Geile verhalen "Veel heren, overal lichamen en slepende agenten"

Inloggen leden
Erofeestjes | Keihard de lekkerste

Geschreven door P.

Sluts & Studs

"Veel heren, overal lichamen en slepende agenten"

Zo alweer het tweede Megaherenoverschotfeest (leuk woord voor galgje). Deze keer hadden we het vanwege de vakantie op onze feestlocatie in Amersfoort gepland. Mede doordat we goed bezig zijn met onze website etc. was er veel animo voor dit feest. We mochten weer een hoop nieuwe dames en stellen verwelkomen, ook hadden we leuke nieuwe heren geselecteerd. Om even over zevenen was ik reeds on-site, ook Maup en Peter kwamen net na mij het parkeerterrein op rijden. Dus snel met de eigenaar en zijn vrouw e.e.a. doorgenomen. En toen de ruimte iets naar onze wensen aangepast, Peter's verlichting geplaatst etc.

Net voor achten meldden zich de eerste gasten, om kwart voor negen waren zowat alle dames en stellen binnen, en konden de heren hun entree maken. Peter en ik waren voornemens om niet te snel uit de kleren te gaan, en Maup... na ja lees maar verder :-). Druk druk druk, vooral in het begin, je wilt toch even met iedereen kennismaken of een praatje doen. Maar de gasten inschrijven etc. vraagt een boel tijd. Peter en Maup maakten de nieuwkomers wegwijs, ik kon het nieuwe polsbandjes systeem uitleggen enzovoorts. Rond half tien werd er gekeken wie er zou beginnen etc. Cor hield zijn introductie over condooms in vuilnisbakken gooien, niet met hakken op de matrassen etc. Weldra gingen de eerste vrouwen uit de kleren en begon het feest vorm aan te nemen.

De matrassen werden gevuld met mooie dames en heren, gekreun en gesteun vulde de ruimte. Sommige mensen waren nog maar net binnen en lieten eerst de sfeer over zich heen komen. Anderen waren reeds in leuke lingerie en weer anderen lieten zich niet onbetuigd op de matrassen. Ik had echter vooralsnog geen tijd om “hide the salami” te spelen, nog kwamen er een paar mensen binnen, die mijn aandacht vereisten. Maup stond ondertussen alweer vrolijk kwispelend voor een bloed mooie blondine die zijn vrolijkheid met plezier omarmde. Haha hij slaagt er ook altijd weer in om als een van de eerste los te gaan. Peter was reeds gedeeltelijk ontkleed en ik kwam tot de ontdekking dat ik mijn boxershort was vergeten. Dan maar zonder nietwaar?

Tja, in de speelhoek was het een gekrioel van lichamen, dames en heren waren in alle mogelijke posities aan het vrijen en zo te horen en te zien met veel jolijt. Ik wilde me er niet tussen wringen, da's niet mijn ding, maar was ondertussen wel "zo geil als Martine Bijl" geworden. Op een bank vond ik P. en zijn vriendin T. Aan deze lekkere dame had ik goede herinneringen van onze laatste herenoverschotparty, dus ik melde me bij haar. Dat bleek een gouden greep want deze dame wilde mijn beste vriendje zo snel als mogelijk op oorlogssterkte brengen en wat werkt dan beter dan een mondelinge overhoring. Gezeten op de pik van P. reed ze heerlijk op en neer en ondertussen probeerde ze op mijn Duitse staander te zuigen. Lastig standje, vandaar dat we al snel wisselden van positie, nu nam P haar hard van achteren op zijn hondjes terwijl ik mijn dikke paal zo diep mogelijk in haar keeltje stootte, precies zoals de dame wenste.

Om het ons gemakkelijker te maken stelde P voor om naar de speelhoek te verkassen, goed idee. In de hoek van de speelplaats vonden we een mooi plekje. T ging lekker op haar rug liggen en P. reeg haar aan z'n speer, terwijl zij op mijn blanke sabel sabbelde, brr. Met veel plezier zoog ze me keihard, P. stelde voor om te wisselen, dus regenjasje aan en mijn pik langzaam in haar sappige poesje geduwd, haar knieën op getrokken begon ik haar langzaam te vullen met heet mannenvlees. Stotend neukte ik haar naar een orgasme terwijl een andere heer zijn pik in haar mond stopte. Kreunend en schokkend kwam ze klaar, dat was voor mij aansporing om haar wederom stevig door te neuken, nogmaals kwam ze spuitend klaar, ik voelde mijn ballen kletsnat worden van haar sap. Nog 1 keer naaide ik haar naar hoger sferen, toen was ik op, haha.

Mijn conditie wordt steeds beter maar voor een vrouw als dit moet je zowat een marathonloper zijn. Snel even wat drinken en douchen, tijd voor een praatje hier en daar. Veel leuke gasten die allemaal aandacht verdienen. Maar ja, er waren ook veel leuke dames en dus maakte ik me weer vrij om me daar "op te werpen".Voor de speelhoek kijkend naar de vrijende massa stond ik naast een leuke lekkere dame met kort haar en even kort rokje aan. We praatten wat en ik streelde haar bilpartij. Wat een heerlijke kont, tja ik ben nu eenmaal meer een billen dan een borstenman. Ze begon haar partner te zoenen en duwde haar achterzijde, tegen mijn reeds opstijvende pik.

Ik kneedde haar borsten en streelde haar poesje met mijn andere hand. De dame in kwestie reageerde welwillend op mijn acties. Ik vroeg aan een passerende heer even een condoom en na enig geworstel met het racerubber, duwde ik langzaam haar natte grotje vol met mijn "directie-erectie". Zij stond met haar benen wijd, kont naar achteren en onderwijl pijpte ze haar heer heerlijk. Omdat er best mensen naar ons keken besloot ik om er dan ook maar een echte show van te maken en neukte haar op een manier die niet zou misstaan in een pornofilm. Met 1 hand omhoog en mijn heupen zodanig dat de dame naast me (T.) een goed zicht had op mijn arbeid. Zo pompte ik zeker 10 minuten in haar natte strakke gleufje.

Ze kwam sidderend klaar en toen nam ik even een Coca-Cola light break. Ik kwam na deze pauze Ka. Tegen. Een lekkere blonde dame die ook reeds een bekende was van mij en mijn beste vriendje. Ik vond haar zittend op de bank en toen ik haar voorstelde om mij eens heerlijk te pijpen, een kunstvorm die zij zeker tot in de finesses beheerst kwam ze gelijk in actie. Heerlijk zoals ze mijn opstijvende middenbeensbeentje verwende, dieper en dieper. Toen ik tenslotte in vol ornaat voor haar stond, nam zij mijn twee decimeters mannenvlees volledig in haar mond, neussie-buikie was een feit. Zonder dralen stootte ik mijn lul diep in haar mond en keel. Heerlijk en bijna te veel, maar deze dame moest ook beloond en dus keerde ik me achter haar lekkere billen en duwde mijn pik diep in haar natte grotje. Zo stootte ik me gek in haar, ondertussen genietend van de aanblik van de rest van de party-people.

Grappig was wel dat het bankstel steeds verschoof zodat dit hinderniswippen werd. Na een lange tijd van stevig palen was ik op. Nat van het zweet viel ik op de bank neer. Ka was echter nog steeds in de stemming en viel gelijk weer aan op mijn jongeheer. Zonder rubber begon ze weer aan haar mond op lont beademing. Tjemig de pemig wat moest ik me concentreren om niet meteen mijn ballen leeg te spuiten in dit gulzige mondje. Terwijl ik daar lag te kronkelen zag ik L en T (dames die mij luttele dagen daarvoor onder "handen"hadden genomen) staan kijken en lachen om wat wel mijn komische gedraai moest zijn. Maar dat was van later zorg eerst dit maar eens doorstaan.

Ik beloofde Ka mijn zwemmertjes bij haar onder te brengen en nam voor nu afscheid van haar. Even verderop aan een tafel stonden diverse dames en heren te praten. T. stond met 1 been omhoog op een barkruk, dat was voor mij een ideale kans om gezeten op de grond haar kutje eens lekker te likken. Prompt viel ze zonder woorden, ze was immers in gesprek en haar kutje werd heerlijk nat. Peter kwam bij haar staan kneedde haar borsten en zoende haar op haar mond. Na een korte tijd ging ik weer staan en nu zoende ik haar op haar mond zodat ze haar eigen smaak kon proeven. Ik tornde haar mee naar de zithoek die we nu voor ons zelf hadden.

Daar ging ik zitten, had ik wel verdient vond ik. Ze begreep mijn gebaar en liet zich allengs over mijn harde staaf zakken. Gehurkt begon ze me te berijden als een volleerd amazone. Plots stopte ze, kramp in haar been. Maar al snel was ze weer aan het rijden nu met haar rug naar mij toe. Peter gebaarde me haar een klets op de billen te geven, enigszins voorzichtig probeerde ik dat en door haar reactie wist ik meteen dat ik dat nogmaals en harder moest doen. Met rode billen bereed ze me nu tot haar hoogtepunt. Daarna was het rubber af en stokslobberen.

Hoewel ik nu reeds mijn kookpunt bereikt had en zij ook mij tot het uiterste dreef met haar missie om mij perse deep-throat te geven, had ik mijn lading aan Ka. beloofd dus nam ik na een heerlijke pijpsessie afscheid van mijn gezelschap. Even tijd voor een was- en drink beurt. Ondertussen was het een stuk later geworden en hadden diverse gasten ons reeds verlaten. De volgende dag vroeg op of de oppas waren een veel gehoorde redenen. Bij de matrassen liep ik tegen een leuke blonde dame op die ik zei dat ik graag nog even wilde gangbangen. “Zodra ik terug ben" zei ze en liep even weg. Niet veel later kwam ze terug en we hadden het rijk voor ons alleen. Heerlijk zoenend begon ik haar natte spleetje te vingeren.

Dit was een voor mij nieuwe dame dus dan is het altijd zoeken wat iemand lekker vindt. Maar mijn handenarbeid werd gewaardeerd met een heerlijk hoogtepunt, en nog 1. Toen nam zij het heft in mond en zoog me heerlijk af. Daarop besloot ik om haar eens stevig te nemen. Deze dame wist wat zij wilde en ik wilde dat zij dat wist. Dus draaide ik haar op haar zij en begon haar achterlangs te neuken. Hard pompend reed ik haar klaar. Aangemoedigd door ons publiek onder wie haar partner deed ik het zelfde kunstje nog maar eens en weer kwam ze heftig schokkend klaar dus toen nog maar eens en ook nu weer kwam deze heerlijke dame op mijn stampende steel klaar. Uitgeput lag ze naast me.

We praten nog wat en toen nam ik afscheid van deze mooie, moeie maar vooral lekkere dame. Het werd te veel voor ondergetekende. Ik zag Ka en vroeg haar mij te bevrijden van het beknelde gevoel in mijn op springen staande ballen. Staand tegen een bank geleund werd ik door haar gepijpt met een hoofdletter P. Ook duwde ze mijn pik tussen haar borsten om haar op zijn Russisch te lijf te gaan. En al snel weer ging ze verder met pijpen. Het was meer keelneuken dan nog pijpen te noemen. Steeds harder en dieper.

Om haar te ontzien en me zelf te ontlasten, gaf ik een paar snelle rukken aan mijn tampeloeris en boem, 1 avond heerlijke geile seks viel van me af in een oerknal gelijktijdig met een oerkreet en een elektrische schok door mijn lijf. Zaad spatte over haar lekkere voorgevel en zij begon weer aan de punt van mijn lul te zuigen. Ik wilde door mijn benen zakken maar ze duwde me tegen de bank aan, niet ophoudend met mijn leuter te bewerken. Zoekend naar genade viel ik van haar af om bij te komen. Wat een letterlijk spetterend eind van een feestje was dit. Twee andere heren namen nu mijn voorbeeld over en gingen nu met Ka. verder.

Voor mij was het echter einde oefening, deze avond had zijn tol geëist en ik ging graag lekker douchen en aankleden. Zo dat was weer een verslag, groet en tot de volgende keer.

O ja nog even dit, halverwege de avond vond de politie het een goed plan om een verkeerd geparkeerde auto weg te slepen, hierop liepen enkele gasten schaars gekleed naar buiten om hun heilige koe te verplaatsen, op zich ook wel weer een leuk gezicht natuurlijk, maar erg vervelend om het zo te doen en niet even aan te bellen bij ons. Voor bezoekers dus nogmaals parkeer even netjes op het parkeerterrein of verder op in de straat. Anders kun je in je adamskostuum naar je automobiel rennen.

(dit verhaal speelt zich af op de oude locatie in Amersfoort. Intussen hebben wij een nieuwe locatie met prive parking)

Terug naar overzicht


SDC.com is wereldwijd de grootste online swingerscommunity waar je als lid makkelijk en snel swingers en singles bij jou in de buurt kunt vinden.

Klik op de banner en word vandaag nog gratis lid!

Mis niets meer van ons opwindendende nieuws over party's, seks, swingen en lifestyle en sluit je nu gratis aan bij de Erofeestjes community. Met onze nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en extra's.