Geile verhalen "Over foto's, Grieken en bouwvakkers"

Inloggen leden
Erofeestjes | Keihard de lekkerste

Geschreven door Mikelos

Sluts & Studs (fotoshoot)

"Over foto's, Grieken en bouwvakkers"

Even een verhaaltje over wat we een tijdje geleden hebben gedaan. Niet lang nadat ik in de hotelsuite was aangekomen, kwam onze fotograaf X ook aan. Na het doorspreken van de details en het opstellen van zijn apparatuur wachtten we op de eerste gasten. Die al snel kwamen. Nieuwe nieuwsgierige stellen maar ook bekenden. Iedereen was benieuwd naar hoe en wat, oude bekenden wisten reeds een beetje wat ze verwachten konden van ons. Als eerste ging een leuk stel J & F op de foto. Dat brak het ijs enigszins. Zij hadden voor de gelegenheid diverse spannende lingeriesetjes mee genomen. X fotografeerde er op los.

Na hen was het de beurt aan J2 (van S & J) zij wilde wel met ondergetekende op de foto. Hmmm onwennig en lacherig liet ik me op de bank naast haar zakken. Vreemd hoor, ben het gewend om in de belangstelling te staan maar voelde me nu toch erg opgelaten. J2 wist daar wel wat op ze nam het heft in handen en Mike stond binnen no time zonder sweater naast deze bevallige dame. Na wat grappen en grollen werd ook mijn boxer verwijderd en kon mijn nog niet erg enthousiaste pik een ophard blowjob krijgen. J2 deed waar ze goed in was en twang daar was ie reeds op volle sterkte te bewonderen.

Hmm deze vrouw peep heerlijk, ondertussen geil in de camera kijkend. A. zette zijn dame I. aan om ook mee te helpen Mike onderhanden te nemen. Twee tegen 1 was een ongelijke strijd, waarin deze natuurlijk kreunend ten onder ging. Flits ging het weer. Toeschouwers genoeg. Deze dames wisten hoe ze een man erg vrolijk konden maken getuige de geile grijns op mijn gezicht toen ik later de foto's terug zag, haha. Om de beurt ballen en staaf likkend maakten ze me geiler en geiler. Zelf werden ze ook steeds meer opgewonden te zien aan hun rode wangen en stijve tepels. Ik nam even afscheid want er was nog veel meer te doen. P kwam binnen, ze zou oorspronkelijk met mij komen maar nu kwam ze met een vriend.

Maar P is een dusdanige verschijning (lees lekkere dame) dat dat de pret niet kon deren. Zij verdwenen na een korte kennismaking naar boven. Een ander stel werd nu geflitst. Mooie dame met dito heer (voor zover ik dat kan beoordelen). De telefoon ging om te verkondigen dat er nog 2 stellen kwamen, maar dan later. Terwijl J & F weer op de foto gingen begaf ik me even naar boven toe. Op de matras trof ik P en I aan en een heer die net klaar was met waar ie mee bezig was geweest voordat ik naar boven kwam. I en P keken me beiden verlekkerd aan. Een heerlijk pijpsessie volgde. Ik ging op bed liggen. I kwam op m'n gezicht zitten en P zoog gretig en supergeil aan mijn paal. Wat een geile sensatie. Toen was het tijd voor het stevigere werk, gerubberd zette ik mijn keiharde vleesbananaan voor het openstaande natte poesje van I en rustig beginnend duwde ik mijn vlees naar binnen. Met lange halen stootte ik op en neer in haar klemmende kutje.

Zo ging ik door. Haar ademhaling werd onregelmatig en ik ging sneller en sneller. Ondertussen zoende P me lekker op de mond. Ik greep haar heerlijke borsten en naaide door. I kwam schokkend en kreunend klaar, na wat nastoten rolde ik opzij. Nu was het de beurt aan P. Voorzien van een nieuw racerubber (altijd een gekloot van heb ik jou daar ,maar helaas een noodzakelijk kwaad) ging ik op mijn rug liggen. P had geen verdere aanmoediging nodig. Ze zette zich schrijlings over me heen en liet me langzaam binnendringen. Ik zoende haar lekkere tieten, likte haar tepels en tongde met haar. Tjemig de pemig wat werd ik weer geil van haar. Nadat ze "gewend was aan mijn formaat" ging ze aan de slag. Ze wipte op en neer in een tempo wat eerst nog rustig was maar allengs sneller en sneller ging. Ik hielp haar door haar heupen beet te pakken en omhoog te duwen en weer over mijn pik te trekken. Spuitend kwam ze klaar.

Verbaasd en opgewonden over haar eigen orgasme keek ze me aan. Nog een keer wilde ik haar laten komen, immers geen geiler gezicht dan een mooie vrouw die op jouw pik en door jouw acties hevig klaarkomt. Nu was ik de aanjager. Haar heupen iets gelift had ik ruimte om snel en hard stotend haar poesje te berijden. Mijn staaf vloog in en uit haar kletsnatte kut heen en weer. Dat had effect, haar geil liep langs mijn ballen in mijn bilnaad. Weer kwam ze verbijsterend klaar, spasmes rolden over haar lichaam en in haar ogen kijkend lag ik onder haar te genieten. Nog even navrijen en toen waren we zo dorstig dat we drinken nodig hadden. Tijd voor een korte showerbreak. Over de balustrade keek ik naar benee waar nog flink werd geflitst. Ik kwispelde met mijn nog altijd harde pik door het hekwerk. J2 zag het en greep ernaar. X maakte een leuke foto. J2 kreeg (helaas alleen voor de foto) hulp van een mooie andere dame.

Boven hun hoofd grepen beide dames nu naar mijn genotsknots, haha wat een tafereel. Bij het genot van een drankje ging de gsm over, het andere stel zou zo komen met een paar gasten. Of ik wist dat er iemand door het raam stond te gluren was de vraag. Ik sprong de hal in en inderdaad, op de galerij stond een persoon (bouwvakker?) op zijn tenen door een klein spleetje in het gordijn te kijken onder het roken van een peuk. Wat ben jij aan het doen vroeg ik hem. Hij schrok zich het lazarus (om in bouwvaktermen te blijven) en maakte zich snel uit de voeten, haha. Ik keek naar binnen, vanuit hier kon je slechts een heel klein stukje van de kamer zien dus dat was een geluk. Binnen plakte ik snel de gordijnen dicht met tape. P en haar chaperon namen afscheid, helaas. Maar terwijl zij gingen kwamen E & A binnen samen met een Zuid-Europees stel die ik reeds had gemaild via SDC. En het mag gezegd de dame in kwestie was een looker.

Donkere haren ,klassieke trekken en een heerlijk lijf zou later blijken. Omdat mijn Grieks wat roestig was bleef de conversatie beperkt,tot wat Engelse beleefdheden. We dronken wat en praatten wat. Ik ging nog even met een leuk stel op de foto. Nog een paar stellen die alleen voor de shoot waren gekomen vertrokken. Toen was J2 weer aan de beurt. Ze peep me snel hard waarna onder het toeziend oog van de camera we over gingen tot het betere neukwerk. Op me zittend reed ze zich zelf geiler en geiler. S kwam er bij staan en ik stond ook op getwee├źn lieten we ons pijpen door J2. E & A. waren ook in actie gekomen. Het sexgeweld barste weer los. Boven was het Griekse stel en A & I aan het vrijen ook E & A mengden zich in het gewoel. Ik keek van een afstand toe. Vrolijk kwispelend,dat dan weer wel. De Griekse dame (G) wenkte me om dichterbij te komen. Een condoom gebruikend begon ze me lekker op te pijpen, terwijl E haar goed nam.

Daarna was het mijn beurt, slowly and carefull verstond ik, ik deed mijn best om rustig te blijven wat niet mee viel, deze dame was gezegend met een heerlijk lijf en een nog veel geilere uitstraling. Ze lag op haar rug en ik kwam heel langzaam in haar. Haar ogen schoten open. You must do not deep ,you big zei ze me. Met veel beleid begon ik haar te neuken. Steunend op mijn handen duwde ik mijn heupen naar voren en mijn lul in haar natte soppende spleet. Ik werd megageil en bleef stoten tot ze uiteindelijk draaiend en kronkelend klaar begon te komen. Tijd om er een schepje op te doen, ik naaide haar nu voluit maar niet te diep. Wauw wat een geil ding was dit, ook omdat ze iets exotisch had en geen Nederlands sprak denk ik. Diep in haar wegdraaiende bruine ogen kijkend voelde ik mijn orgasme ook hard en genadeloos op komen zetten. Ik wilde nog zeggen dat ik ook kwam maar...te laat. Met een oerkreet en grommend van genot dat uit mijn tenen kwamen en wild door mijn lijf raasde spoot ik lading na lading warm kleverig zaad in het condoom. Schokkend en hijgend kwam ik klaar, de kleine dood noem ik het ook wel.

Gelukkig volgde er een snelle reïncarnatie. Bij mijn positieven komend vertelde ze me dat ze anders nooit door neukend een orgasme kreeg. Mijn ego werd gestreeld door deze woorden natuurlijk. Douchen was nu echt even nodig. Het Griekse stel nam tot verbazing van het stel dat hen mee had genomen afscheid van ons. Ook A & I waren er vandoor. Dus bleven wij met zijn zessen over. De fotograaf werd door J2 uitgenodigd om ook mee te doen en op de bank liet E zien hoe handig ie was door het kutje van A zo klaar te vingeren dat ze al spuitend klaar kwam. Ik zat naast S en A stortte zich nu op ons. A was wel eerder op feestjes van ons geweest maar wij hadden nog nooit seks gehad. Diep en nat pijpte ze mijn pik weer tot ferme proporties. Ze likte mijn schacht ballen en knop. Ervaren en gedreven wist ze er weer nieuw leven in te blazen. Omdat ik vond dat zoveel enthousiasme moet beloond zei ik haar om op me te gaan zitten.

Met haar rug naar me toe liet ze zich op mijn harde paal zakken. Ze begon als een dolle te wippen sneller en sneller bereed zij mij. Haar orgasme gepaard met spuitend kutsap dat mijn bilnaad doordrenkte kwam snel en heftig. E. was nu bezig met J2 ook S deed mee en onze fotograaf was net "uitgeschoten". Op de bank lag A lag wijdbeens en ze keek me geil aan, ik vingerde haar natte flamoes en ze dreef me op om meer en harder te doen. Ik keek haar aan rukte aan mijn Duitse staander en hield hem vlak bij haar vragende mondje. Ze beefde van verlangen, Een bierflesje werd in haar openstaande kutje geschoven, hmm ook een geil gezicht. J2 kwam zo te horen ook weer klaar. Haar kreetjes ken ik ondertussen ook al aardig. Ik trok aan mijn blanke sabel en weldra zette zich geholpen door alle geile beelden om me heen een tweede orgasme in.

Niet zo heftig als verwacht voor een tweede maar nog steeds krachtig genoeg om "een volwassen vent van zijn brommer te spuiten" kwam ik klaar. Warme mannenpap landde op gebruinde vrouwenborsten. Met trillende benen liet ik me op de bank neerploffen. Ik was kapot, jetlag en weinig slapen eisten nu hun tol. Na een heerlijk verkwikkende douche kleedde ik me aan en omdat er boven niet meer werd gefeest maar iedereen beneden aan het sexen was,begon ik met opruimen van de verdieping. Beneden verstomden uiteindelijk ook de oergeluiden en tenslotte babbelden we allemaal weer over dagelijkse ditjes en datjes. Alle gasten douchten zich bedankten ondergetekende en gezamenlijk werd de kamer weer toonbaar gemaakt.

Ik hielp X met zijn apparatuur op te ruimen. En toen was het tijd om met een smile van oor tot oor naar huis te rijden. Terugkijkend op deze avond, het was voor ons de eerste keer dat we zo iets deden, was het geslaagd te noemen, hoewel er geld bij moest(geen probleem voor een experiment) had een ieder een leuke avond. De stellen die alleen voor de foto kwamen en degenen waarmee we samen sexten. Ook veel complimenten over hoe de foto's waren geworden,X is namelijk een vakman pur sang.

Ik kreeg van J2 de foto's opgestuurd en inderdaad ze zijn waanzinnig mooi, hoewel ik er op sommige wel een heel vreemde (lees geile) kop trek. Helaas moest ik van J2 beloven ze niet te publiceren want dat wilde ze niet,dus ik kan jullie alleen maar zeggen dat ze erg leuk zijn geworden omdat ik haar wensen respecteer. Een volgende keer wil ik zeker mijn vriendinnetje mee want ik wil ook van die prachtige zwart/wit foto's hebben voor het nageslacht, hifi.

Terug naar overzicht


SDC.com is wereldwijd de grootste online swingerscommunity waar je als lid makkelijk en snel swingers en singles bij jou in de buurt kunt vinden.

Klik op de banner en word vandaag nog gratis lid!

Mis niets meer van ons opwindendende nieuws over party's, seks, swingen en lifestyle en sluit je nu gratis aan bij de Erofeestjes community. Met onze nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en extra's.