Geile verhalen "Seksbeesten, pretsletten en wijnflessen"

Inloggen leden
Erofeestjes | Keihard de lekkerste

Geschreven door Mr. T.

In den beginne...

"Seksbeesten, pretsletten en wijnflessen"

Na een rustige periode (gevuld met het bezoeken van andermans feestjes) moest het weer eens van komen om zelf weer eens iets op te zetten. Zo gezegd zo gedaan via SDC en onze eigen webgroep zijn we gaan "ronselen" voor een feestje, een Herenoverschotfeestje. Maar dan meer een gangbang (hoewel dat een beetje negatieve klank heeft) met voor iedere dame dus meerdere heren. Binnen korte tijd hadden we zoveel aanmeldingen van stellen/dames, dat we een stop moesten inlassen, daarna zijn we de heren gaan uitzoeken. Heren uitzoeken is moeilijker dan dames/stellen vinden, vreemd genoeg. De locatie, die ik van een bevriend stel had gekregen was reeds besproken, ook Maup en Peter waren helemaal klaar voor het feest.

Wat opviel was dat er ditmaal 4 dames alleen waren die wilden komen, van de 7 dames in totaal. Helaas bleek er behalve een griepgolf ook een ongeluksgolf door Nederland te razen, dus op het laatste moment kreeg ik nog 3 afmeldingen. Donderdagochtend zette ik nog snel een speeddate en binnen 10 minuten, kwam ik in contact met T. een leuke dame zo bleek al snel via de telefoon. Op mijn uitnodiging wilde ze wel ingaan, hoewel onervaren met feestjes als dit. Donderdagavond eerst Bo. opgepikt deze heer is al tijden een vaste bezoeker. Hij wilde wel met mij meerijden naar H'sum. Daar aangekomen samen de suite klaargemaakt voor onze activiteiten. Nog maar net binnen belde T. al op. Er was nagenoeg geen file en dus was ze even eerder. Een beetje zenuwachtig meldde zich een leuke brunette bij ons. Na een drankje en onze kennismaking, voelde ze zich merkbaar op haar gemak,(we bleken geen Bijlmoordenaars ;-)).

Iedereen meldde zich nu in een rap tempo aan, We lieten de heren nog even wachten zodat de dames, stellen en wij even de tijd kregen om kennis te maken. Om 20:30 kwamen dan ook de heren erbij, veel bekende gezichten en een paar nieuwe. Peter was reeds gearriveerd met M een blonde schone, en Maup had taxi gespeeld voor C een zwartharige schoonheid, ook Pretslet Karin (haar eigen koosnaam btw) en L beide sexy blondines waren van partij. Onder het genot van een drankje,hapje en een praatje maakte een ieder kennis. Ik ging even naar het andere vertrek en daar trof ik Maup reeds aan. Samen met C was hij stiekem begonnen, hij wenkte me, mij er ook in te mengen. Dat was niet tegen dovemansoren uiteraard en binnen no time was C die druk Maup aan het pijpen was, dan ook mijn reeds ophardende middenbeensbeentje aan het masseren. Daar stak mijn soldaatje zijn Duitse helm reeds fier op.

Nu begon C mij te pijpen, en dat deed ze vol overgave, ik genoot met gekreun. Al snel stond ik met knikkende knietjes te kijken hoe ze ons 1 voor 1 zoog. Een verdieping lager viel dit natuurlijk op, en we kregen al snel gezelschap. diverse heren en een dame kwamen ons vergezellen. Hierop nam ik afscheid van C. Ik keek over de balustrade naar beneden, mijn beste vriendje fier vooruit over de reling, M keek op en schoot in de lach, Peter keek op en schrok zich wild. Ik keerde terug naar het bed en vond C wederom. Ik legde me neer en zij begon mij stevig en diep te pijpen, heerlijk. Maup neukte haar ondertussen doggystyle. Na hun orgasme trok ik haar op mij,op mijn keiharde leuter voorzien van een racerubber en zij begon mij heerlijk te berijden. Damn een mooie dame die mij neukte alsof haar leven ervan afhing. Ze kwam geweldig klaar, spoot haar sap over mijn ballen en staaf heen en was doodop.

Ik wilde me niet laten kennen en draaide haar op haar zij, en begon (toeschouwers zat) haar met flinke lange halen te neuken ondertussen haar benen zo spreidend dat het publiek ons goed kon observeren. Onder dat publiek was ook Pretslet Karin een heerlijke blonde dame. Ik nam na een tijdje afscheid van C, na haar eerst nog even aan een andere man te hebben aangeboden, die haar begon te nemen,terwijl zij mij weer begon te pijpen. Nu eerst even naar beneden voor een drankje, het was warm geworden. Beneden trof ik M aan samen met Peter, P was bezig haar heerlijk te beffen. Ik ging bij hun zitten, zalig schouwspel, blonde dame die zich laat gaan. Ze keek me aan en vroeg of ik even bij hun wilde blijven, zodat ze rustig "er in kon komen". Natuurlijk kon dat, ik was immers gastheer dusssss....

Peter vingerde haar, ik masseerde haar borsten en zoende haar op de mond. Zij begon Peter heerlijk te pijpen en ik wilde haar proeven dus ik begon haar heerlijk plagend te beffen, hmm. grappig eigenlijk dat alle poesjes anders smaken en voelen. Peter besloot mijn voorwerk handmatig af te maken. Nadat ik mijn beste vriendje zijn regenjasje had omgedaan, draaide ik haar benen naar me toe en begon haar heel langzaam te nemen. rustig schoof ik centimeter voor centimeter hard kloppen mannenvlees in haar drijfnatte knijpende poesje. Diep in haar blauwe kijkers kijkend begon ik haar langzaam te neuken. Weldra versnelde ik mijn tempo en al snel namen wij elkaar als bezetenen. Omdat ik ervan hou om mijn hoogtepunt flink uit te stellen, nam ik afscheid van haar na een spetterend orgasme van deze blonde schone. Opnieuw boven gekomen was pretslet Karin in de mood voor een stukje van de gastheer. Ze knielde en wist mij met haar orale kunsten weer te reanimeren.

Ik vleide haar neer en we gingen er voor, met lange halen nam ik haar, Deze dame komt altijd zeer heftig klaar, wat ik als een prachtig schouwspel zeer kan waarderen. Het kostte me dan ook de nodige moeite om niet mijn "payload af te werpen" vooral omdat ze spuitend om mijn knoeperharde lul klaarkwam, met veel herrie en dito omstanders naaide ik haar stevig door, net toen ik bij het point of no return kwam trok ik me terug. Deze avond mocht voor mij eeuwig doorgaan,wat een heerlijk seksspel voltrok zich om en rond mijn persoontje heen. Twee weken druk geregel vielen van me af. Ik verliet de etage voor een korte break en een kijkje bij "the others". Even wassen en een drankje later zag ik op de andere matrassen dat de verlegen dame T. niet langer meer verlegen was maar met meerdere heren stevig te keer ging.

Wauw deze dame wist wat ze wilde en nam wat ze wou,wat een spectaculaire beelden zijn dat toch steeds weer, lekkere dames met dito heren die zich heerlijk aan elkaar en de lust overgeven. Naast haar lag L ook een blonde dame die reeds vaker op onze parties was. Ik vlijde me naast haar neer, in de kamer was een soort pauze ingelast en begon heerlijk langzaam te vrijen met T. Al snel was ik weer op oorlogssterkte. T. ontpopte zich als een waar oraal sexbeest die me al snel de wereld om me heen deed vergeten,maar zo snel gaf ik me niet gewonnen, na een lange tongzoen besloten we om ook maar even te pauzeren. Niet veel later nam ik haar mee naar boven alwaar we onze stoeipartij voortzetten.

Terwijl ze stevig langs achter werd genomen, keek ze me aan met wat je niet anders kan noemen dan "zaadvragende ogen"en smeekte me om mijn zwemmertjes. Dit was teveel van het goede, ik had nog veel meer willen doen, maar ik maakte de fout haar te vragen waar ze mijn zaad wilde hebben, ze kreunde en keek me zo vreselijk geil aan terwijl ze kreunde "in mijn gezicht", ik keek in die mooie ogen en het volgende moment kwam er een ware tsunami van kokend zaad uit mijn ballen naar voren gestuwd, door mijn kloppende schacht en opgezette eikel. Het zaad spoot in dikke stralen over haar heerlijke gezicht,meer weet ik niet. De kleine dood zette zich in, heftig schokkend en (van anderen vernomen) wild grommend kwam ik klaar en viel van de aardkloot om pas veel later, met mijn nog steeds knalharde naschokkende lul in haar mond weer iet wat tot mijn positieven te komen.

T echter bleef aan mijn staaf zuigen alsof het een gouden lolly was en ik bleef spastisch schokkend na genieten. Langzaam werd de kamer weer zichtbaar en ik zoende T op haar mond. Met de zilte smaak van mijn sperma nog in de mond zoende ze me geil terug. Langzaam liep de avond ten einde, meerdere heren vertrokken, iedereen was het erover eens dat dit een geweldige party was geweest. Veel mensen kwamen elkaar voor het eerst tegen, geen onvertogen woord en iedereen had meer gekregen dan verwacht.

Ik deelde de flessen wijn die over waren gebleven uit onder de dames (oud gebruik op onze erofeestjes) en samen met Bo. bleef ik achter en liepen we de kamer nog eens na om deze op te ruimen en te ontdoen van feestresten. In de auto terug wisselden Bo. en ik ervaringen uit en we waren het erover eens dat dit wel een zeer geslaagde avond was geweest. Er belden nog 2 dames om mij te bedanken voor het feestje en toen was het weer over.

Tenslotte wil ik iedereen die aanwezig was bedanken voor een onvergetelijke avond, immers zonder gasten geen feest.

Bedankt allemaal en hopelijk tot ziens op ons volgende EROfeestje.

Terug naar overzicht


SDC.com is wereldwijd de grootste online swingerscommunity waar je als lid makkelijk en snel swingers en singles bij jou in de buurt kunt vinden.

Klik op de banner en word vandaag nog gratis lid!

Mis niets meer van ons opwindendende nieuws over party's, seks, swingen en lifestyle en sluit je nu gratis aan bij de Erofeestjes community. Met onze nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en extra's.