Geile verhalen "Lieve woorden en tips van een heerlijk stel"

Inloggen leden
Erofeestjes | Keihard de lekkerste

Geschreven door stel F. en H.

Meerdere feesten

"Lieve woorden en tips van een heerlijk stel"

Hallo iedereen van Erofeestjes.

We zijn geen echte schrijvers maar willen wel een paar dingen kwijt.

Sinds ongeveer 6 jaar bezoeken wij jullie feestjes (toen nog met Mike in Amersfoort en later in de club) en het is ons meest favoriete feestje geworden. Als we kunnen dan zijn we er ook. We zijn veel aan het werk in het buitenland en ook onregelmatig dus we kunnen niet elke keer aanwezig zijn (helaas).

De vrouw hier heeft een behoorlijke behoefte aan sex en daarom proberen we minimaal een keer per maand een gangbang of thuisparty te bezoeken. Meestal via SDC. Maar als we weten dat er een Erofeestje is en we kunnen komen dan zijn we er ook. Ik, de man, voel dat ik wat minder libido heb en daarom is het juist zo fijn dat we nog steeds samen kunnen genieten tijdens jullie avonden waar zij zich lekker kan laten verwennen. Ze is een echte nymfomane en houdt van grote pikken. Ik geniet er van als zij ook geniet. Vaak maken we het dan thuis samen af.

De mooiste avond was toen er een aantal stellen was die we eerder hadden ontmoet en het niet alleen heel gezellig was maar ook heel veel sex. Dat was voor haar ook haar eerste sandwich. Dat was een van de leukste avonden die we ooit hebben gehad. Jullie weten altijd nette mannen te vinden (wie is die Miss X?) en ook de ontvangst en de organisatie is top geregeld. Iedereen is vrolijk en lief bij jullie.

We hebben al zoveel meegemaakt dat we niet echt echt weten wat verder te schrijven maar we hebben wel een tip. Als jullie de prijzen iets verhogen en dan de prijs inclusief drankjes maken dan zitten we niet steeds met die drankkaart. Het is geen groot probleem maar we denken wel handiger.
De ontvangst is dit jaar stukken wel beter geworden dan eerst. Met de twee dames en twee balies is het veel makkelijker om snel binnen te komen. Geen rij meer en die 2 vrouwen zijn echt altijd vrolijk. Extra compliment voor Peter en Bas die alles nu regelen. Ook de nieuwe website is mooi en eerlijk! Geen poespas zoals die vele clubs maar oprecht eerlijk en er is veel te lezen.

We zijn jullie grootste fan en zullen nog vaak komen (letterlijk en figuurlijk ).

Zo, nu hebben we wel genoeg geslijmd. Winnen we nu een prijs? (grap! hahah)
Veel liefs en groetjes uit Cap. F. en H.

Terug naar overzicht


SDC.com is wereldwijd de grootste online swingerscommunity waar je als lid makkelijk en snel swingers en singles bij jou in de buurt kunt vinden.

Klik op de banner en word vandaag nog gratis lid!

Mis niets meer van ons opwindendende nieuws over party's, seks, swingen en lifestyle en sluit je nu gratis aan bij de Erofeestjes community. Met onze nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en extra's.