Geile verhalen "Mijn eerste ervaring"

Inloggen leden
Erofeestjes | Keihard de lekkerste

Geschreven door BungaBunga

Sluts & Studs

"Mijn eerste ervaring"

Ik werd op 13 april na mijn aanmelding uitgenodigd om deel te nemen aan de Sluts & Studs party. Daar wil ik toch wel iets over schrijven. Als ervaren swingers hebben we al e.e.a. meegemaakt en deze keer ben ik als single man geweest. De prijs was uitdagend lekker moet ik zeggen. € 50 voor meer dan 5 uur seks met een keuze uit meer dan 25 mooie vrouwen die gewoon bloedgeil zijn is abnormaal laag. Ik begreep dat de organisatie geen winst wil maken en mogelijk vandaar deze lage entree.

De locatie blonk dan ook niet uit in luxe maar het voldeed prima. Een soort "huiskamergevoel". Ik was als één van de eerste single mannen binnen. Prima ontvangst, alles werd uitgebreid uitgelegd en er is een simpel maar effectief systeem met nummers, polsbandje en alle spullen worden veilig voor je bewaard (dit omdat de lockers schijnbaar alleen voor stellen zijn). Eerst dus maar even met een bak koffie aan de bar wat rondgekeken en een eerste voorzichtig praatje gemaakt met de al aanwezige mensen. Ik moet zeggen: ik was heel snel op mijn gemak. Rond een uur of half 10 was het tijd om om te kleden. Dat was spitsuur in de vrij kleine kleedruimte maar dat was ook wel weer grappig. Heel apart om te zien dat de eerste dame -helemaal naakt- al een tweetal mannen stond af te zuigen.

Terug naar de grote ruimte. Alles gebeurt in één ruimte met ergens achterin een klein rookhokje. Grote vloer met matrassen, overal banken en seks mag dus overal (bleek al snel). Ik schat dat er ongeveer 40 stellen waren (meer dan was aangekondigd!) en een man of 30/40 extra? Moeilijk te zeggen vanwege het gekronkel op elk denkbare plek. Een hele aparte ervaring en totaal onvergelijkbaar met al het andere wat ik ooit heb gezien. Om 22 uur gaat gewoon werkelijk iedereen los. Ik zat op een bank en naast me zat een vrouw half voorover een man te pijpen terwijl ze best hard vanachter werd geneukt door meerdere mannen om en om. Haar partner keek alles glimlachend aan. Ook op de matrasvloer ging het goed los. Er was nauwelijks nog ruimte.

De dames komen hier in ieder geval niet voor een dansje en een drankje. Nee, die gaan helemaal voor de seks. Ik voelde me zelfs een groentje met mijn parenclub bezoeken en de thuisdates. Gemiddelde leeftijd schat ik rond de 30-35 jaar. Meiden van begin 20 maar ook goed in de 50. Ik las ergens dat die Miss X die de mannen selecteert kijkt naar uiterlijk en leeftijd van de mannen. Ik heb dat niet zo ervaren want er waren mannen van allerlei leeftijd en uiterlijk. Ook de wat "mindere goden". Zelf ben ik ook niet moeders mooiste met een klein welvaartsbuikje en een terugtrekkende haargrens ;-) Rond de bar zag ik een leuke dame gehurkt bezig met het vakkundig afzuigen van een man of 5 en dat leek mij ook wel een mooie start.

Onder het mom van een drankje te willen bestellen sloot ik me aan binnen dat groepje en binnen no-time voelde ik haar hand naar mijn ballen grijpen. Enige seconden later sloten haar lippen zich om mijn redelijk opgetogen pik en gebeurden er dingen in mijn bloedvaten die de toevoer naar 'little-me' in gang zette. Ik ben de gelukkige eigenaar van een fors exemplaar maar ze wist hem toch bijna helemaal te verwerken. Maarja, eerlijk zullen we alles delen dus na een kleine minuut was mijn buurman weer aan de buurt. Zo ging zij het rondje af.

Voor mij was dit wel het groene licht om helemaal op te gaan in de actie. Al rondkijkend werd ik alleen maar meer opgewonden en besloot aan te sluiten bij een dame die bezig was met 2 mannen op de bank. Ze zat wijdbeens en terwijl ze de ene pijpte was de ander haar kutje aan het likken. Ik ging aan de andere kant naast haar zitten en al snel zat haar hand stevig om mijn pik. Ze rukte werkelijk als een wilde. Schijnbaar kreeg ze een orgasme van de likbeurt. Ineens begon ze me keihard te zuigen en te kreunen en ik kreeg het plots erg moeilijk. Ik wilde haar hoofd weghalen om niet in haar mond te spuiten maar ze keek me aan en riep alleen maar "spuit me mondje vol". Zo gezegd zo gedaan. Elke druppel is door haar keel gespoten.

Ze keerde zich snel om en de man aan de andere kant spoot haar helemaal onder (inclusief een stukje van mijn been). Dat was wel even een apart momentje. We zijn even op adem gekomen en daarna richting douche waar ze samen met haar eigen partner nog even een klein dessert nam. Terug in de boxer kreeg ik complimenten voor de lengte van mijn pik en ze beloofde me later op die avond nog te willen voelen op een andere manier. Opgefrist ben ik naar de bar gegaan voor een drankje en aan de praat geraakt met een aantal heren. "Fijne sfeer", "leuke mensen", "mooie vrouwen", "kleine maar fijne locatie"... alle samenvattingen kwamen voorbij. Het viel trouwens wel op dat veel mensen elkaar al kennen maar het gaf me zeker geen ongemakkelijk gevoel.

De mannen vond ik zelfs opvallend attent en sociaal. Ik voelde dat ik op stoom was dus verlekkerde me aan al die seks om me heen en bij de sling lag een vrouw geblinddoekt, omringd door en man of 7-8. Daar wilde ik wel even naar kijken. Haar partner keek vanaf het hoofdeinde toe en knikte goedkeurend en gaf zelfs soms aanwijzingen. Ik sloot aan in de rondo. Om en om werd ze geneukt door ons en na een minuutje schoven we een plekje op naar haar hand-mond-andere hand en dan weer neuken. Dat ging zeker een minuut of 10 zo door.

Toen was het tijd om mijn tweede kruit te verschieten en nam ik even wat extra seconden om mijn rubberen maatje vol te schieten. Nog één blik op deze prachtige meid, een high five van de andere mannen en -hop- snel naar de douche. Voor mij was dit een nieuwe ervaring dus ik ben even gaan bijkomen op een bank met een energy drankje. Ik vond het avontuur met de sling erg geil en bijzonder. Zeker omdat dit allemaal gewoon dames zijn die niet betaald worden. Naast me zat een stel te genieten van het uitzicht.

De prachtige vrouw trok zachtjes aan zijn pik en hij masseerde haar borsten. Aan de andere kant zaten twee mannen ook even de omgeving te bewonderen. We hadden ondertussen een relaxed gesprekje en Mike (één van de gastheren) sloot ook nog even kort aan. De dame naast me kreeg de smaak te pakken maar ik was nu nog echt even niet toe aan een volgende sessie. Goedkeurend heb ik vanaf nog geen meter gekeken naar live hardcore porno waarbij deze vrouw door 3 mannen gewoon keihard werd genomen.

Anaal, fisting, DP en een complete spermadouche als finishing touch. Pffft.... Rond middernacht zag ik de eerste mannen al vertrekken. Meer ruimte voor mij dus. Tijd om de matrassen eens op te zoeken. Daar lagen vooral veel paren met andere paren te paren. Een kluwen van lichamen en erg moeilijk om bij aan te sluiten. Eén dame was echter zo scherp om mij op te merken en wees naar mijn pik. Die wilde ze wel even betrekken bij de actie. Dat was natuurlijk geen straf en binnen enkele seconden was ik onderdeel van de kluwen mensen.

Ik werd getrokken, gepijpt, geneukt en vingerde en likte me een slag in de rondte. Waar ik in betrokken was wist ik niet maar het was bovenaards lekker. Ik denk dat dit mijn meest geile sekssessie ooit was. Met 4 vrouwen en ik denk een man of 6 zijn we compleet los gegaan. Voor mij zat de avond er wel op. Het was al ruim over één uur en ik had mijn partner beloofd er geen nachtwerk van te maken. Lekker gedoucht en omgekleed dus. Afrekenen was ook weer opvallend goedkoop. 5 euro voor 2 koffie en 2 drankjes. Het buffetje heb ik gezien maar niets van gegeten dus geen oordeel.

Ik begrijp dat dit feest al heel lang bestaat maar dit heeft potentie om uit te groeien want het is uniek.

Ik ga er zeker ook een keer samen met mijn partner heen.

Terug naar overzicht


SDC.com is wereldwijd de grootste online swingerscommunity waar je als lid makkelijk en snel swingers en singles bij jou in de buurt kunt vinden.

Klik op de banner en word vandaag nog gratis lid!

Mis niets meer van ons opwindendende nieuws over party's, seks, swingen en lifestyle en sluit je nu gratis aan bij de Erofeestjes community. Met onze nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en extra's.