gaf volledig toe aan die enorme geile golven die door haar heerlijke lijfje kolkten! God wat is het toch goed om iemand zo vol vuur te zien genieten! Spontaan spoten er door wat er allemaal gebeurde een man of vier hun dikke stralen geil over haar heen en het werd een echte geile natte orgie! Ik denk dat er toen nog steeds wel een vrouw of 10 echt heel actief waren en dat maakte dat de mannen ook maar bleven doorgaan. In de swing hing Promis, heerlijke vrouw die echt met een mega marathon bezig was, opstellen in rijen was het haast, de ene na de andere zalige harde paal liet haar kronkelen door de slagen die ze geil in haar natte poes opving.

Dat terwijl haar handen en mond nooit leeg waren.. over genieten gesproken. En zo ook op de banken werd een regelrechte bukkake gehouden en een bank verderop werden twee meiden simultaan voorover geplaatst en door een man of 12 een enkele reis "Hemels-genot" bezorgt. Waar je ook maar keek, het was één geile massa lijven die elkaar alle genot schonken die je je maar mag wensen, hé-le-maal geweldig! Het leuke aan Erofeestjes is dat je helemaal niet wordt aangesproken over het feit in welk mate je wel of niet actief bent, alles heeft een zeer ongedwongen karakter, niets moet en alles mag. Er waren ook een paar dames misschien eerst nog wat koudwatervrees hadden en die dus eerst een periode gezellig met hun partner en/of vrienden aan de bar hingen, maar die we toch uiteindelijk ook de sprong in het diepe hebben zien maken en die heerlijk genietend ergens in een heet hoekje hun plekje hadden gevonden omringt door eigen man of juist meerdere "vriendjes".

Dus als je niet massaal wil dan hoeft dat ook echt niet. Daarnaast is een knikje of een handje of een rustig "nee liever niet" voldoende om een man te weren wanneer een vrouw zich eventueel onprettig zou voelen. Geen opdringerige ego types dus... wel zo prettig toch?

Al met al een heerlijke avond, wel bloedheet in die ruimte met bijna 100 man (lees 100 kachels van 37 graden). Maar na 3 jaar niet te zijn geweest was het absoluut weer een heftig nat en stout avondje! Het is nu dinsdag en Nicol is eindelijk een beetje over haar prettige spierpijn heen. En het is heel wat energie die je verbrand, en dus haast topsport haha maar dan wel hele leuke sport!

We gaan weer trainen voor de volgende game! Tot laters!

Terug naar overzicht


SDC.com is wereldwijd de grootste online swingerscommunity waar je als lid makkelijk en snel swingers en singles bij jou in de buurt kunt vinden.

Klik op de banner en word vandaag nog gratis lid!

Mis niets meer van ons opwindendende nieuws over party's, seks, swingen en lifestyle en sluit je nu gratis aan bij de Erofeestjes community. Met onze nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en extra's.