Geile verhalen "Over Miss X, DP en een Sybian"

Inloggen leden
Erofeestjes | Keihard de lekkerste

Geschreven door Rubbertje

Greedy Girls

"Over Miss X, DP en een Sybian"

Gisteren heb ik mijn eerste Erofeestje bezocht. Het is een bijzondere ervaring en het leek mij een leuk idee om mijn indrukken op te schrijven en met jullie te delen.

Ik ben intussen wel ervaren geraakt in het swingen en andere vormen van groepsseks, zoals gangbangs, bukkakepartys en darkroomfeestjes. Je zou dus zeggen: “been there, done that”, maar Erofeestjes is weer een hele nieuwe toevoeging gebleken. Via een swingerswebsite liep er al een hele tijd een afspraak om een keer te daten met een leuk stel, laat ik ze Peter (P) en Franka (F) noemen. Uiteindelijk bleek “Greedy Girls” voor ons qua datum en lokatie allemaal een prima gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Ze waren er vaker geweest en hadden me al verteld over de gemoedelijke en geile sfeer. Ik heb de stoute schoenen dus maar aangetrokken en Miss X gemaild om mezelf naar binnen te slijmen. Uiteraard ging alles fout (verkeerde mailadres, geen foto meegestuurd enz.) en ik had al direct het idee dat mijn verzoek kansloos zou zijn. Totdat Miss X mij toch het verlossende woord stuurde. Ze ging een goed woordje voor me doen bij Mike! Na het nodige onzinnig melige mailverkeer wat daarop volgde (was leuk hoor Miss X!) kreeg ik van Mike de definitieve uitnodiging. Hoera! Ik voelde me uitverkoren om deel uit te mogen maken van het zeer selecte groepje heren dat mocht binnentreden.

Ik heb direct P en F een Whatsappje gestuurd en onze afspraak was gemaakt. Ik heb me uit nieuwsgierigheid ook aangemeld bij de website van Erofeestjes en ook via SDC.com de nodige voorpret gehad. Op de dag zelf, 8 februari, begonnen de kriebels echt te komen. Zoals ik al schreef ben ik wel redelijk wat gewend, maar dit was toch weer nieuw voor mij. Nieuwe locatie, nieuwe mensen en een date met een stel wat ik niet eerder had ontmoet. Als man alleen wil je dan toch een beetje prettig ogend voor de dag komen en omdat de gastenlijst op SDC er al veelbelovend uitzag (qua uiterlijk van de stellen) wilde ik daar niet voor onder doen. Lekker fris geschoren en een fraaie boxer zijn minimale vereisten. Met een lekker geurtje op (tip: niet te veel heren!) en natuurlijk het tasje met handdoek, deo, gel enz. ging ik op pad. 's Middags heb ik nog even wat whatsappjes gestuurd en de (on)zinnige berichtjes in de shoutbox op de site losgelaten.

Daar had ik nog een kort maar gezellig contact met ene L., een alleengaande vrouw. Eenmaal voor de deur van de Berghut (zo rond 21.15 uur) begon het avondje Plezier (let op de hoofdletter P). De ontvangst was meer dan hartelijk. Peter heeft de gave om een mix van ongedwongenheid, gastvrijheid en vriendschappelijkheid over zijn gasten uit te strooien vanaf de eerste seconde dat je hem spreekt. Een amicale gozer die je gelijk welkom laat voelen. Jasje uit, korte uitleg en gelijk door naar Mike. Ook een fijne kerel met dezelfde kwaliteiten. Uiteraard even betalen en daarna kreeg ik van Mike kreeg ik een korte rondleiding. Feitelijk bleven we tijdens de rondleiding gewoon staan want de Berghut is één ruimte waar alles gebeurt. Niet te klein maar ook niet groot. “Hier is de bar, daar de banken waar je kunt roken, daar de matrassen, daar de douche en kleedruimte. Nog vragen? Nee? Have Fun dan maar!”.

Ik denk dat ongeveer de helft van de gasten al binnen was. (Bijna) iedereen nog gekleed, op een paar dames na die al rondhuppelden in een sexy outfitje. Ik zag zo op het eerste gezicht P en/of F nergens zitten dus besloot eerst maar een peuk te roken op de bank en even een “vleeskeuring” te houden (mannen hebben namelijk de neiging dat te doen...maar dat blijft onder ons oke?). Wat ik zag was zeker niet vervelend. Als ik iedereen een cijfer moest geven dan was de hele klas cum laude geslaagd. Zowel de vrouwen als de mannen waren goed verzorgd, aantrekkelijk (smaken verschillen natuurlijk wel) en de sfeer was gemoedelijk. Als een soort verjaardag met veel mensen die je niet kent maar gemakkelijk mee praat. Ik zat naast een stel wat voor die avond een demonstratie met een Sybian (soort neukzadel) verzorgde en kreeg zodoende een complete uitleg over het apparaat terwijl ik vanuit mijn ooghoeken de zaal vol zag druppelen.

De verhouding mannen/vrouwen zag er goed uit. Ik schat zo'n 30 vrouwen en 45 mannen. Mooie vrouwen en prima kerels. Geen haantjes en geen “kijk mij eens naar de sportschool zijn geweest” types die de autosleutels van hun Fiat Uno met Lamborghini-logo opzichtig op de bar neerleggen. Ik haalde aan de bar een drankje en maakte links en rechts een praatje. Ik sprak mannen die vaker waren geweest én mannen die met knikkende knietjes hun allereerste (al dan niet stiekeme) ervaring op dit gebied hadden. De dames waren nog iets voorzichtig in het contact maken maar desalniettemin vriendelijk, niet bitchy. Ik zag F lopen en we konden eindelijk kennis maken. Een leuke vrouw en ook P bleek een prima vent. Ze introduceerde me bij diverse mensen. We hebben elkaars antecedenten uitgewisseld en al met al was het een leuke ontmoeting. Op één of andere manier kwam de actie er op dat moment nog niet echt in, helaas. Intussen was “het gordijn” open en was er wel al flink wat actie op zowel de Sybian als op de matrassen zelf.

Ik besloot mezelf er maar eens mee te bemoeien. Aan de rand van het speelveldje stonden een flink aantal mannen met hun pik te spelen en rechts in de hoek waren de dames een rij aan het vormen om de Sybian te berijden. Daartussen lag een klein groepje mensen al flink plezier te maken en voorzichtig schoof ik me er tussen. Een hele mooie slanke meid, blond haar en zo rond de 30 jaar, lag gebogen op haar knietjes en werd om en om door 2 man van achterlangs goed voorzien van piemelvlees in haar ongetwijfeld kletsnatte poes. Voor haar lagen nog 2 jongens. Haar mond ging van links naar rechts en om de beurt zoog ze hevig kreunend aan hun pikken. De mannen achter haar neukten haar stevig door maar op een gegeven moment waren ze beiden uitgeput (klaargekomen?). Deze meid was echter nog lang niet tevreden want met de 2 pikken in haar mond bleef ze met haar slanke kontje neukbewegingen in de lucht maken.

Ze vroeg eigenlijk zonder woorden om door te gaan. Ik schoof er met mijn brutale gedrag tussen en wist dankzij de goedkeurende blikken van de vermoeide heren dat het nu mijn beurt was. Ik knielde achter haar en pakte haar billen stevig vast. Mijn pik was er helemaal klaar voor maar... ojee....waar zijn de rubbers?? Ik kon er niet nog snel eentje pakken want dan werd deze heerlijke neukmogelijkheid vast ingenomen door een ander. Ik gooide het dus maar over een andere boeg. Ik boog voorover en begon haar kutje en kontje lekker plagend te likken waarbij ik langzaam met 2 vingers bij haar naar binnen drong. Ze reageerde direct. Haar rug werd nog holler en haar billen gingen nog hoger de lucht in.

Mijn tong draaide om haar aarsje en terwijl mijn vingers op zoek waren naar het meest gevoelige spotje in haar strakke kutje liet ik langzaam een druppel spuug tussen haar billen glijden. Ik drukte haar strakke kontje iets verder open en begon steeds sneller met mijn vingers haar G-spot te bespelen. Haar kutje was écht strak. Ze kreunde harder en harder. Ik deed schijnbaar iets goed. Ik wist dat ik haar meest gevoelige plekje gevonden had en liet het niet meer los. Ik duwde voorzichtig een duim in haar glibberige kontje en hoorde direct dat ze daar geen bezwaar tegen had. Een korte maar diepe kreet moedigde me aan om verder te gaan. Schijnbaar hadden de heren voor mij het goede voorwerk gedaan en ik mocht de klus klaren. Verder en verder duwde ik mijn duim in haar strakke kontgaatje en met ritmische bewegingen bewerkte ik haar beide gaatjes. Met nog steeds 2 vingers in haar kutje en mijn pink over haar klit.

Het duurde niet lang totdat ze ontplofte. Ze moest de 2 heren voor haar even loslaten en greep stevig met haar nagels in het matras. Mijn God, ze kwam heftig spuitend klaar en ik voelde haar warme kutsap recht mijn mond in spuiten. “Even stoppen nu” kreunde ze en ik liet haar los. Alles om mij heen was nat. Wat een heerlijk wijf! De 2 mannen konden het ook niet meer houden en bijna tegelijkertijd spoten ze haar knappe gezicht en tieten vol warm zaad. Daar lagen we dan...kreunend, zuchtend en voldaan. Ze had me nog niet eens gezien omdat ze druk bezig was geweest met de heren voor haar en toen ze zich omdraaide gaf ze me nog een vluchtige maar heerlijke natte tongzoen als dank.

Hijgend viel ze daarna in de armen van haar partner die alles van een afstandje had bekeken en met een glimmende en druipende kut bedankte ze ons voor de bewezen diensten. De spits was afgebeten, maar de oplettende lezer heeft natuurlijk direct door dat dit persoontje nog lang niet voldaan was. Ik wilde ook een spetterend orgasme. Het liefst recht in het smoeltje van een heerlijk mokkeltje. En daar lagen er intussen genoeg van om me heen. Mijn knalrode eikel klopte smachtend. Ver hoefde ik niet te zoeken. Direct naast me was een stelletje druk bezig met een keiharde neukpartij. Zij lag op haar rug met haar billen iets omhoog en hij ramde hard, snel en diep in haar kut. Haar handen waren op zoek naar pik. Die heb ik, dus ik manoeuvreerde hem handig in haar richting en direct had ze beet. Niet zomaar beet, maar stevig vast en ze rukte eraan alsof ze wanhopig op zoek was naar een lading zaad.

Ik keek nog eens goed naar haar lijf en gezicht. Het bleek een heerlijke vrouw van zo rond de 45. Lekker in de make-up en ze genoot zichtbaar van alles om haar heen. Een liefhebster dus, zoals eigenlijk iedereen die aanwezig was. Ik schoof naar voren en bood mijn pik aan voor een lekkere zuigbeurt. Als een bezetene zoog ze eraan en ik stootte steeds dieper in haar keel tot mijn hele pik erin verdween. Ik neukte haar heerlijke bekkie en terwijl ze ook in haar kut stevig werd gebeukt spoot ik tenslotte een flinke smak sperma diep haar keeltje in.

Ik trok me snel terug en een tweede lading spetterde over haar hele gezicht. Ze likte haar lippen schoon en deed dat zo geil dat ook de andere man knorrend tot een hoogtepunt kwam. Hij liet zijn pik uit haar glijden en ik drukte direct mijn hand stevig op haar klitje. Met snelle, diepe halen bewerkte ik haar opgezwollen klit en na een paar tellen kwam ze gillend tot haar hoogtepunt. Haar kut en mijn hele onderarm zaten onder haar spuitgeil. We hebben nog even lekker nagezoend en gewreven en toen ze haar partner in het oog kreeg liet ze ons voldaan en glimlachend achter. Ik keek nog een keer goed naar haar. Ze was echt een stoot! Pfft, het zweet liep langs mijn slapen en ik had eigenlijk nog niet eens “echt werk” geleverd.

De sfeer was warm en broeierig. Na een korte douche was het tijd voor een drankje en een sigaret. Ik plofte neer op de bank en P en F kwamen er gezellig bij. Als snel zaten we met een groepje gezellig te keuvelen. Links van mij kreeg de jongen met de knikkende knietjes intussen een diepe pijpbeurt van een mooie blonde meid terwijl haar man toekeek en met zichzelf speelde. Hij keek me lachend aan en zo te zien waren alle zenuwen verdwenen. F vertelde me leuke verhalen over eerdere Erofeestjes en ook Mike kwam, als een goede gastheer, nog even gezellig “buurten”. Ineens zag F in de menigte een bekende van de website. Ik noem haar nu even Laura (L). Een alleengaande dame die zo te zien niet onervaren was met dit soort feesten. Ze had net de Sybian bereden en liep in een lekker zwart-rood latex korsetje zonder slip en ontblote borsten. F riep haar bij ons en ze was inderdaad L. Met een lekkere kus werd ik begroet.

Ze vertelde ronduit over wie ze was en ze bleek een hele open en attente jongedame. Ik voelde wel een klikje met deze mooie vrouw en hoewel ze niet helemaal mijn type is had ik wel zin om met haar op de matrassen te belanden. Maar haastige spoed is zelden goed, dus rustig aan beginnen! We gingen weer onze eigen gang en ik liep een rondje door de zaal. Overal om me heen was wel iets lekkers te zien. Aan de bar werden een paar meiden door een klein groepje mannen flink gekieteld en ook naast de matrassen zag ik het nodige trek,- lik,- pijp,- en neukwerk aan me voorbijtrekken. Wat een “geilzellige” party was het. De dame van de Sybian zat in de hoek een peuk te roken en ik wilde net aan haar vragen of ze het een succes vond.

Maar voordat ik de kans kreeg dook L tussen ons in en wenkte me met haar vinger richting de matrassen. Voordat ik het goed en wel besefte lagen we naast een groepje mannen, ik schat 6 of 7, die een supermooie jonge meid flink aan het afwerken waren. Op één of andere manier wist deze geile dame alle pikken te verwennen. Handen, voeten, lippen, kutje en kontje had ze er voor nodig maar ze beheerste de techniek. Ik richtte mijn aandacht echter op L en duwde haar op haar rug, greep haar dijen en duwde haar benen in de lucht. Ik dook hongerig met mijn mond tussen haar heerlijke lippen en proefde dat ze een heerlijke zoete kutsmaak had. Een mooi strak kutje met strakke lipjes. Ze genoot zichtbaar en hoorbaar. Opeens duwde ze mij naar achteren en dook lenig voorover waarbij ze blindelings haar mond over mijn flink gezwollen staaf liet glijden. Deze meid wist hoe ze moest pijpen zeg!

Ze kreunde en kirde zacht en had er blijkbaar genoegen in. Één van de heren naast ons vond het toch wel erg druk worden bij de dame naast ons en draaide zich om. Op zijn knieën zat hij naast me en op gevoel wist L zijn piemel te vinden en begon er rustig maar met lange halen aan te sjorren. Zonder hem aan te kijken liet haar mond mijn pik even los en pijpte ze hem net zo lekker als ze bij mij deed. Ze liet ons allebei niet los en met haar billen omhoog en dijen gespreid hadden wij alle ruimte om haar tieten en hete kut lekker te bewerken met onze handen. Er kwam nog een jongeman bij en ze dook weer op haar rug. Benen gespreid en ik zat knielend voor haar met uitzicht op haar wijd opengesperde kut. De man links van me begon haar hard en diep te vingeren en de jongen rechts van me gaf ze een lekkere trekbeurt terwijl hij haar tieten verwende. Het duurde niet lang of ze kwam hard gillend klaar.

De man links sloeg snel op haar klitje en ja hoor, een ferme straal van haar geil spoot over mijn schoot. “Doorgaan, doorgaan” riep ze en al snel kwam de volgende hete vloed over me heen. Warm, nat, zoet en kleverig kutgeil spoot over me heen en droop van mijn borst tot knieën. Hoe lekker is dat! Nu wilde ze wel eens geneukt worden en ik gunde de eerste beurt aan mijn tijdelijke vriend naast me. Ik kroop achter haar en ze lag met haar schouders en hoofd op mijn borst. Ik kon zo lekker met haar borsten spelen en kon nog precies bij haar klitje. Terwijl die gozer haar begon te neuken kreeg ik ineens het idee dat ik eigenlijk ook wel wat vrouwenvlees over mijn pik wilde.

Ik vroeg haar of ze zin had in een DP'tje en dat bleek haar een prima plan. Ik deed snel een condoom om en gleed zo snel als mogelijk onder haar. Voorzichtig liet ze haar aarsje over mijn pik glijden. Ik bewoog niet totdat ze aangaf dat ze mijn hete stamper kwijt kon in haar strakke gaatje. Langzaam begon ik haar aarsje te neuken. Het ging ineens allemaal heel snel. Alsof ik haar “genotsplekje” had gevonden. Gauw dook de andere jongen op haar en stak zijn pik in haar natte poesje. Het is nog wel eens geklungel met zo'n spontane sandwich maar deze keer liep alles vlekkeloos. Zij genoot zicht- en hoorbaar. De jongen hield het helaas maar eventjes vol. Met een schuldig gezicht moest hij al na een paar minuten bekennen dat hij was klaargekomen en trok zich terug.

Ik wilde echter koste wat kost mijn werk afmaken en gelukkig had L ook nog genoeg puf voor een vervolg. Ze bereed me als een volleerd amazone en ik voelde haar kontje strak om mijn pik knijpen. Ik weet niet hoe lang ze doorging maar ik vergat de tijd volledig en genoot van het orgastische gevoel wat over me heen kwam en spoot het rubber vol, nog een keer vol en misschien nóg wel een keer. Wat een ontlading! Wow! Dat was een heerlijk avontuurtje met deze hitsige meid. We waren allebei best moe en moesten nog een beetje lachen om de jongen die voortijdig het strijdveld moest verlaten. Gelukkig hadden we het samen ruimschoots goedgemaakt. Helaas verloren we elkaar na het verlaten van de matrassen al gauw uit het oog maar ik zal vast nog wel eens terugdenken aan deze lekkere meid. Ik besefte dat de tijd mijn vijand was geworden. De avond liep ten einde en ik had nog zoveel wilde plannen...

Maar ik had gewoon te veel zitten kletsen en keuvelen deze avond, dus tijd voor nog een lekker avontuur was er niet meer. Maar ach, ik had me al met al prima vermaakt en leuke nieuwe mensen ontmoet. Volgende keer beter. Hoewel ik de actie deze avond prima in orde vond vertelden F en ook andere vrouwen me dit toch minder heftig was dan vorige edities van Greedy Girls.

Het zou aan de Sybian kunnen liggen die toch veel ruimte in nam bij de speelruimte.

Ik hoop dat ik volgende editie van Greedy Girls weer welkom ben en dan met eigen ogen mag zien of het nog lekkerder kan!

Terug naar overzicht


SDC.com is wereldwijd de grootste online swingerscommunity waar je als lid makkelijk en snel swingers en singles bij jou in de buurt kunt vinden.

Klik op de banner en word vandaag nog gratis lid!

Mis niets meer van ons opwindendende nieuws over party's, seks, swingen en lifestyle en sluit je nu gratis aan bij de Erofeestjes community. Met onze nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en extra's.