Geile verhalen "Voorpret, Opwarmen, de Eerste Schokken, Sekstrein!"

Inloggen leden
Erofeestjes | Keihard de lekkerste

Geschreven door Slet N.

Sluts & Studs

"Voorpret, Opwarmen, de Eerste Schokken, Sekstrein!"

de Voorpret!:
Ik wilde nieuw fris en kinky de eerstvolgende Sluts & Studs instappen. Dus begon er een gezonde stoute voorpret in mij te broeien die gevoed moest worden met de aanschaf van een nieuw geil inspirerend outfitje. Ik was toe aan een nieuwe verpakking, ik wilde me geil en beschikbaar voelen en ik wilde er alles aan doen om er voor te zorgen dat die geile vonk zou overslaan als ik weer zalig de bronstige mannen tegemoet zou treden in de eerstvolgende Sluts & Studs bij Peet en Mike in de Berghut! God wat kan voorpret een vrouw kleddernat krijgen! De avond zelf is natuurlijk al geweldig, maar de voorpret maakt het dubbel zo lekker! Dus ben ik het World Wide Web ingedoken op zoek naar een nieuwe kinky outfit! Het mocht wat kosten dit keer maar dan moest het ook leuk zijn! Wat een wereld aan sites kan je vinden tegenwoordig als het om kinky fetish kleding gaat! Alleen ik ben niet zo'n Neckerman/Wehkamp meid die online besteld, en al helemaal niet als het om goed passende persoonlijke geile setjes gaat. Dan ga ik liever naar een winkel ergens in Nederland BV. Maar die winkels vallen één voor één om door de moordende "webwinkel" concurrentie van goedkope "wannabe" creaties.

Stuk voor stuk leuk op de foto's, helemaal als je ziet wat voor een supermodellen ze gebruiken als paspoppen, maar stuk voor stuk veel te duur als je de kwaliteit en pasvorm dan bekijkt als het op je deurmat valt. Dus door schade en schande wijzer te zijn geworden wil ik toch echt zelf passen en daarna pas kopen! Uiteindelijk ben ik goed geslaagd bij Desiree Webers in Amsterdam. Daar werd ik echt koopziek! Tsjees, als je eenmaal aan het passen bent wil je alleen nog maar meer, en dan is het goed dat ik Aart bij me had die niet klakkeloos continue de creditcard trekt haha... En dan die schoenen van Desiree! Wow! Ik wilde ze allemaal! En al die heerlijke setjes die in de rekken hingen. Afijn, gelukkig en trots met een paar creaties vertrokken waarvan ik er ééntje zou gaan aandoen, een stretch latex minirokje met bijpassend topje, glimmend strak om mijn lijfje met overal ritsjes om los te zippen waardoor je de geile inhoud eruit mag "pellen" hmm lekker teasend en stout en zeer toegankelijk, maar toch met stijl en fun! Lekker

Het Opwarmen!:
Op Vrijdag middag al heerlijk liggen badderen, nagels in de lak, lotion all over, fris geschoren en met een stoute maar simpele make-up was ik er klaar voor! Nog een keer mijn pakje aan om te zien of het echt allemaal oké was, vooral mijn nieuwe stiletto's stonden geweldig en ik voelde me mooi geil en beschikbaar, god ik was er helemaal klaar voor. Handdoeken en andere spulletjes in de tas en hopla de auto in, het was al kwart voor negen! Maar het is maar een half uurtje rijden dus zouden we op tijd binnen zijn voordat het hete geweld mocht beginnen. De oppas was gearriveerd en wij konden vertrekken. Eenmaal binnen in de Berghut bleek het al goed vol te zijn met mannen en stellen.

Ik werd meteen aangesproken door een hele groep leuke mannen die me de vorige keer zou verschrikkelijk hadden laten genieten. Ik had in de periode voorafgaand aan deze avond al met heel wat mannen contact gehad via mail en het was leuk ze nu weer in levende lijve te zien! Ik was dan ook zo in gesprek met Jan en alleman dat ik nauwelijks doorhad dat de gordijnen waren opengetrokken en het feest mocht beginnen. Ik hoorde boven de gesprekken aan de bar uit dat er al heerlijk geile actie bezig was in de matrassen hoek! Sterker ik werd door verschillende mannen gevraagd of ik ook niet die hoek in wilde hmmm, heerlijk is dat!

De Eerste Schokken!
:
Ik heb dan ook uiteindelijk mijn gezellige gesprekjes af moeten kappen omdat ik vriendelijk verzocht werd aan het verzoek te voldoen. Nou hé-le-maal geen probleem hoor. Met mij liepen een man of 5 mee en nestelden we ons te midden van het geile gedruis op de matrassen! Ook op de bankstellen was het al een heerlijk hete bende aan het worden waar de draden heerlijk zaad al spontaan en doelbewust over de hete lijven van mijn mede vriendinnen werden uitgespoten... hmmm dat beloofde wat! Bij mij was het schoentjes uit en werd ik impulsief op mijn knietjes gedwongen en gulzig nam ik meteen een heerlijk harde paal in mijn mond, hmmm wat is het toch gruwelijk lekker om te voelen hoe hard en geil een man wordt als je hem "ballsdeep" in je keel laat klokken.

In mijn beide handen ook twee harde kloppende pikken en overal handen over mijn lijf! In no time kreeg ik mijn eerste beloning al! Spontaan spoten er twee mannen ongegeneerd hun geil opgespaarde room vol in mijn gezicht, haar en nek en terwijl ik gretig de laatste druppels weg zoog bood zich alweer de volgende lichting heerlijk geil speelgoed aan! Ik werd al pijpend voorover geduwd en voelde hoe de eerst pik al soppend diep in mijn poes doorstootte: "Oh god ja, pak me maar, doe maar met me!" kreunde ik terwijl ik nog heftiger en dieper een volgende dikke pik achter in mijn keel liet pompen. "Dit ben ik", dacht ik toen, "Hier ben ik voor gemaakt", ik was intens gelukkig dat ik hier aan toe mocht geven en werd geiler en geiler! Het werd heter en het opwarmen had nu plaats gemaakt voor een diepe geile oerdrift in mij, ik moest simpel en continue hard afgepaald worden! To the point, niet te veel gestreel en liefhebberijen, nee ik had mannen nodig met initiatief! Mannen die begrijpen dat ik er ben om geil en hard aangepakt te worden, mijn geile inwendige stoomtreintje begon op druk te komen en ik wilde die druk alleen maar opbouwen! Hmmm god wat zalig!

De Sekstrein:
Het gekreun en gegil in mijn directe omgeving was zo opzwepend ik werd er gek van, overal om me heen lagen heerlijke vrouwenlijven te schokken en te beuken. God wat zalig om me midden van al dit geile geweld te mogen toegeven aan die smerige haast dierlijk geile oerdrift die de mannen op me wilden loslaten. Ik keek vlak naast me en zag hoe een vriendin naast me onbehoorlijk diep geneukt werd, ze lag op haar rug en ik keek heerlijk dichtbij naar het sterke mannenlijf, ik zag zijn ballen kletsen tegen haar kont terwijl zijn harde paal steeds weer extreem diep in haar schuimend poes pompte. Ze lag op haar rug haar benen waren helemaal omhoog gevouwen en haar voeten staken boven alle mannen lijven uit. Gekromde ruggen beukte slag na slag diep in haar, ik hoorde haar keeltje kokken van het geile slijm en het spetteren van haar poes! Ik zelf kreeg net een heerlijke spontane geile kwak zaad in mijn mond en gezicht en gretig begon ik het op te zuigen en af te likken!

Een man plantte twee vingers in mijn kleddernatte poes, ik kon hem geeneens zien door alle lijven om me heen, maar in no time had hij mij G-spot gevonden en met een extreem geile harde roffel in mijn natte poes vulde mij g-spot zich met mijn geile sappen... en die vonden maar één uitweg! Met een dierlijke brul perste ik mijn geile sappen schokkend naar buiten en met een enorme straal spoot ik mijn minnaar helemaal onder het neukgeil. Ik squirtte en spoot geil uit mijn poes alle kanten op. Ik kronkelde en schokte maar werd hard en stevig in bedwang gehouden door de groep mannen waardoor één van die stouterd tussen mijn benen plaats kon nemen. Hij plantte zijn enorme eikel tegen mijn krampende druipende lippen en met een heerlijke stoot perste hij met zijn harde eikel mijn kutlippen wijd uiteen. "Ohh god ja!! Neuk me dan! Paal me vol af!" brulde ik. Alle gevoel van gêne viel van me af, ik mocht hier eindelijk toegeven aan die geile neukteef die ik zo graag wil zijn.

Hij hield zich dan ook niet in en met enorme beuken ving mijn lijf de harde pompende klappen op van zijn bekken, het kletsen van zijn ballen tegen mijn druipende geile kont klonk door de hele ruimte en zweepte mezelf en misschien anderen nog meer op naar dierlijk geile instinctieve neukdrang! Het was zooo lekker zijn enorme paal diep in me te voelen doorstoten, maar ook te zien hoe wel 8 andere geile harde palen klaarstonden hetzelfde te gaan doen met me! Gewoon eerlijk, geil en openlijk genieten van een enorme groep harde pikken die me één voor een zouden afpalen! Bij elke klap van zijn eikel diep achterin mijn poes voelde ik mijn orgasme dichterbij komen! Een aantal mannen om me heen hielden het niet meer en spoten met een heerlijke diepe brul brutaal hun zaad in mijn opengesperde mond.

Ik snakte naar adem maar proefde gretig het geile zaad dat in mijn keel schoot. Ik voelde hoe de klodders zaad van mijn kin en tieten dropen, hoe ik dreef in het geil van mijn minnaars en hoe ik schokkend, gillend en steunend naar een extreem geil orgasme werd gepaald! Ik hield het niet meer en een overweldigende golf van warm geil genot kolkte door mijn lijf, ik kwam zo bruut geil klaar. Hmmm ik bleef schokken en kronkelen, ademde nog nauwelijks, alles was een waas voor mijn ogen. Mijn lijf bonkte van geilheid, mijn mond vol open om naar adem te snakken, mijn poes zalig geil opgezwollen van alle geile pompende palen en mijn borsten, die onder een laag geil zaad glommen, deinden op en neer door mijn schokkende adem en de slagen van de geile lijven van de mannen die hun harde palen diep in me beukten.

Ik zag en het voelde alsof ik zweefde en raakte in een geile trans terwijl mijn lijf maar doorkolkte van dierlijke natte geile passie, ik bleef erin en heb denk ik in die periode wel 12 mannen gehad die me één voor één snoeihard bleven neuken... zalig was het om te voelen en te zien hoe ze stuk voor stuk hun zaad vol uit hun palen lieten knallen doordat mijn krampende geile strakke neukpoes ze naar weer een geil orgasme had geknepen. het was seks zoals seks bedoel is: eerlijk, geil, gepassioneerd en dierlijk direct! Uiteindelijk ploften we allemaal geil moe voldaan en met een zalige glimlach neer in de matrassen, ik kwam weer terug op aarde. Tijd voor een drankje.

Een Nat Drankje:
Ik werd vriendelijk en hoffelijk door een paar mannen van de matrassen geholpen, een ander bood me een drankje aan en gretig dronk ik het water dat de voorraad aan vocht weer aanvulde , ik had namelijk echt wijnglazen vol uit mijn poes lopen spuiten... en was echt toe aan meer vocht. Heerlijk gedoucht, maar niet alleen haha, overal waar ik liep was wel een dankbare man waarmee ik even mocht stoeien en knoeien. Zo ook onder de douche waar ik eigenlijk wilde opfrissen ontving ik een heerlijke straal zaad die vol over me heen werd gespoten... hmm wat stout en fout. Maar de zeep spoelde alles schoon en het werd tijd om nu echt even bij te komen aan de bar.

Daar stond ik gezellig te kletsen met een groepje mannen, mijn ogen gingen door de ruimte en overal waar ik maar keek zag ik passie en lust! Op de bankstellen bij de bar ving ik door de groep mannen een glimp op van een meid die bruut geil het bankstel werd ingeneukt, aan de bar stond een dame die een bestelling wilde doen, ze boog zich voorover om de barman in te fluisteren en terwijl ze haar biertjes en wijntjes bestelde schoot er ineens van achteren een dikke hard paal in haar poes! Geweldig! Ze ging gewoon door met haar bestelling terwijl ze brutaal werd afgepaald als staand aan die bar, hmm lekker! Op de banken bij de matrassen was het al niet minder rustig, daar zaten twee heerlijke meiden, de een rukte hele hordes mannen af, geraffineerd melkte ze dikke gulpen geil uit die heerlijke palen! Werkelijk wat had zij een enorme laag geil zaad op haar lijf glimmen, ik besefte me dat ze misschien wel een uur daar had gezeten en haar hele haar gezicht en mooie lijf glansde trots van enorme geile klodders zaad!

Hmm wat fijn voor haar dat ze hier zo van mag genieten dacht ik. Ze stond op dat moment op en kwam op me af en we hebben hartstikke leuk zitten kletsen. Ik werd alleen even afgeleid doordat er een man me vertelde dat hij me "bezig had gezien..., ik was wel OK", zei hij. Hij kwam vlak voor me staan en voor ik het wist voelde ik brutaal zijn vingers in mijn vuurrode opgezwollen kutlippen persen. Tsjees wat brutaal! Ik stond gewoon aan de bar met mijn sexy-kleding aan, mijn hoge hakjes en een glas wijn in mijn hand. Ik had een groepje vrienden om me heen en ik was aan het kletsen met een paar mannen terwijl dit alles gebeurde. Hij fluisterde in mijn oren dat hij me binnen 10 seconden zou laten spuiten.

Ik was wat perplex van zijn directheid, en floepte er uit (als een soort van stoer antwoord): "Oh ja, nou dat moet ik nog maar eens zien".. Nou dat heb ik geweten! Hij had geen 10 seconden nodig.. binnen twee seconden spoot er een enorme straal geil uit mijn poes, mijn benen dropen kleddernat van al het gespetter en een haast gênant grote geile plas squirt-geil vormde zich rondom mijn hoge hakken en de poten van de barkrukken. Ik stond letterlijk in een plas geil die hij spontaan uit mijn poes wist te pompen met een zeer geraffineerde maar harde roffel op mijn G-spot. Jezus, zomaar midden in de zaal, met allemaal mensen om me heen liet deze man mijn kut helemaal leegbruizen! Iedereen kon zien hoe mijn poes werkelijk openstond en die heftige geile straat sap uit me leegspoot! Mijn benen iets uiteen en trillend stond ik me vast te houden aan de bar en de dame naast me. Iedereen keek geil en zelfs verbaasd naar het geile tafereel.

Ik schokte maar door en ging haast door mijn knieën en er schoot spontaan een geile oerbrul uit mijn keel, ik squirte de hele boel onder! Ik was helemaal van slag. Maar de man had zich alweer van me weggedraaid. Ik was wat perplex/aangeslagen en wilde stoer antwoorden: "Goh doe je dat thuis ook zomaar ongevraagd...? " De man had zich omgedraaid en kwam weer terug en presteerde het opnieuw om me nog een keer door mijn knieën te laten knikken en weer een enorme harde geile straal sap uit mijn poes te laten spuiten.. hmmm mixed emotions.. aan de ene kant bruut geil en intens dominant, aan de andere kant mij net iets te macho... maar wel lekker.... dweilen met de kraan open. Ik had er om gevraagd blijkbaar. en wie zaait... zal oogsten.

Een Zoet dessert:
Eenmaal bijgekomen en bijgetankt met wijntjes en water wilde ik wel weer opnieuw de feestvreugde induiken. Dus weer richting de matrassen. In notime lag ik op mijn rug en voelde hoe een tong mijn hete poes en klit in vuur en vlam likte, ik kronkelde over de matrassen en moest in bedwang gehouden worden. Naast me kroop Karin mijn kant op terwijl ze luidkeels geil genoot van een paal die ze diep in haar poes voelde boren. Karin keek naar beneden, ik omhoog en impulsief begonnen we elkaar te tongen, tsjees wat was dat geil! Ik voelde hoe haar mond op de mijne werd geperst door de beukende slagen van haar neukende geile minnaar! Mijn gezicht zat vol zaad door een man die vlak daarvoor trots zijn pik had leeggespoten in mijn mond. Karin likte me helemaal af en bronstig geil kroop ik rechtop en trok haar over me heen. Haar tieten glibberden op de mijne door al het geil dat van onze lieven droop.

Karin pakte mijn gezicht dat in een kussen lag en begon me intens te zoenen. Ik zag hoe mijn Aart plaats nam achter Karin. Ik keek over haar schouders langs haar rug naar haar glimmende kont en ik zag hoe intens hard en stijf Aart zijn pik naar beneden richtte, met een blik van verstandhouding paalde hij zijn pik spontaan en direct diep in haar kletsnatte poes! Karin die net mijn nek schoon likte brulde en gilde hard in mijn oor en ik moest hard lachen van haar reactie, God wat een heerlijk geil wijf is ze! Ik hield haar met mijn armen en benen in bedwang zodat Aart al zijn geilheid hard en diep achterin haar opgezwollen afgeneukte poes kon pompen! God wat geil was het gevoel van het lijf van Karin dat hard en schokkend vol op het mijne werd vastgeneukt! Ik schokte door de slagen van Aart in haar geile poes! Ik hoorde haar dierlijk grommen terwijl ze de enorme slagen van die paal opving. Het geil lekte uit haar poes en op mijn buik, ik voelde hoe Karin in extase raakte.

Aart neukte haar zo Godgeklaagd diep en hard dat ze opnieuw spontaan klaarkwam en krampend lag te schokken boven op me! Dit maakte een andere man zo verdomd geil dat hij heerlijk zijn zaad in Karins gezicht spoot waardoor we al zoenen het zaad over elkaars mondjes verdeelden. Dit was zoooo geil... ik wil dit veel en veel vaker dacht ik toen! Aart pompte maar door. Ik lag nog steeds op mijn rug, Karin missionaris over me heen, onze tieten masseerden elkaar, haar tong flitste langs de mijne en twee onbekende vingers zetten mijn poes in vuur en vlam terwijl Aart Karin orgastisch klaar neukte op z'n hondjes, en er al weer een andere man zijn zaad uit zijn eikel liet knallen valk bij onze gretig opengesperde mondjes. Dit was een perfect dessert van een super geile avond! Een heerlijk zaad bacchanaal! Het is zo lekker om de uitdrukking van een vrouw te zien vlak voor je, terwijl ze op je ligt en je haar lijf voelt beuken door de geile slagen van een harde pik in haar poes... hmm. ... Ik wilde meer!! Ik wilde weer geneukt worden en duwde Karin achterover. Nadat Karin op haar rug op het matras beland was kreeg ze meteen die harde eikel van Aart diep in haar keeltje en meteen twee handen vol harde pikken.

Ik kroop op mijn knieën al likkend langs haar tieten en buik naar beneden totdat ik mijn tong diep en gretig geil in haar natte bloedhete kut liet flitsen, ze opende haar benen wijd uiteen, schokte bij de aanraking en een zucht van geilheid golfde door haar lijf. Ik zat op mijn knieën en likte gulzig geil al het hete sap uit haar poes. En dat nodigde blijkbaar erg uit want meteen voelde ik een harde paal tegen mijn lippen duwen. Ik keek achterom en zag een heerlijke vent met dito paal klaarstaan om me genadeloos diep te neuken. Maar nog voordat hij kon stoten, spieste ik me muurvast op zijn paal door mijn kont in een harde stoot naar achteren te beuken. Oohhhh wat zalig! Hij bleef gewoon zitten met zijn pik hard en fier vooruit en geraffineerd pompte ik mijn geile poes vol en diep over zijn kloppende harde paal. Diep tot aan mijn baarmoeder stootte ik door en dan weer helemaal tot het puntje van zijn harde paarse eikel liet ik mijn lippen van hem afglijden, om dan weer hard en diep mezelf vol op zijn mega pik vast te spiezen. God wat een heerlijk geil idee, dat me dit overkwam.

Dat ik Karins sappen likte terwijl ik een andere man vol neukte! Aart was naast me gekropen en terwijl ik de klit van Karin in vuur en vlam likte duwde hij met twee vingers haar lippen uiteen.. ik hoorde een diep kreun uit de keel van Karin komen toen dat gebeurde. Ze had haar keel vol met een enorme geile zuiger die haar strotje geil vol pompte met zijn vlees, maar die oerkreet kwam diep uit haar binnenste toen Aart haar G-spot liet volzuigen met geil dat maar op één manier haar uitweg zou zoeken. Ik werd ondertussen wel zo genadeloos hard afgeneukt door de man achter me dat ik alleen nog maar kon vasthouden en meebeuken. Mijn mond ging op en en ik snakte geil naar adem door de heftige neukbeurt die ik kreeg. En net toen ik hapte naar lucht krampte Aart de geile poes van Karin vlak voor mijn gezicht naar een geil orgasme!

Karin haar rug bolde op haar poes stootte omhoog door het klaarkomen en met een enorme brul spoot ze een enorme geile straal kutsap vol in mijn mond! Mijn hele gezicht was in één keer kleddernat en gulzig dronk ik haar spuitende kut leeg! Ik werd wel zo smerig geil van dit alles dat ikzelf ook spontaan klaarkwam en me muurvast pinde op die geile paal die me helemaal delirium had geneukt! Mijn poes krampte en ik kwam extreem heftig klaar terwijl de man diep in me met een enorme kreun zijn condoom vol warm geil spoot diep in mijn krampende geile poes! Drie mensen die tegelijkertijd klaarkwamen is wel zo overweldigend geil dat het een soort van lawine effect gaf op de omstanders.

Spontaan kwamen drie mannen klaar die al staand grote stralen zaad vol over mijn rug en Karins buik spoten. Ik plofte op Karin terug en samen hebben we heerlijk zoenend elkaar schoongelikt en daarna moe en extreem voldaan zijn we weer de douches ingedoken, ditmaal twee meiden onder de douche haha. Daarna hebben we rustig en relaxed nog wat nagenoten en waren de absoluut laatste meiden die nog op de matrassen lagen. We waren werkelijk onverzadigbaar geil bezig. "André Hazes" klonk al uit de speakers, de lampen waren al aan, de vloer werd al gemopt.. de bar was al gesloten en de meeste mensen al richting huis... terwijl ik de laatste druppels geil uit mijn poes mocht laten drinken door Karin terwijl de laatste harde palen van die avond nog dankbaar hun gespaarde zaaddonatie vol over me heen mochten spuiten.. hmmm wat was het weer een bizar geile belevenis geweest... Jammer dat het alweer voorbij is...

Tja.. dit was wéderom een geweldige actieve geile Sluts & Studs.. proud to be one! Organisatie: bedankt dat jullie het voor meiden zoals mij mogelijk maken zo nu en dan de realiteit te ontvluchten om toe te geven aan die "alter ego in mij" die ook haar aandacht moet hebben.

Bij jullie feestjes mag dat, waarvoor dank!

XXX N.

Terug naar overzicht


SDC.com is wereldwijd de grootste online swingerscommunity waar je als lid makkelijk en snel swingers en singles bij jou in de buurt kunt vinden.

Klik op de banner en word vandaag nog gratis lid!

Mis niets meer van ons opwindendende nieuws over party's, seks, swingen en lifestyle en sluit je nu gratis aan bij de Erofeestjes community. Met onze nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en extra's.